Dua edin nolur ay erken öğrenmeyin valla beklemesi çok kötüYaa çünkü daha çok minnakkk 3 binlerde görünüyor heralde. Haber et bizede
Ama keciboynuzu çok sert asla yenmiyor 2 ayrı yerden aldık 2side cok sert biraz yemeye çalıştı felan bu seferde dişleri ağrıdı haliyle bizde tozunu aldik
Evet ya tam zamanı ama iste su spermler çıktı bidHazir hsg sonrasi su aylari degerlendirmemiz lazim
Dua edin nolur ay erken öğrenmeyin valla beklemesi çok kötü
İnşallah aşkım benim ben her gün sizlere dua ediyorum aklıma geldikçe bu kısa girmeden hepimiz hamileyizSeninki cok guzel ilerleyecek canim icini ferah tut bizlere de dua ett
Yok kurudum ben
Aktaran al sen bi kapta Bala karıştır ben birazda ceviz kırdım içine hergun ise gitmeden bi kasik veriyorumBen pekmezini alirim herhalde diger turlu toz moz ugrasmaz biliyorum
Özünün tozu kadar faydasını olduğunu düşünmüyorum çünkü eşim önceden hep aliyodu çok kullandığım geçen aya kadar ama sonuçlar çok kötüydü tozu kullandıktan sonra arttiBen pekmezini alirim herhalde diger turlu toz moz ugrasmaz biliyorum
Hadi bakalım yavrum güzel haberler ver inşallahBen de oyleyim hic de takip etmiyorum bu sefer salmayi basardim galiba adet gecikmeden de test yapmicam
Ama keciboynuzu çok sert asla yenmiyor 2 ayrı yerden aldık 2side cok sert biraz yemeye çalıştı felan bu seferde dişleri ağrıdı haliyle bizde tozunu aldik
Kızlar size tavsiyem eğriçayır marka keçiboynuzu özü alın ama pekmez değil özü olacak bide aynı markadan arı sütü alın eşleriniz için.Benimki varya sunlari hazirlasam yemez her gun biliyorumkullandigimiz takviye iyimis baya ise yariyormus insallah faydasi olur ama ben yine de keciboynuzu almayi duusnuyorum
Hemen bir testKızlar kafam Allah bullak sabah ates ölcumum 36.85 geçen ay adet olmaya yakın birden düşmüştü ama az öncede çok açık kahve leke geldi chat e göre depo şuan 11 ama benim hesabıma göre 12 yani ümitlenimmi bilemedim 1.6 betaydi ayy tuhaf oldum
Askim özü hiç bi ise yaramıyor tozu bizde bayağı ise yaradı yıllardır eşim öz kullaniyo ama dediğim gibi bizim ileri hareket bi yukselseydiKızlar size tavsiyem eğriçayır marka keçiboynuzu özü alın ama pekmez değil özü olacak bide aynı markadan arı sütü alın eşleriniz için.
Kuzu pazartesi 1.6 gelmişti beta kafam karıştı ates niye daha da arttı üstelik sabah 6 da yaptım hep 36.65 70 arasında şimdi 36.85 oldu hani ates düşünce adet gelir denmişti ve geçen ay ates düştü 2 güne adet başlamıştı suan adete dpo 12 ise 2 gün var ama chat dpo11 diyor neden chat 11 diyo onuda anlamadım ust üste hesaplattim bugüne 11 diyorHemen bir test
O zaman sen iki gün daha bekle bir test yap her şey olabilir daha 11 gün olduysa ve pazartesi yaptıysan 9 günde çıkması çok zor benim de 12 günde çıkmıştıKuzu pazartesi 1.6 gelmişti beta kafam karıştı ates niye daha da arttı üstelik sabah 6 da yaptım hep 36.65 70 arasında şimdi 36.85 oldu hani ates düşünce adet gelir denmişti ve geçen ay ates düştü 2 güne adet başlamıştı suan adete dpo 12 ise 2 gün var ama chat dpo11 diyor neden chat 11 diyo onuda anlamadım ust üste hesaplattim bugüne 11 diyor
çatlama gününü 0 alıyor ertesi gün 1. Gün sayılıyorKuzu pazartesi 1.6 gelmişti beta kafam karıştı ates niye daha da arttı üstelik sabah 6 da yaptım hep 36.65 70 arasında şimdi 36.85 oldu hani ates düşünce adet gelir denmişti ve geçen ay ates düştü 2 güne adet başlamıştı suan adete dpo 12 ise 2 gün var ama chat dpo11 diyor neden chat 11 diyo onuda anlamadım ust üste hesaplattim bugüne 11 diyor
Aaa sen o zaman iki kere yumurtluyorsun çok ilginç. Bence değerlendir canım mutlaka bugünüz yarın daha koyu çıkarsa yarını da değerlendirKızlar ben bugun ovi yaptım bu şekilde çıktı acaba devam etsem mi kafam karıştı biliyorum lh dalgalanıyor böyle göstermesi normal ama geçen ay regle 2 gün kala pik çıkmıştı depresyon da olduğum için değerlendirmedim. Şimdi tekrar yumurtlama olursa kaçırmayım diyorum fikirleriniz nedir?
@Civcivimmm @haifanryyy ElizabethBennettt Hayalim kizim Tugce @akantus
Arkadaşlar testin anlamsız olduğunu koyu olmadığını söyledilerAaa sen o zaman iki kere yumurtluyorsun çok ilginç. Bence değerlendir canım mutlaka bugünüz yarın daha koyu çıkarsa yarını da değerlendir
O zaman salla boşverArkadaşlar testin anlamsız olduğunu koyu olmadığını söylediler
9 gün çok erken canım bence ya yerleşme yeni olmuştur öyle bişey olsa çıkmaz ki hemen. En erken bana kalırsa 11. Gün çıkar. Vardır 9 da 10 da da öğrenen de erken yumurtlama olmuştur yani nadir ihtimal.Kuzu pazartesi 1.6 gelmişti beta kafam karıştı ates niye daha da arttı üstelik sabah 6 da yaptım hep 36.65 70 arasında şimdi 36.85 oldu hani ates düşünce adet gelir denmişti ve geçen ay ates düştü 2 güne adet başlamıştı suan adete dpo 12 ise 2 gün var ama chat dpo11 diyor neden chat 11 diyo onuda anlamadım ust üste hesaplattim bugüne 11 diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?