- 29 Aralık 2024
- 2.153
- 1.194
- 48
Peki senin leke ne zaman gelmişti kaç gün önceGeçen sefer bende yaşadım leke oldu yerleşme kanamasına benzettim test de üstüne silik çıktı. Ama böyle olunca daha kötü oluyor baya moralim bozulmuştu benimde. Nasipte ne zamansa o zaman olacak canım. Stres yapmanın faydası neyse olmuş ki buna olsun. Sakince bekleyeceğiz ama bu ay söz verdim kendime, adetten 2 gün öncesine kadar en azından test yapmayacağım bakalım
Çizgi gozukuyo kuşum dunkuyle bir atsaydın aradaki fark gozukurdu ama hergun yapmada 2 güne bir yap çünkü ozaman farkı anlarsın ancakGünaydın kızlar tekrar awox yaptım koyulasma var gibi ama evde her odada biri var nerde çekecek derken az zamanı gecirdim
Bir labo yaptım bu defa daha erken belirdi gibi ama dün yaptığım predictor early ben çok çok zor gözle hayalet görüyordum birde iki çizgi gibi geliyordu bugün kuruma çıkarmış çok anlamadimGünaydın kızlar tekrar awox yaptım koyulasma var gibi ama evde her odada biri var nerde çekecek derken az zamanı gecirdim
Tamam kuzum buraya attıklarımdan ekran görüntüsü alimÇizgi gozukuyo kuşum dunkuyle bir atsaydın aradaki fark gozukurdu ama hergun yapmada 2 güne bir yap çünkü ozaman farkı anlarsın ancak
Tamam kuzum buraya attıklarımdan ekran görüntüsü alim
Nerde askim bi kaset bide erken gebelik var onlarimi diyorsunİkinci etrafı siyah olan dündü alttaki bugun
Kuzu dosya yuklenmemis hemen tekrar atimNerde askim bi kaset bide erken gebelik car onlarimi diyorsun
Predictor da çıktıysa vardır ona çok iyi diyolar çünküBir labo yaptım bu defa daha erken belirdi gibi ama dün yaptığım predictor early ben çok çok zor gözle hayalet görüyordum birde iki çizgi gibi geliyordu bugün kuruma çıkarmış çok anlamadim
Çizgi aynı duruyo sen 1 gün ara ver öyle yap hem boşa harcanmaz testler hemde ozaman farki anlarsın çünkü 2 güne bir arttığı için beta1.si dün 2.si bugün ama çektiğim yerler farklı kuzum
Daha önce yaptığımda da çok çok hayal görmüştüm ama böyle kuruma belirgin değildi dünde sanki hatalı iki hayal görüyor gibiydim kurulunca da iki çizgi cikarmis. Biran önce dönüp kan vermek istiyorum.Predictor da çıktıysa vardır ona çok iyi diyolar çünkü
Bence reglinin geçmesini bekleyip öyle kan ver kac gün var reglineDaha önce yaptığımda da çok çok hayal görmüştüm ama böyle kuruma belirgin değildi dünde sanki hatalı iki hayal görüyor gibiydim kurulunca da iki çizgi cikarmis. Biran önce dönüp kan vermek istiyorum.
2 gün önceki çok belli belirsizdi bu ikisi daha belli geldiÇizgi aynı duruyo sen 1 gün ara ver öyle yap hem boşa harcanmaz testler hemde ozaman farki anlarsın çünkü 2 güne bir arttığı için beta
Hala böyle sabah silik görünce umudum kırılmaya başladı bugün dpo 9 yani varsa artık çıkar demiştim. Geçen ay gogus hassasiyeti alınganlık iştah artisi vardı bu ay hiç birsey de yok 2 3 gün önce sağ kasikta ağrı oldu 2 gün felan ara ara oda yok. Rabbım hepimize sağlıklı hayirli evlatlar nasip etsin.
İnositol insulini de mi düzenliyorEvet ben bi ara insülin ve regl düzenlediği için içmiştim o ara çok güzel kiloda vermiştim onun sayesinde bu ay deniycem insallah bizede sizdeki gibi faydası olur kuşum
Evet ben 3 sene önce insülin için çok arastirmistim ozaman venaturaninkini alıp kullanmıştımİnositol insulini de mi düzenliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?