Ama keciboynuzu çok sert asla yenmiyor 2 ayrı yerden aldık 2side cok sert biraz yemeye çalıştı felan bu seferde dişleri ağrıdı haliyle bizde tozunu aldik
Benimki varya sunlari hazirlasam yemez her gun biliyorum kullandigimiz takviye iyimis baya ise yariyormus insallah faydasi olur ama ben yine de keciboynuzu almayi duusnuyorum
Kızlar size tavsiyem eğriçayır marka keçiboynuzu özü alın ama pekmez değil özü olacak bide aynı markadan arı sütü alın eşleriniz için.

Kızlar kafam Allah bullak sabah ates ölcumum 36.85 geçen ay adet olmaya yakın birden düşmüştü ama az öncede çok açık kahve leke geldi chat e göre depo şuan 11 ama benim hesabıma göre 12 yani ümitlenimmi bilemedim 1.6 betaydi ayy tuhaf oldum

Hemen bir test

Kızlar size tavsiyem eğriçayır marka keçiboynuzu özü alın ama pekmez değil özü olacak bide aynı markadan arı sütü alın eşleriniz için.
Askim özü hiç bi ise yaramıyor tozu bizde bayağı ise yaradı yıllardır eşim öz kullaniyo ama dediğim gibi bizim ileri hareket bi yukselseydi

Kuzu pazartesi 1.6 gelmişti beta kafam karıştı ates niye daha da arttı üstelik sabah 6 da yaptım hep 36.65 70 arasında şimdi 36.85 oldu hani ates düşünce adet gelir denmişti ve geçen ay ates düştü 2 güne adet başlamıştı suan adete dpo 12 ise 2 gün var ama chat dpo11 diyor neden chat 11 diyo onuda anlamadım ust üste hesaplattim bugüne 11 diyor

O zaman sen iki gün daha bekle bir test yap her şey olabilir daha 11 gün olduysa ve pazartesi yaptıysan 9 günde çıkması çok zor benim de 12 günde çıkmıştı

çatlama gününü 0 alıyor ertesi gün 1. Gün sayılıyor

Aaa sen o zaman iki kere yumurtluyorsun çok ilginç. Bence değerlendir canım mutlaka bugünüz yarın daha koyu çıkarsa yarını da değerlendir

9 gün çok erken canım bence ya yerleşme yeni olmuştur öyle bişey olsa çıkmaz ki hemen. En erken bana kalırsa 11. Gün çıkar. Vardır 9 da 10 da da öğrenen de erken yumurtlama olmuştur yani nadir ihtimal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…