Anladım canım gecikme oldu mı tebrik ederimİlk kez kan verdim bugün. Testle öğrendim kendim
Teşekkür ederim. Evet gecikmenin 4.günündeyim.pzartesi tekrar gideceğimAnladım canım gecikme oldu mı tebrik ederim
Ben de çarşamba gideceğim inşallahTeşekkür ederim. Evet gecikmenin 4.günündeyim.pzartesi tekrar gideceğim
İnşallah güzel haberlerinizi bekliyorumBen de çarşamba gideceğim inşallah
Henüz benim kese için erken olur ama bakalım belli de olmazİnşallah güzel haberlerinizi bekliyorum
Olsun geç olsun güç olmasınHenüz benim kese için erken olur ama bakalım belli de olmaz
Hayırlısı olsun canım benim kaç yıl oldu daha yalancısını bile göremedim o pozitif lerin. Erken gebelik testi olarak miratech öneririm canım kesinlikle ne kuruma ne de yalancı pozitif hiç biri olmuyor kaset olarakta albi marka öneririm. 1 gün sonra bile baktığımda net tek çizgi görünüyordu ikisinde de tertemiz yani asla kuruma vs yokKızlar sonucum çıktı malesef gebelik yok ayın 11indeki leke neydi ozaman ve awox ta benim için bitti yalanci çıkarmış oldu bu ay zaten umudum yoktu ama awoxta çizgi görünce umutlanmistim @aydk @Cherienryyy @haifa @edebiyatc @Tugceexnxn @Civcivimmm ve diğer kizlar
Miratech ya da albi canım asla kuruma yalancı pozitif yapmıyorKızlar gunaydin dün awox yapmıştım öğlen bugün ilk idrarla yaptım ama awoxsa güvenim sarsıldı başka önerdiğiniz marka varmi
Ayy inşallah yalancısınız görme kuzum gerçeğini görürsün inşallahHayırlısı olsun canım benim kaç yıl oldu daha yalancısını bile göremedim o pozitif lerin. Erken gebelik testi olarak miratech öneririm canım kesinlikle ne kuruma ne de yalancı pozitif hiç biri olmuyor kaset olarakta albi marka öneririm. 1 gün sonra bile baktığımda net tek çizgi görünüyordu ikisinde de tertemiz yani asla kuruma vs yok
İnşallah canım mesajları takip ediyorum uzaktan da olsa senin durumunu da gördüm belki geç döllenme dir diye düşündüm reglin gelmezse mutlaka kan testini tekrarla canımAyy inşallah yalancısınız görme kuzum gerçeğini görürsün inşallah
Ahh canim keşke öyle olsaydı da pazartesi kadın doğuma gidicem bakalim hsg geciktirmis olabilirmikiİnşallah canım mesajları takip ediyorum uzaktan da olsa senin durumunu da gördüm belki geç döllenme dir diye düşündüm reglin gelmezse mutlaka kan testini tekrarla canım
O da bi ihtimal canım benim de hsg den sonra gecikmişti ama 2 gün falan yani çok aşırı bi gecikme olmamıştı senin bayadır gelmiyor dimi kaç gün olduAhh canim keşke öyle olsaydı da pazartesi kadın doğuma gidicem bakalim hsg geciktirmis olabilirmiki
8 gün oldu kuşum bugunO da bi ihtimal canım benim de hsg den sonra gecikmişti ama 2 gün falan yani çok aşırı bi gecikme olmamıştı senin bayadır gelmiyor dimi kaç gün oldu
Sen neler yapiyosun ovu yapicakmisin bu ayO da bi ihtimal canım benim de hsg den sonra gecikmişti ama 2 gün falan yani çok aşırı bi gecikme olmamıştı senin bayadır gelmiyor dimi kaç gün oldu
8 gün oldu kuşum bugun
Senin baya olmuş kuzum dediğim gibi regl gelmezse mutlaka testi tekrarla burda okuduğum bi arkadaşın da kan testi başta aynı senin gibi 0.2 çıkmış regl gelmeyince tekrar gitmiş gebe olduğunu öğrenmiş ama kimdi hatırlamıyorum bu sayfadaydı kendisi. Ben yapmıycam ovü canım zaten denemediğim şey kalmadı reglim de dün bitti senin söylediğini yapıcam bi tek yusuf süresiniSen neler yapiyosun ovu yapicakmisin bu ay
Insallah şifa olur sana can olur kan olur güzel bi yavru olur kucağını doldurur insallahSenin baya olmuş kuzum dediğim gibi regl gelmezse mutlaka testi tekrarla burda okuduğum bi arkadaşın da kan testi başta aynı senin gibi 0.2 çıkmış regl gelmeyince tekrar gitmiş gebe olduğunu öğrenmiş ama kimdi hatırlamıyorum bu sayfadaydı kendisi. Ben yapmıycam ovü canım zaten denemediğim şey kalmadı reglim de dün bitti senin söylediğini yapıcam bi tek yusuf süresini
İnşallah canım senin de güzel haberini alırızInsallah şifa olur sana can olur kan olur güzel bi yavru olur kucağını doldurur insallah
Pazartesi kortizon iğne vurulucam ağrıma rağmen hamile olsamda tek vurulmasaydim demjstim olur kuzum biraz daha beklerimSenin baya olmuş kuzum dediğim gibi regl gelmezse mutlaka testi tekrarla burda okuduğum bi arkadaşın da kan testi başta aynı senin gibi 0.2 çıkmış regl gelmeyince tekrar gitmiş gebe olduğunu öğrenmiş ama kimdi hatırlamıyorum bu sayfadaydı kendisi. Ben yapmıycam ovü canım zaten denemediğim şey kalmadı reglim de dün bitti senin söylediğini yapıcam bi tek yusuf süresini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?