Aaa gerçekten ahh kuşummm rabbim en kısa sürede tekrar kucağını doldursun çok ca aminn sana öteki dünyada şefaatçi olucak ismini koy annesi rabbim sana sağlık versin diğer aya güzel haber al
Hiç oluşmamış ki valla bilmiyorum ki dener miyim tekrar bir süre düşünmüyorum tekrar boş falan olursa diye korkuyorum doktor düşük ihtimal böyle bir durumdan sonra sağlıklı gebelik şansı cok yüksek dedi ama bilemiyorum

Bence adetinin gecikmesini bekle canım inşallah gönlündeki olur

Evet arkadasiminda olmuş ertesi ay tekrar hamile kalmış oglu suanda 10 yaşında dün aynı bu konuyu konuşmuştuk

nryyy askim senmi inositol kullanmistin bu ay ben bi ara veranatura nin kini kullanmıştım ama sen hangisini kullaniyosun
Bende kullandım canım pholicaps adında. Araştırdığımda içinde d-kiro maddesi bunda vardı o maddede yumurtlama için önemli diye okudum.

Ay gerçekten cok zor sürecler bir regl sonra deneyebilirsin dedi ama buna hazır mıyım hiç bilmiyorum birazda kilo vermek sonra denemek istiyorum hiç bilmiyorum naparım
Yani sağlık için kilo vermek daha iyi tabiki bende de aynı problem var ama o kadar çok kilo verip aldım ki tekrar o diyet spor sürecine girmek istemiyorum artık çok yoruldum biraz maddi durumum olsa tüp mide istiyorum. Geçen yıl diyetle sporla nerdeyse 20 kg verdim o zaman da deniyordum bebek işini ama o konuda bana bi faydası olmadı şimdi verdiğim kiloların hepsini geri almış durumdayım stres yaptıkça da daha çok yiyorum tam bi kısır döngü yani

Bende kullandım canım pholicaps adında. Araştırdığımda içinde d-kiro maddesi bunda vardı o maddede yumurtlama için önemli diye okudum.
Aşkım normalde ocean kullanıyordum bu ay venatura kullanmıştım
Kızlar bende düzenli yumurtlama düzenli regl oluyor yinede kullanayım Mı sizce hormonlar da normal

Kızlar bende düzenli yumurtlama düzenli regl oluyor yinede kullanayım Mı sizce hormonlar da normal
Kullan canım benimde reglim yumurtlamam herşeyim düzenliydi ama doktorum hamileliği görene kadar bırakmak yok dedi.

Ay tamam o zaman. Sürekli mi kullanılıyor yoksa yumurtlama görünce bırakılıyor mu bazı yerlerde o şekilde okudum da
Yok canım devamlı kullanıyorsun belli bir dönemi yok. Aldığın inositolün üstünde günlük dozu yazar benimki sabah akşam aç karnınaydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…