Çatlamış bence canım bugünü de kesinlikle değerlendir istersen yarında yapın ama pik gününü es geçmeyin bence bir dahakine umarım gerek kalmaz

Çatlamış bence canım bugünü de kesinlikle değerlendir istersen yarında yapın ama pik gününü es geçmeyin bence bir dahakine umarım gerek kalmaz
İlk doğru düzgün ovülasyon deneyişim ertesi günde pik görürüm diye düşünmüştüm hemen silikleşeceğini düşünmedim üzüldüm dünü kaçırdığım için bu sabah ki testi görünce, eşimde gece 12den sonra dönecek işten umarım kaçırmamışız oluruz

Bende ilk kez bu ay yapıyorum sürekli darladım arkadaşları sağ olsunlar koyulaşma olunca pik saydım tam koyu olmadı benimki de. Ama günaşır ile hamile kalınıyor zaten tutunacağı varsa pazartesi olan ilişkiden de olur canını sıkma bugün ve yarında değerlendir

Biraz içimi rahatlattınız çok teşekkür ederim umarım bu ay hepimiz güzel haberler alırız

Akıntım yok canım şu anda ama sağ yumurtalığım çok ağrıyor benim y çatladığı gün ilişki sırasında da baya ağrıyordu üşütttüm mü bilmiyorum. Lakin bugün çok zor uyandım aşırı halsizlik yorgunluk var ama gebeliğe yormuyorum valla 3 gün oldu ya daha çok erken cnım sende var mı akıntı

Bebiş yumurtlama olduğundan beri devam ediyor benim akıntım
Bende tamamen kesildi 0 yani ondan sormak istedim

Aynı canım bende de hiç yok. Yani gün içinde gelir mi bilmem ama şu an bişey yok.
Herkeste olmuyormuş canım benim geçen ayda hiç kesilmedi akıntı. Çamaşırımda kurumuş şekilde görüyorum
Benim geçen ay devam etmişti ondan önce yine devam ettiği de oldu kesildiği de diğer haftaya geçseydik bi

İranda canım benimki. Valla hiçbir neden sunmadılar embriyolarım gayet kaliteliydi rahim duvarı istenilen boyuta geldi hormonlar yerindeydi yine de olmadı takdiri ilahi belkide
İran’da kim ? Kuzenimin doktoruda Tebriz’de embriyoyu bekletmeden transfer yaptıkları için tutmuyor onlarda bunu biliyor ama işte vicdan yok tamamen artık ticari bakıyorlar

Benim geçen ay devam etmişti ondan önce yine devam ettiği de oldu kesildiği de diğer haftaya geçseydik bi
Az önce yumurta akı akıntı oldum çok çok az ama beyaz. Bu niye oldu şimdi çatlamadı mı yoksa yumurta ya test yapmayı da bıraktım. Gerçi silikleşmişti ama oluyor mu bu akıntı çatladıktan sonra da acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…