Selam kızlar gebeliği göğüs ucu sızlamasıyla öğrenen kişilerde sızlama kendi kendine olan bişey mi yoksa tuttuğumuz olan bir sızlama mı ?

Hayırlısı olsun canım benim kaç yıl oldu daha yalancısını bile göremedim o pozitif lerin. Erken gebelik testi olarak miratech öneririm canım kesinlikle ne kuruma ne de yalancı pozitif hiç biri olmuyor kaset olarakta albi marka öneririm. 1 gün sonra bile baktığımda net tek çizgi görünüyordu ikisinde de tertemiz yani asla kuruma vs yok

Ayy inşallah yalancısınız görme kuzum gerçeğini görürsün inşallah

İnşallah canım mesajları takip ediyorum uzaktan da olsa senin durumunu da gördüm belki geç döllenme dir diye düşündüm reglin gelmezse mutlaka kan testini tekrarla canım
Ahh canim keşke öyle olsaydı da pazartesi kadın doğuma gidicem bakalim hsg geciktirmis olabilirmiki

8 gün oldu kuşum bugun
Sen neler yapiyosun ovu yapicakmisin bu ay
Senin baya olmuş kuzum dediğim gibi regl gelmezse mutlaka testi tekrarla burda okuduğum bi arkadaşın da kan testi başta aynı senin gibi 0.2 çıkmış regl gelmeyince tekrar gitmiş gebe olduğunu öğrenmiş ama kimdi hatırlamıyorum bu sayfadaydı kendisi. Ben yapmıycam ovü canım zaten denemediğim şey kalmadı reglim de dün bitti senin söylediğini yapıcam bi tek yusuf süresini

Insallah şifa olur sana can olur kan olur güzel bi yavru olur kucağını doldurur insallah

Pazartesi kortizon iğne vurulucam ağrıma rağmen hamile olsamda tek vurulmasaydim demjstim olur kuzum biraz daha beklerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…