- 25 Kasım 2024
- 627
- 104
- 18
- 20
Canım reglim 2 gün kaldı sizce yarın test yapmali mıyım eşime aldirsam mi hem dün rüya gördüm test yapıp pozitif çıkıyordu hem regl olacak gibiyim sabahtan beri 100 kere yapıyım yapmiyim diye kararsız kaldım ne diyorsunuz yarın test yapsam mı 1 gün öncedenInsallah şifa olur sana can olur kan olur güzel bi yavru olur kucağını doldurur insallah
Psikolojik diye korkuyorum bir yandan da belki vardır diyorum çok aratayim beklemek istiyorum 1 saat sonra acaba yapsam mı diyorum akıl verin dhbdhCanım reglim 2 gün kaldı sizce yarın test yapmali mıyım eşime aldirsam mi hem dün rüya gördüm test yapıp pozitif çıkıyordu hem regl olacak gibiyim sabahtan beri 100 kere yapıyım yapmiyim diye kararsız kaldım ne diyorsunuz yarın test yapsam mı 1 gün önceden
Tatlim sen reglini bekle hatta 1 gün geçsin daha garanti olsun pazartesi kendin al yap varsa esinde sürpriz olurCanım reglim 2 gün kaldı sizce yarın test yapmali mıyım eşime aldirsam mi hem dün rüya gördüm test yapıp pozitif çıkıyordu hem regl olacak gibiyim sabahtan beri 100 kere yapıyım yapmiyim diye kararsız kaldım ne diyorsunuz yarın test yapsam mı 1 gün önceden
Ayy bende son bikac gündür test yap dur surekliPsikolojik diye korkuyorum bir yandan da belki vardır diyorum çok aratayim beklemek istiyorum 1 saat sonra acaba yapsam mı diyorum akıl verin dhbdh
Laboquick yapıyor dimi kaset olanMiratech ya da albi canım asla kuruma yalancı pozitif yapmıyor
Canım testi her türlü eşime aldırmam gerekiyor yani surpriz olamaz da yapıp yapmama konusunda sürekli gel gitliyim ondan sordumTatlim sen reglini bekle hatta 1 gün geçsin daha garanti olsun pazartesi kendin al yap varsa esinde sürpriz olur
Ben bu zamana kadar hiç test yapmadım işte sadece 1 gün kala yapasim geldiAyy bende son bikac gündür test yap dur surekliama acele ediyoruz aslında
Pazartesi yap bence garanti olsun ovulasyon takip ettinmi pekiCanım testi her türlü eşime aldırmam gerekiyor yani surpriz olamaz da yapıp yapmama konusunda sürekli gel gitliyim ondan sordum
Ne zamandır deniyosunuzBen bu zamana kadar hiç test yapmadım işte sadece 1 gün kala yapasim geldi
Pazartesi yap bence garanti olsun ovulasyon takip ettinmi peki
Ocak ayında boş gebelikten düşük yaptım Şubat ayından beri korunmuyoruz olmadı bu 7.ayimizNe zamandır deniyosunuz
Bizde ocaktan beri deniyoruzOcak ayında boş gebelikten düşük yaptım Şubat ayından beri korunmuyoruz olmadı bu 7.ayimiz
Doktora gidiyorum pcos da yok herhangi bi sorun da yok ama işte yine olmadı bu ay 2 gün kalınca zaman geçmiyor inanBizde ocaktan beri deniyoruz
Ben kullanmadım ama yaptığını okumuştım canım burdaLaboquick yapıyor dimi kaset olan
2 gün önce kürtaj oldum canım öyle dinleniyorum sen napıyosunE esocannnnn canım nerelerdesin ne durumdasın
Ayy canım benim çok geçmiş olsun Rabbim en kısa zamanda yeniden gebe kalmayı nasip eder inşallah. Ben bildiğin gibi işte canım yine regl oldum her zamanki gibi2 gün önce kürtaj oldum canım öyle dinleniyorum sen napıyosun
Aaa gerçekten ahh kuşummm2 gün önce kürtaj oldum canım öyle dinleniyorum sen napıyosun
Ay gerçekten cok zor sürecler bir regl sonra deneyebilirsin dedi ama buna hazır mıyım hiç bilmiyorum birazda kilo vermek sonra denemek istiyorum hiç bilmiyorum naparımAyy canım benim çok geçmiş olsun Rabbim en kısa zamanda yeniden gebe kalmayı nasip eder inşallah. Ben bildiğin gibi işte canım yine regl oldum her zamanki gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?