- 30 Haziran 2025
- 475
- 308
- 18
- 25
Ya kiloyla hamileliğin cok alakası olduğunu sanmıyorum ben bu kiloda kaldıysam kalınabilir ama ben kendi sağlığım ve tekrar denersem hamilelikte rahatlığım icin vermeyi denicem bende daha önce sadece diyetle 30 kg vermistim simdi hiç veresimde yok böyle hiçbir sey yapasım yok sadece yatasım var psikolojim bozuldu korkuyorum tekrar aynı şeyler yaşarım diye ama allaha sükür bir sorun yok isteyince oldu şükürler olsun insallah en güzeli sağlıklısı sana da nasip olurYani sağlık için kilo vermek daha iyi tabiki bende de aynı problem var ama o kadar çok kilo verip aldım ki tekrar o diyet spor sürecine girmek istemiyorum artık çok yoruldum biraz maddi durumum olsa tüp mide istiyorum. Geçen yıl diyetle sporla nerdeyse 20 kg verdim o zaman da deniyordum bebek işini ama o konuda bana bi faydası olmadı şimdi verdiğim kiloların hepsini geri almış durumdayım stres yaptıkça da daha çok yiyorum tam bi kısır döngü yani
Valla bilmiyorum bi önce bu süreçten kurtulayım kanamam bitsin bir de regl olayım sonra bi düşünücemHiç ara verme rahminde temizlendi kuzum boş bırakma
Kızlar ben bir şey sormak istiyorum komik olacak amadeğerlendirme yaparken bir kere de bırakıyor musunuz yoksa bir kaç kez devam mı ediyorsunuz @nryyy Hayalim kizim Civcivimmm ElizabethBennettt
Tabiki canım benim bi arkadaşım çok afedersin benden belki 2 kat fazla kilolu yani 150 ye yakındır 3 tane çocuğu oldu. Ben 78 kiloyum şuan ilk oğluma 74 kilo kalmıştım yani bencede kilo çok aşırı bi etken değil gebelik içinYa kiloyla hamileliğin cok alakası olduğunu sanmıyorum ben bu kiloda kaldıysam kalınabilir ama ben kendi sağlığım ve tekrar denersem hamilelikte rahatlığım icin vermeyi denicem bende daha önce sadece diyetle 30 kg vermistim simdi hiç veresimde yok böyle hiçbir sey yapasım yok sadece yatasım var psikolojim bozuldu korkuyorum tekrar aynı şeyler yaşarım diye ama allaha sükür bir sorun yok isteyince oldu şükürler olsun insallah en güzeli sağlıklısı sana da nasip olur
Her seyin bir zamanı var doğru zamnın gelmesini bekleyeceğizTabiki canım benim bi arkadaşım çok afedersin benden belki 2 kat fazla kilolu yani 150 ye yakındır 3 tane çocuğu oldu. Ben 78 kiloyum şuan ilk oğluma 74 kilo kalmıştım yani bencede kilo çok aşırı bi etken değil gebelik için
Kızlar ben bahsettiğiniz markayı kullandım ama yumurta çatlayınca bırakıyordum bir de bir sorunum yok diye bir tane içtim bazen 2 ama her gün içtim. O ay gebe kaldım geçen ay kullanmamıştım onda olmadı mesela. Ben ona bağladım ama o mu etkili tam bilemiyorum tabi. İnsülini de düzenliyor sanırım. Umarım bu ay sizden alırız o güzel haberleriAy tamam o zaman. Sürekli mi kullanılıyor yoksa yumurtlama görünce bırakılıyor mu bazı yerlerde o şekilde okudum da
Hangi marka kullandığın canım. İnsülinle alakalı bir sıkıntım yok da bende yumurtlama olunca bıraksam mı acabaKızlar ben bahsettiğiniz markayı kullandım ama yumurta çatlayınca bırakıyordum bir de bir sorunum yok diye bir tane içtim bazen 2 ama her gün içtim. O ay gebe kaldım geçen ay kullanmamıştım onda olmadı mesela. Ben ona bağladım ama o mu etkili tam bilemiyorum tabi. İnsülini de düzenliyor sanırım. Umarım bu ay sizden alırız o güzel haberleriHayalim kizim A aydk
Test yaptın mı görüntüsü var mı canımSorma sorma
Ay ne kullanacaksın inositol mu bende kullanıcam maşallah kızlara etkisi olduHangi marka kullandığın canım. İnsülinle alakalı bir sıkıntım yok da bende yumurtlama olunca bıraksam mı acaba
Ay ne kullanacaksın inositol mu bende kullanıcam maşallah kızlara etkisi oldu
Evet canım yaptım ilk dkden böyle oldu sonra t çizgisi daha da koyulaştıTest yaptın mı görüntüsü var mı canım
Yok yavrum bunlar hiç pike de yaklaşmamış. Ama ben sıvı da alsam yumurtlama zamanı t kopkoyu çıkıyor etkilemiyor sanırım çok fazlaSabahtır giremedim ya başım çatlıyor mesajları okuyayım kaldığım yerdenBirde bu ovülasyon öncesi su içmek baş ağrımı iyice artırdı. Birde kızlar benim bugün adet başından itibaren 8 gün bitti. Testlerim saçma sapan. Silik hala bunlar geçen sefer 9. gün pikti. Bir iki test daha vardı da akşam yaptığım geçen günlerde kaybettim onları yarın iyice anlaşılır herhalde ama hala silik olması acaba çatla mı dedirtiyor o kadar erken de çatlamaz herhalde bilemedim
Acaba şimdi yapsam mı bir tane bende anlamadım. Hafif koyulaşıp en son pik olurdu. Bu sefer böyle oldu. Ya aslında daha önce yaptığımda bende sıvı alımına dikkat etmeden yapmıştım. Baya da belli oluyordu pik olduğu falan şimdi hadi dikkat edeyim dedim böyle bir değişik silik hala her ay bile yumurtlama günü fark ediyor demek ki. Ben yapayım bakayım şimdi biYok yavrum bunlar hiç pike de yaklaşmamış. Ama ben sıvı da alsam yumurtlama zamanı t kopkoyu çıkıyor etkilemiyor sanırım çok fazla
Geçen sefer bende yaşadım leke oldu yerleşme kanamasına benzettim test de üstüne silik çıktı. Ama böyle olunca daha kötü oluyor baya moralim bozulmuştu benimde. Nasipte ne zamansa o zaman olacak canım. Stres yapmanın faydası neyse olmuş ki buna olsun. Sakince bekleyeceğiz ama bu ay söz verdim kendime, adetten 2 gün öncesine kadar en azından test yapmayacağım bakalımEvet zaten leke gelince umitlendim öncesinde hiç yok gözüyle bakiyodum
Seninde test aynısı sandım ondan merak ettim koyuluğunu baya pik olmuşEvet canım yaptım ilk dkden böyle oldu sonra t çizgisi daha da koyulaştıdeğerlendirildi
Evet inostol almayı düşünüyorum da bende markayı bilemedim ne alsam diye
Canım bunlar bayağı silik şuan daha var heralde yumurtlamana. Bende aynı testi kullanıyorum 17. Günümde yumurtladım ilk anını çektim sonradan daha da koyulaştı. Yapmaya devam et senSabahtır giremedim ya başım çatlıyor mesajları okuyayım kaldığım yerdenBirde bu ovülasyon öncesi su içmek baş ağrımı iyice artırdı. Birde kızlar benim bugün adet başından itibaren 8 gün bitti. Testlerim saçma sapan. Silik hala bunlar geçen sefer 9. gün pikti. Bir iki test daha vardı da akşam yaptığım geçen günlerde kaybettim onları yarın iyice anlaşılır herhalde ama hala silik olması acaba çatla mı dedirtiyor o kadar erken de çatlamaz herhalde bilemedim
Kullandığın ay tutmuştu senin değil mi
Evet kuzum yumurtayı destekliyor benceKullandığın ay tutmuştu senin değil mi
Evet ben bi ara insülin ve regl düzenlediği için içmiştim o ara çok güzel kiloda vermiştim onun sayesinde bu ay deniycem insallah bizede sizdeki gibi faydası olur kuşumKızlar ben bahsettiğiniz markayı kullandım ama yumurta çatlayınca bırakıyordum bir de bir sorunum yok diye bir tane içtim bazen 2 ama her gün içtim. O ay gebe kaldım geçen ay kullanmamıştım onda olmadı mesela. Ben ona bağladım ama o mu etkili tam bilemiyorum tabi. İnsülini de düzenliyor sanırım. Umarım bu ay sizden alırız o güzel haberleriHayalim kizim A aydk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?