Arada bir pıt pıt şeyler oluyor inşallah yerleşmeye çalışıyordur Avakado aldım desteklesin diye de mi midemi bulandırıyor ya. Kabak çekirdeği yiyorum ama sevdiğimden güzel oluyor o
Bende hiç bir şey yok limon tuz yap üstüne hatta bazıları labneyle karıştırıp yiyor

Chatgpt sorduğumda akıntı oladabilir olmayadabilir diyor 23nden sonra takip etmen lazım dedi. Çatlamıştır canım ama sen istersen bi ovi testi yap bende bugun yaptım neden bilmiyorum içimden geldi akıllanmadım çünkü

Kızlar ben bugun ovi yaptım bu şekilde çıktı acaba devam etsem mi kafam karıştı biliyorum lh dalgalanıyor böyle göstermesi normal ama geçen ay regle 2 gün kala pik çıkmıştı depresyon da olduğum için değerlendirmedim. Şimdi tekrar yumurtlama olursa kaçırmayım diyorum fikirleriniz nedir?
Civcivimmm haifa nryyy ElizabethBennettt Hayalim kizim Tugce akantus

Eklentiler

• IMG_2828.webp
    32 KB · Görüntüleme: 19
Arada bir pıt pıt şeyler oluyor inşallah yerleşmeye çalışıyordur Avakado aldım desteklesin diye de mi midemi bulandırıyor ya. Kabak çekirdeği yiyorum ama sevdiğimden güzel oluyor o
Bende sevmem normalde avokado faydası olsun diye yemeye çalışıyorum bu ara, beyaz penirle yarım avokadoyu çatalla ez veya blenderle ez kremsi kıvam alıyor ekmeğin üstüne sürüyorum öyle yiyorum peynirle karışınca iyi oluyor hatta ustunede haşlanmış yumurta dilimliyorum güzel ve faydalı bir ekmek üstü kahvaltı oluyor.

Acakado oylemi oluyomus ilk kez duydum bu ay eşim yerken bende çoğu zaman kabak çekirdeği yedim de halen regl olmadım olsaydım yoluma bakardım hiç yoktan

Test bazılarını strese sokuyor ama ben test yapmayınca stres yapıyorum. O yüzden bırakmama kararı aldım. Regl bittikten sonra yanımda yoktu çok stres oldum
Aşkım normalde yumurtlama için yap tabi ama şu andan itibaren gerekmiyor ki bununla bir şey tespit edemeyiz diye dedim

Amacım yeni yumurtlama olur mu diye devam etmekti geçen ay olduğu için. haifa konuştugumda öyle dedi yoksa şuan gebelik göstermeyeceğini biliyorum aşkım
Önemli olan senin nasıl yapmak istediğin sen bu şekilde rahat olacaksan devam et balım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…