- 29 Temmuz 2025
- 308
- 359
- 18
- 26
Ne kadar çok kişi varmışAy ben de Kocaeli'deyim ailemim yanindayim okul açilana kadarr
4 gün kaldı. 30 Ağustos regl günüm normalde.Maşallah var bencekimyasalda benimde vajina aşağısına doğru sızı olmuştu diğer belirtilerimiz benziyor kaç gün var bata
Hayırlı olsun canımmm sağlıkla gelsin darısı başımıza inşallahTeşekkür ederim. Bugün dpo 10. Belirtiler benim normalde göğüs ağrım hassasiyetim olmaz reglken bile ama 5 gün önce başladı ve artarak devam ediyor. Sarı beyaz kremsi kokusuz akıntı oluyodu. Ama ara ara sürekli değil. Onun dışında kasık ağrısı oluyo bazen 2 dk sürüp geçiyor. Şişkinlik ve gaz vardı. Geçen ay kimyasal yaşamıştım aynı belirtiler bunlar. Tek farkı geçen ay vajinamda iğne batar gibi Bi his vardı bu ay yok.
Bu da fotoğraf. İnş kalite düşmemiştir.
Hadi inşallah saglikla gelsin bebiş darisi bekleyen herkesin başına4 gün kaldı. 30 Ağustos regl günüm normalde.Bakalım bu defa olur inşallah. Hepimiz mutlu haberleri alalım en kısa zamanda
Evet durdukça koyulaşıyor bu test canımKalbinin güzelliği
sıvı aldıysan böyle çıkması normal ve sanki koyulaşacak gibikeşke sonsuz testimiz olsaydı
Bal damlıyor ağzından ama bendeCivcivimmm ve seni gebe olarak düşünüyorum benim belirtim bile yok batmadır sızıdır yok yani arada bi belim yokluyor o kadar.
Artimedinde mi ovulasyon testi varmis ilk defa duydum
Gebelik testinin aksine ovu testi çoookkk iyi demişlerdiSadece artımed vardıyapayım o zaman şimdi daha önce hiç yapmamıştım
Olabilir kuzum inşallah vardırAyy bizim çizgiler benziyor sankii
Kız dandik testleri yap sende gör
Hayırlı olsun canımmm sağlıkla gelsin darısı başımıza inşallah
Teşekkürler kızlar. İsteyen herkes o güzel haberleri alır inşallah en kısa zamanda.Hadi inşallah saglikla gelsin bebiş darisi bekleyen herkesin başına
Regl öncesi dönemde ovulasyon testinde pik (LH yükselmesi) görmek, bazı kadınlar tarafından gebeliğin erken belirtisi olarak rapor edilmiştir, ancak bu konuda bilimsel araştırmalar sınırlıdır. Yani, evet, bazı insanlar bunu yaşadığını bildiriyor, fakat bu durumun gebelikle doğrudan ilişkili olduğu net olarak kanıtlanmış değil.
Ay aşkım çok sağol ama ben senin testin için söylemiştim Artimeddi yaRegl öncesi dönemde ovulasyon testinde pik (LH yükselmesi) görmek, bazı kadınlar tarafından gebeliğin erken belirtisi olarak rapor edilmiştir, ancak bu konuda bilimsel araştırmalar sınırlıdır. Yani, evet, bazı insanlar bunu yaşadığını bildiriyor, fakat bu durumun gebelikle doğrudan ilişkili olduğu net olarak kanıtlanmış değil.
1.
- Ovulasyon testleri, idrarda Luteinize Edici Hormon (LH) düzeylerini ölçer.
- Normalde LH piki, yumurtlamadan yaklaşık 24-36 saat önce olur.
- Ancak bazı kadınlar, beklenen regl tarihine çok yakın dönemde pozitif ovulasyon testi aldıklarında, bunun gebeliğe işaret ettiğini fark ettiğini bildiriyor.
2.
- LH ve hCG (gebelik hormonu) yapısal olarak benzerdir.
- Ovulasyon testleri, bazen yüksek hCG düzeylerini yanlışlıkla LH olarak algılayabilir. Bu, özellikle erken gebelikte idrarda hCG yükseldiğinde olabilir.
- Bu nedenle, bazı kişiler erken gebelikte ovulasyon testinde pozitif sonuç alabilir.
3.
Evet, bu konuda pek çok kadın:
- Gebelik şüphesiyle ovulasyon testi yapıp pozitif sonuç almış,
- Ardından gebelik testi yaparak pozitif sonuçla karşılaşmıştır.
Özetle:
- Regl öncesi dönemde ovulasyon testinde pozitif/pik görmek gebeliğe işaret edebilir, fakat bu garanti değildir.
- Bazı kadınlar bu deneyimi yaşayıp gebelik testiyle doğrulamıştır.
- Bu durumun nedeni, hCG hormonunun ovulasyon testinde yanlışlıkla LH olarak algılanması olabilir.
- Bilimsel kanıt sınırlı ama biyolojik olarak mümkün bir durumdur.
Canım nelere dikkat et ne zaman pikti senin ne zamanları değerlendirdinTeşekkürler kızlar. İsteyen herkes o güzel haberleri alır inşallah en kısa zamanda.
Ahhahahahha pardon yaa hemen sorayım öğreneyimAy aşkım çok sağol ama ben senin testin için söylemiştim Artimeddi yaovi testleri kandırabilir güven olmaz
Valla benimde kafam gitti artıkAhhahahahha pardon yaa hemen sorayım öğreneyim
Tabii ki kötü bütün yorumlarValla benimde kafam gitti artık
Aynen tecrübeyle sabitAy aşkım çok sağol ama ben senin testin için söylemiştim Artimeddi yaovi testleri kandırabilir güven olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?