işte çatlama gününü 1. Gün saydığı için 8. Gün test yapmış oluyor aslında erken olur. İnşallah vardır. Benim bugün adet sancım oldu ya resmen üşüttüm galiba çünkü 3 gün geçe belirti olması çok ütopik olur tahminimce

Yarın sabah yap da ama şimdi 1,6 değer çıktıysa dün mü kan vermiştin sen iki günde 2 katlansa bile testte belki göremezsin canım en az bir 3- 4 gün rahat beklemen gerekir.

Evet şuan çok erken aslında belirti aramak içinde erken ama ben belirti kovalamıcam sonra yanıltıyor

Yarın sabah yap da ama şimdi 1,6 değer çıktıysa dün mü kan vermiştin sen iki günde 2 katlansa bile testte belki göremezsin canım en az bir 3- 4 gün rahat beklemen gerekir.
Pazartesi verdim kuzum şimdi prodoctor ve bebetime strip yaptım 10 dakka içinde golge çıktı yok yaaa hep böyle çıkıyor zaten

Eklentiler

• 20250820_175235.webp
    164,2 KB · Görüntüleme: 44
Pazartesi verdim kuzum şimdi prodoctor ve bebetime strip yaptım 10 dakka içinde golge çıktı yok yaaa hep böyle çıkıyor zaten
1.6 çıkınca bende bi umitlemdin ama neden günlerdir hep aynı çıkiyo hiç koyulasmiyoda erken ama sen daha öncesi yaptıklarında hiç çıkmaması lazım di inşallah artar ya bu ay senden çok umutluyum

1.6 çıkınca bende bi umitlemdin ama neden günlerdir hep aynı çıkiyo hiç koyulasmiyoda erken ama sen daha öncesi yaptıklarında hiç çıkmaması lazım di inşallah artar ya bu ay senden çok umutluyum
Vallahi şimdide prediktor yaptım ilk 5 dakika gözle rahat görülür 8. Dakika tel algiladi

Eklentiler

• 20250820_190004.webp
    155,2 KB · Görüntüleme: 36
Devam et bu benim fikrim çünkü her zaman olmaz istisnadır ama iki defa yumurtlama da yakalama şansın var eğer test stoğu sorunun yoksa bence adete kadar yap her ay bacım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…