- 9 Haziran 2025
- 1.206
- 1.055
- 48
- 27
Çatlamış bence canım bugünü de kesinlikle değerlendir istersen yarında yapın ama pik gününü es geçmeyin bence bir dahakine umarım gerek kalmazKızlar son reglimin ilk gününün üstünden 12 gün geçti dün akşam ki teste göre bu sabah ki siliklesmis sizce çatlama olmuş mu? Bir de çatlama oldu diyelim 2 günde 1 degerlendirdigimiz icin en son pazartesi akşam degerlendirmistik birde bu akşam değerlendireceğiz çatlamayi yakalamış olur muyuz?
İlk doğru düzgün ovülasyon deneyişim ertesi günde pik görürüm diye düşünmüştüm hemen silikleşeceğini düşünmedim üzüldüm dünü kaçırdığım için bu sabah ki testi görünce, eşimde gece 12den sonra dönecek işten umarım kaçırmamışız oluruzÇatlamış bence canım bugünü de kesinlikle değerlendir istersen yarında yapın ama pik gününü es geçmeyin bence bir dahakine umarım gerek kalmaz
Bende ilk kez bu ay yapıyorum sürekli darladım arkadaşları sağ olsunlar koyulaşma olunca pik saydım tam koyu olmadı benimki de. Ama günaşır ile hamile kalınıyor zaten tutunacağı varsa pazartesi olan ilişkiden de olur canını sıkma bugün ve yarında değerlendirİlk doğru düzgün ovülasyon deneyişim ertesi günde pik görürüm diye düşünmüştüm hemen silikleşeceğini düşünmedim üzüldüm dünü kaçırdığım için bu sabah ki testi görünce, eşimde gece 12den sonra dönecek işten umarım kaçırmamışız oluruz
Biraz içimi rahatlattınız çok teşekkür ederim umarım bu ay hepimiz güzel haberler alırızBende ilk kez bu ay yapıyorum sürekli darladım arkadaşları sağ olsunlar koyulaşma olunca pik saydım tam koyu olmadı benimki de. Ama günaşır ile hamile kalınıyor zaten tutunacağı varsa pazartesi olan ilişkiden de olur canını sıkma bugün ve yarında değerlendir
Ne demek canım bunun için buradayız 2 kritik günüde değerlendirmiş olacaksın zaten gerisi nasibimiz artıkBiraz içimi rahatlattınız çok teşekkür ederim umarım bu ay hepimiz güzel haberler alırız
Akıntım yok canım şu anda ama sağ yumurtalığım çok ağrıyor benim y çatladığı gün ilişki sırasında da baya ağrıyordu üşütttüm mü bilmiyorum. Lakin bugün çok zor uyandım aşırı halsizlik yorgunluk var ama gebeliğe yormuyorum valla 3 gün oldu ya daha çok erken cnım sende var mı akıntı
Bebiş yumurtlama olduğundan beri devam ediyor benim akıntım
Akıntım yok canım şu anda ama sağ yumurtalığım çok ağrıyor benim y çatladığı gün ilişki sırasında da baya ağrıyordu üşütttüm mü bilmiyorum. Lakin bugün çok zor uyandım aşırı halsizlik yorgunluk var ama gebeliğe yormuyorum valla 3 gün oldu ya daha çok erken cnım sende var mı akıntı
Bende tamamen kesildi 0 yani ondan sormak istedimBebiş yumurtlama olduğundan beri devam ediyor benim akıntım
Aynı canım bende de hiç yok. Yani gün içinde gelir mi bilmem ama şu an bişey yok.Bende tamamen kesildi 0 yani ondan sormak istedim
Herkeste olmuyormuş canım benim geçen ayda hiç kesilmedi akıntı. Çamaşırımda kurumuş şekilde görüyorumBende tamamen kesildi 0 yani ondan sormak istedim
Aynı canım bende de hiç yok. Yani gün içinde gelir mi bilmem ama şu an bişey yok.
Benim geçen ay devam etmişti ondan önce yine devam ettiği de oldu kesildiği deHerkeste olmuyormuş canım benim geçen ayda hiç kesilmedi akıntı. Çamaşırımda kurumuş şekilde görüyorum
Bende ona bağladım o engelledi diye düşündüm bakalim benim kaç gün olcakCanım benimde hsg çekiminden sonra 15 gün kadar gecikmem olmuştu ve afedersin çok yoğun koyu renkte bir adet olmuş. Birde çok uzun sürmüştü
İran’da kim ? Kuzenimin doktoruda Tebriz’de embriyoyu bekletmeden transfer yaptıkları için tutmuyor onlarda bunu biliyor ama işte vicdan yok tamamen artık ticari bakıyorlarİranda canım benimki. Valla hiçbir neden sunmadılar embriyolarım gayet kaliteliydi rahim duvarı istenilen boyuta geldi hormonlar yerindeydi yine de olmadı takdiri ilahi belkide
Akıntı belirti sayamayız boşver çiçeğim. Valla bende gün sayıyorum resmenBenim geçen ay devam etmişti ondan önce yine devam ettiği de oldu kesildiği dediğer haftaya geçseydik bi
Kuruttunuz adamlarıİnşallah balım
ben 18nde de yaptım bugün saldım artık 12sinden beri canım çıktıeşim nöbetçi gerçi ondan ama ben genelde çatlama günü de yapıp sonra bırakıyorum
Bende öyleAkıntı belirti sayamayız boşver çiçeğim. Valla bende gün sayıyorum resmen
Arada bir pıt pıt şeyler oluyor inşallah yerleşmeye çalışıyordurBende öyle
Az önce yumurta akı akıntı oldum çok çok az ama beyaz. Bu niye oldu şimdi çatlamadı mı yoksa yumurta ya test yapmayı da bıraktım. Gerçi silikleşmişti ama oluyor mu bu akıntı çatladıktan sonra da acabaBenim geçen ay devam etmişti ondan önce yine devam ettiği de oldu kesildiği dediğer haftaya geçseydik bi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?