Kanda mi geç cikmistiO zaman sen iki gün daha bekle bir test yap her şey olabilir daha 11 gün olduysa ve pazartesi yaptıysan 9 günde çıkması çok zor benim de 12 günde çıkmıştı
Aşkım dert etme kendine çok güzel haberler alacaksın dualarım seninleDua edin nolur ay erken öğrenmeyin valla beklemesi çok kötü
Yok adete 2 gün kala çıktı test yaptığım gunKanda mi geç cikmisti
Çok teşekkür ederim aşkım amiiinAşkım dert etme kendine çok güzel haberler alacaksın dualarım seninle
İdrar testimiydi. Canım bu adet başlangıcıysa ates düşmesi gerekmiyor muYok adete 2 gün kala çıktı test yaptığım gun
Embriyonun yerleşmesine bağlı. 6-10 arası değişiyor 6 günde yerleşirse çıkıyor çok tazeyken. Ama daha geç yerleştiyse çıkmaması normal. H Hzrgk 1.6 sanki yükselebilir bir değer gibi geldi ben hep 0 lı sonuçlar aldım9 gün çok erken canım bence ya yerleşme yeni olmuştur öyle bişey olsa çıkmaz ki hemen. En erken bana kalırsa 11. Gün çıkar. Vardır 9 da 10 da da öğrenen de erken yumurtlama olmuştur yani nadir ihtimal.
Pik olan gün yumurtlama demek ertesi gün silik olduysa çatlama demek Buda 9 Ağustos oluyor. Yani bugün dpo 11 aşkım. Çatlamadan sonraki günle saymaya başlıyoruzKuzu 8 ogustos pikti
Evet hala ihtimal var bencePik olan gün yumurtlama demek ertesi gün silik olduysa çatlama demek Buda 9 Ağustos oluyor. Yani bugün dpo 11 aşkım. Çatlamadan sonraki günle saymaya başlıyoruz
Ben ateş hiç ölçmedim kaset testti bebetimeİdrar testimiydi. Canım bu adet başlangıcıysa ates düşmesi gerekmiyor mu
Kesinlikle. Dpo9 diye verdiğin gün muhtemelen 8di erkendi. Şuanda ihtimal neden olmasınEvet hala ihtimal var bence
Ahh bu umut eve gidince test yapacam mecburPik olan gün yumurtlama demek ertesi gün silik olduysa çatlama demek Buda 9 Ağustos oluyor. Yani bugün dpo 11 aşkım. Çatlamadan sonraki günle saymaya başlıyoruz
Pik olan günü değil silikleştiği günü esas al yavrum. Haberdar etAhh bu umut eve gidince test yapacam mecbur
Gelsin bebiş hadi inşallahTamamdır kuzum şimdiden idrar tutayim
Benim var canım akıntım, dün ve bugün hissedilir bir şekilde
Ahhhh ahhh ben niye böyleyimBenim var canım akıntım, dün ve bugün hissedilir bir şekilde
Bence çatlamış canım bu testi baz alma pik değil buKızlar ben bugun ovi yaptım bu şekilde çıktı acaba devam etsem mi kafam karıştı biliyorum lh dalgalanıyor böyle göstermesi normal ama geçen ay regle 2 gün kala pik çıkmıştı depresyon da olduğum için değerlendirmedim. Şimdi tekrar yumurtlama olursa kaçırmayım diyorum fikirleriniz nedir?
Civcivimmm @haifa nryyy @ElizabethBennettt @Hayalim kizim @Tugce akantus
Akıntı progesteron yükselmesi ile bağlantılıymış canım. Regl zamanı da oluyormuş normal diyor ChatGPTAhhhh ahhh ben niye böyleyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?