Insallah şifa olur sana can olur kan olur güzel bi yavru olur kucağını doldurur insallah
Canım reglim 2 gün kaldı sizce yarın test yapmali mıyım eşime aldirsam mi hem dün rüya gördüm test yapıp pozitif çıkıyordu hem regl olacak gibiyim sabahtan beri 100 kere yapıyım yapmiyim diye kararsız kaldım ne diyorsunuz yarın test yapsam mı 1 gün önceden

Psikolojik diye korkuyorum bir yandan da belki vardır diyorum çok aratayim beklemek istiyorum 1 saat sonra acaba yapsam mı diyorum akıl verin dhbdh

Tatlim sen reglini bekle hatta 1 gün geçsin daha garanti olsun pazartesi kendin al yap varsa esinde sürpriz olur

2 gün önce kürtaj oldum canım öyle dinleniyorum sen napıyosun
Aaa gerçekten ahh kuşummm rabbim en kısa sürede tekrar kucağını doldursun çok ca aminn sana öteki dünyada şefaatçi olucak ismini koy annesi rabbim sana sağlık versin diğer aya güzel haber al

Ayy canım benim çok geçmiş olsun Rabbim en kısa zamanda yeniden gebe kalmayı nasip eder inşallah. Ben bildiğin gibi işte canım yine regl oldum her zamanki gibi
Ay gerçekten cok zor sürecler bir regl sonra deneyebilirsin dedi ama buna hazır mıyım hiç bilmiyorum birazda kilo vermek sonra denemek istiyorum hiç bilmiyorum naparım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…