- 29 Ağustos 2014
- 5.675
- 18.029
- 448
- 33
Tamamdır kuzum şimdiden idrar tutayim
Canım inşallah ya leke devamı gelmedi sik sık gidip afedersin bastırıyorum bisi yok ama lh testi ile takip etmiştim belkide catlama geç oldu bilemedim idrar tutamıyorum bu arada ağrı oluyor gibi acaba sabahmi yapsam testi bilemedim9 gün çok erken canım bence ya yerleşme yeni olmuştur öyle bişey olsa çıkmaz ki hemen. En erken bana kalırsa 11. Gün çıkar. Vardır 9 da 10 da da öğrenen de erken yumurtlama olmuştur yani nadir ihtimal.
Sabah mı yapsam eğer regl ise gece heralde gelir şuan gelen giden yokBi test daha yap sen emin olalim merak ettim ben de simdi
Dpo 3teyim canım gerçekten sabırsızlanıyor insan erken öğrenmenin kötü olduğunu da biliyorum ama bu düşünceler bitiriyor biziBen de bekliyorum sanırım sizinkiyle eş zamanlıCivcivimmm Ben düşünmemeye çalışıyorum ama beklemek cidden zor
Kuzum iyi gidiyor benim şimdilik bir sorunum yok. Kalp atışınıda gördük. Aşırı uykulu hali gelip gidiyor onun dışında bulantı vs hiç bir şeyim yok çok şükür
Maşallah maşallahKuzum iyi gidiyor benim şimdilik bir sorunum yok. Kalp atışınıda gördük. Aşırı uykulu hali gelip gidiyor onun dışında bulantı vs hiç bir şeyim yok çok şükürbat ne zaman? Merak ediyorum hepinizi ve dualarımdasınız
Oyşşş ne güzel bir gün inşallah o güzel haberi alırsın kuzum benimMaşallah maşallaho kadar olacak annesi artık kolaylıkla devam eder inşallah
1 Eylül
İnşallah inşallahhhOyşşş ne güzel bir gün inşallah o güzel haberi alırsın kuzum benimNisan annesi olma ihtimali bile olabilir
Evet yüksek ihtimal kuzum vaktinde gelmiyor genelde bebişler benim bile marta kayma ihtimalim var o sebepten. Sağlıkla gelsinlerde hangi ay olduğu hiç önemli değilİnşallah inşallahhhbu ay gebe kalınsa Nisan mı oluyor
Aynen öyle sağlıkla kolaylıkla gelsin de daha fazla bekletmesin artıkEvet yüksek ihtimal kuzum vaktinde gelmiyor genelde bebişler benim bile marta kayma ihtimalim var o sebepten. Sağlıkla gelsinlerde hangi ay olduğu hiç önemli değil
O nasıl temiz kalp
Evet düşünüyorum. 10-11. Haftada yapılıyor sanırım. Tek bebek düşünüyorum allah nasip ederseAynen öyle sağlıkla kolaylıkla gelsin de daha fazla bekletmesin artıkfetal dna düşünüyor musun
Kocama diyorum insan bir rüyasında görürBabalar hissediyormuş demekki
Oha çok iyiii bakalım bu ara güzelliği görecek miiiO nasıl temiz kalpgerçi hissediliyor sanırım eşim bana ilk gebeliğimde sana bi güzellik geldi bebek mi var demişti ne alaka demiştim 5 gün sonra öğrenmiştik
Hadi gönlüne göre olsunEvet düşünüyorum. 10-11. Haftada yapılıyor sanırım. Tek bebek düşünüyorum allah nasip ederse
Şuan cadı gibisin diyor ama bakalım evde gerginim de bu araOha çok iyiii bakalım bu ara güzelliği görecek miii
2 3 gün önce nasıldı şimdi nasıl diye şaşırıyordur adamŞuan cadı gibisin diyor ama bakalım evde gerginim de bu ara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?