Bende hiç bir şey yokArada bir pıt pıt şeyler oluyor inşallah yerleşmeye çalışıyordurAvakado aldım desteklesin diye de mi midemi bulandırıyor ya. Kabak çekirdeği yiyorum ama sevdiğimden güzel oluyor o
Chatgpt sorduğumda akıntı oladabilir olmayadabilir diyor 23nden sonra takip etmen lazım dedi. Çatlamıştır canım ama sen istersen bi ovi testi yap bende bugun yaptım neden bilmiyorum içimden geldi akıllanmadım çünküAz önce yumurta akı akıntı oldum çok çok az ama beyaz. Bu niye oldu şimdi çatlamadı mı yoksa yumurta ya test yapmayı da bıraktım. Gerçi silikleşmişti ama oluyor mu bu akıntı çatladıktan sonra da acaba
Yok kuzum normal cikmis yapma artık benceKızlar ben bugun ovi yaptım bu şekilde çıktı acaba devam etsem mi kafam karıştı biliyorum lh dalgalanıyor böyle göstermesi normal ama geçen ay regle 2 gün kala pik çıkmıştı depresyon da olduğum için değerlendirmedim. Şimdi tekrar yumurtlama olursa kaçırmayım diyorum fikirleriniz nedir?
Civcivimmm haifa nryyy ElizabethBennettt Hayalim kizim Tugce akantus
Geçen ay değerlendirmedim sinirlerim tepeme gelince bu ay da acaba dedim bilemedimYok kuzum normal cikmis yapma artık bence
Bende sevmem normalde avokado faydası olsun diye yemeye çalışıyorum bu ara, beyaz penirle yarım avokadoyu çatalla ez veya blenderle ez kremsi kıvam alıyor ekmeğin üstüne sürüyorum öyle yiyorum peynirle karışınca iyi oluyor hatta ustunede haşlanmış yumurta dilimliyorum güzel ve faydalı bir ekmek üstü kahvaltı oluyor.Arada bir pıt pıt şeyler oluyor inşallah yerleşmeye çalışıyordurAvakado aldım desteklesin diye de mi midemi bulandırıyor ya. Kabak çekirdeği yiyorum ama sevdiğimden güzel oluyor o
Başta günlük yaptın şimdi dinlenme zamanı adamda yoruldu zatenGeçen ay değerlendirmedim sinirlerim tepeme gelince bu ay da acaba dedim bilemedimgelip elimden testleri alıp beni bağlar mısın
Acakado oylemi oluyomus ilk kez duydum bu ay eşim yerken bende çoğu zaman kabak çekirdeği yedim de halen regl olmadım olsaydım yoluma bakardım hiç yoktanArada bir pıt pıt şeyler oluyor inşallah yerleşmeye çalışıyordurAvakado aldım desteklesin diye de mi midemi bulandırıyor ya. Kabak çekirdeği yiyorum ama sevdiğimden güzel oluyor o
Aşkım bence ilişkiyi bırakma ne olur ne olmazKızlar ben bugun ovi yaptım bu şekilde çıktı acaba devam etsem mi kafam karıştı biliyorum lh dalgalanıyor böyle göstermesi normal ama geçen ay regle 2 gün kala pik çıkmıştı depresyon da olduğum için değerlendirmedim. Şimdi tekrar yumurtlama olursa kaçırmayım diyorum fikirleriniz nedir?
Biz regle kadar devam aşkımBaşta günlük yaptın şimdi dinlenme zamanı adamda yoruldu zatenbiraz dinlenme vakti artık
Regle kadar bi dolu bi boş devam etmeyi düşünüyorum artıkAşkım bence ilişkiyi bırakma ne olur ne olmaz
Tamam zaten o Allahin emri ama hergun yapmana gerek yok haniBiz regle kadar devam aşkım
KesinlikleBiz regle kadar devam aşkım
Kız yok bi dolu bi boş devam ederim arttık duşta yatıcam yoksaTamam zaten o Allahin emri ama hergun yapmana gerek yok hani
Test bazılarını strese sokuyor ama ben test yapmayınca stres yapıyorum. O yüzden bırakmama kararı aldım. Regl bittikten sonra yanımda yoktu çok stres oldumKesinlikleama şu testi yapma artık
AşkımTest bazılarını strese sokuyor ama ben test yapmayınca stres yapıyorum. O yüzden bırakmama kararı aldım. Regl bittikten sonra yanımda yoktu çok stres oldum
Amacım yeni yumurtlama olur mu diye devam etmekti geçen ay olduğu için.Aşkımnormalde yumurtlama için yap tabi ama şu andan itibaren gerekmiyor ki bununla bir şey tespit edemeyiz diye dedim
Önemli olan senin nasıl yapmak istediğin sen bu şekilde rahat olacaksan devam et balımAmacım yeni yumurtlama olur mu diye devam etmekti geçen ay olduğu için.haifa konuştugumda öyle dedi yoksa şuan gebelik göstermeyeceğini biliyorum aşkım
Evet benim oluyorAz önce yumurta akı akıntı oldum çok çok az ama beyaz. Bu niye oldu şimdi çatlamadı mı yoksa yumurta ya test yapmayı da bıraktım. Gerçi silikleşmişti ama oluyor mu bu akıntı çatladıktan sonra da acaba
Normal bence AşkoKızlar ben bugun ovi yaptım bu şekilde çıktı acaba devam etsem mi kafam karıştı biliyorum lh dalgalanıyor böyle göstermesi normal ama geçen ay regle 2 gün kala pik çıkmıştı depresyon da olduğum için değerlendirmedim. Şimdi tekrar yumurtlama olursa kaçırmayım diyorum fikirleriniz nedir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?