- 3 Şubat 2025
- 578
- 941
- 18
Benim ilk gebeliğimde yegane belirtimdi normalde hiç olmazdı ama gebe kaldığım ay dokununca çok fena sızlıyordu anlamıştım bir şeyler olduğunuDaha öncesinde hiç denemedim böyle bişeyi ama şuna dokunduğumda sızlıyor umarım gebeliktendir
Benim öyle bir durumum olmuştu ama gebelik çıkmadı. Zaten belirtiler adet ile aynı maalesef. Umarım senin gebeliktendirDaha öncesinde hiç denemedim böyle bişeyi ama şuna dokunduğumda sızlıyor umarım gebeliktendir
Çatlamayı baz almak daha doğruGenelde 32 günde oluyorum ama değişiyor benim 40 güne çıkabiliyor. Uygulamaya göre 18inde yumurtlayacaktım 2 gün önce olmuş oldu
Sivilcem çıkmış bir tane büyük ihtimal regl olacağımBenim öyle bir durumum olmuştu ama gebelik çıkmadı. Zaten belirtiler adet ile aynı maalesef. Umarım senin gebeliktendir
Senin yumurtlama ne zaman tam ya da çatlama? Kesin başlarım ki ben o tarihteÇatlamayı baz almak daha doğruben 27 28nde başlarım kesin testlere sende o zaman bakarsın duruma göre yaparız test
Belli olmaz canım benim zaman gösterecek doğruyuSivilcem çıkmış bir tane büyük ihtimal regl olacağım
Benim bugün yumurtlama bebem yarın çatlar heralde ovi testleri evde işte eve gidiyorumSenin yumurtlama ne zaman tam ya da çatlama? Kesin başlarım ki ben o tarihte
Faydasını gördün muCanım ben macununu kullanıyorum 1000 TL’ye falan aldım 2 gün önce bıraktım yumurtlamaya kadar kullanılıyor
Yumurtayı besleyen bir şey zararı olacağını sanmıyorum benKızlar bende düzenli yumurtlama düzenli regl oluyor yinede kullanayım Mı sizce hormonlar da normal
Bir de meşhur kurum var 4 ay yaptım onu grupta herkes ezberlediBende regl olayım alicam bikac sene önce reglimi düzenleyin diye kullanmıştım iyi gelmişti yine alayım bari
Aaa ozaman aynıyızzzBenim bugün yumurtlama bebem yarın çatlar heralde ovi testleri evde işte eve gidiyorumbugün net yumurtlama ama
Aşkım henüz bilmiyorum yeni yumurtladımFaydasını gördün mu
İncir havuç dimiBir de meşhur kurum var 4 ay yaptım onu grupta herkes ezberledi
Hayır ben ondan korkuyorum prolaktin yükseltir diyeİncir havuç dimi
Aa pardon evetHayır ben ondan korkuyorum prolaktin yükseltir diyeçörek otu bal tarçın
Benimde 12 13 14 15 16 17Aaa ozaman aynıyızzz11-13-15-16-17 ilişki aralığı olacak bakalım ilk kez düzgün yaptım bu ay
Ben seni sanki dün oldu diye hatırladım askim kusura bakma bugün kafa gidik başka gördüm demekkiAşkım ilk kez bu koyuluğa geldi dün daha açıktı
Önemli değil bitanem. Canını sıkmaBen seni sanki dün oldu diye hatırladım askim kusura bakma bugün kafa gidik başka gördüm demekki
Sorma sormaMaşallah bacım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?