Deneyeyim canım teşekkür ederim

Acakado oylemi oluyomus ilk kez duydum bu ay eşim yerken bende çoğu zaman kabak çekirdeği yedim de halen regl olmadım olsaydım yoluma bakardım hiç yoktan
Bebiş avakado tutunmayı destekliyormuş kabak çekirdeği de her türlü faydası varmış. Sen HGS çekildin ya ondan oldun büyük ihtimal kafanı rahatlatmaya çalış

Bebiş avakado tutunmayı destekliyormuş kabak çekirdeği de her türlü faydası varmış. Sen HGS çekildin ya ondan oldun büyük ihtimal kafanı rahatlatmaya çalış
Kefiri de araştırın kızlar benim ilk gebelikte her akşam eşimle ben tüketmiştik tabi biz şişkinlik için kullanıyorduk ama bence onunda faydası var

Kefiri de araştırın kızlar benim ilk gebelikte her akşam eşimle ben tüketmiştik tabi biz şişkinlik için kullanıyorduk ama bence onunda faydası var
Aslında ben almıştım temizleme amaçlı ama meyveli almıştım Şuan içmemizin faydası var mı alayım onu da

Aslında ben almıştım temizleme amaçlı ama meyveli almıştım Şuan içmemizin faydası var mı alayım onu da
Şuan için bilmiyorum ama sonrası için olur bence kullan. Ben o zamanlar avakado ve kefir tükettim başka bir şey kullanmadım bile.. valla sade içemiyorum bende meyveli kullandım hep bu ay olmasa bile diğer aylara etkisi olur düzenli kullan ama

Cok sevindim canimmm ben evime geldim esim takviye kullaniyor iste boyle bikac ay denicez sonra tekrar bi test verir herhalde.. insallah emeklerinizin karsiligini alirsiniz artirmak icin neler yaptiniz??

Canim bu normal suan pik e yakin bile degil bu testleri yapip durma artik birak kendini bence… bende hala bi belirti yok akinti falan sende var mi?

Cok sevindim canimmm ben evime geldim esim takviye kullaniyor iste boyle bikac ay denicez sonra tekrar bi test verir herhalde.. insallah emeklerinizin karsiligini alirsiniz artirmak icin neler yaptiniz??
Sabah aç karna 1 bardak süte 1 tatlı k. Çekilmiş çörek otu 3 4 adet cevizi rondodan geçirdim onu kattım 1cay kaşığı zencefil 1 tatlı kaşığı bal onu içti gün içinde balla keçiboynuzu tozunu karıştırdım ondan yedi birde çiğ kabak çekirdeği yedi hergun

Benimki varya sunlari hazirlasam yemez her gun biliyorum kullandigimiz takviye iyimis baya ise yariyormus insallah faydasi olur ama ben yine de keciboynuzu almayi duusnuyorum

Benimki varya sunlari hazirlasam yemez her gun biliyorum kullandigimiz takviye iyimis baya ise yariyormus insallah faydasi olur ama ben yine de keciboynuzu almayi duusnuyorum
Bize henüz birsey vermemişti bu sefer gidince ne diycek bakalim eşim bıkmadan iciyo yiyo hergun 1 kezde ayy adı neydi unuttum bisey kökü vardı o çok acıydı 1 kez içti o acayip artiriyomus aslinda bugün gelsin ağzımı burnunu tikatip ictircem

Ama keciboynuzu çok sert asla yenmiyor 2 ayrı yerden aldık 2side cok sert biraz yemeye çalıştı felan bu seferde dişleri ağrıdı haliyle bizde tozunu aldik

Hazir hsg sonrasi su aylari degerlendirmemiz lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…