Peki senin leke ne zaman gelmişti kaç gün önce

Günaydın kızlar tekrar awox yaptım koyulasma var gibi ama evde her odada biri var nerde çekecek derken az zamanı gecirdim

Eklentiler

• Screenshot_20250817_083902_Gallery.webp
    122,2 KB · Görüntüleme: 36
Günaydın kızlar tekrar awox yaptım koyulasma var gibi ama evde her odada biri var nerde çekecek derken az zamanı gecirdim
Çizgi gozukuyo kuşum dunkuyle bir atsaydın aradaki fark gozukurdu ama hergun yapmada 2 güne bir yap çünkü ozaman farkı anlarsın ancak

Bir labo yaptım bu defa daha erken belirdi gibi ama dün yaptığım predictor early ben çok çok zor gözle hayalet görüyordum birde iki çizgi gibi geliyordu bugün kuruma çıkarmış çok anlamadim

Eklentiler

• 20250817_080602_20250817084415675.webp
    163,3 KB · Görüntüleme: 32
  • 1000254037.webp
    82,3 KB · Görüntüleme: 29
Bir labo yaptım bu defa daha erken belirdi gibi ama dün yaptığım predictor early ben çok çok zor gözle hayalet görüyordum birde iki çizgi gibi geliyordu bugün kuruma çıkarmış çok anlamadim
Predictor da çıktıysa vardır ona çok iyi diyolar çünkü

1.si dün 2.si bugün ama çektiğim yerler farklı kuzum

Eklentiler

• 20250816_075927.webp
    115,6 KB · Görüntüleme: 26
  • 20250817_082515.webp
    140,9 KB · Görüntüleme: 33
Bence reglinin geçmesini bekleyip öyle kan ver kac gün var regline

Ayyy hadi bu ay var sende inşallah H Hzrgk
Hala böyle sabah silik görünce umudum kırılmaya başladı bugün dpo 9 yani varsa artık çıkar demiştim. Geçen ay gogus hassasiyeti alınganlık iştah artisi vardı bu ay hiç birsey de yok 2 3 gün önce sağ kasikta ağrı oldu 2 gün felan ara ara oda yok. Rabbım hepimize sağlıklı hayirli evlatlar nasip etsin.

Kizlar 14 unde ve 15 inde pik gordum iki gunu de degerlendirdim ama dun 16 su da catladi siliklesti dunu degerlendiremedim cunku hala kendi evimizde degiliz sadece piki degerlendirebildim bu ay of ya tutma sansi var mi sizce? Hsg den sonraki ilk aydi esimde de sperm yavasligi var bu ayi iyi degerlendirmem lazimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…