Ayrıca hanımlar doktorum hemen vitamin hapı yazmaya hazırlıyordu ki ben doğal bi takviye olsun dedim. Direkt vinalac yazan resimli bi not kağıdı verdi.bununla devam et dedi

Annesı hasta olduğu ıcın bız destek olalım dedık hanı nasılsa altın takacaklar bellı dıye bır gece önceden altınları bozuduruo para olarak takılacagını ne ben nede esım bilmiyordu zaten

Kızlar gıremedım bı süre ne durumdasınız neler var ne yok ben regl oldum ama çok sancılıydı ilk defa bu kadar sancı cektım

Ayrıca çok fazla kustum ateşim yükseldi bı ara dıs gebelik falan dıye gecırdım içimden ama ertesı gün düzeldi çok şükür

İnşallah hepimiz

evet bebek pik olmuş bende şimdi eve gidiyorum yapıcam test muhtemelen benimde pik beraber gün sayalım
Bende öyle düşündüm ileriki saatlerde daha da artar büyük ihtimal. Şimdi dünü bugünü değerlendirdik pazar pazartesiyi de değerlendirmeliyiz değil mi ? İnşallah güzel sonuçlar alırız

Aşkım çatlamayı al. 12-16 gün arasında olursun ama reglin düzenliyse zaten gününde gelir. Benim çatlamadan 14 gün sonra oluyor
Genelde 32 günde oluyorum ama değişiyor benim 40 güne çıkabiliyor. Uygulamaya göre 18inde yumurtlayacaktım 2 gün önce olmuş oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…