Kuzu her test mi yanlış olur eğer gebelikte alakalı değilse acaba hangi hormon yapıyor anlamadım leke biraz önce yine geldi yine 1 ck kadar açık kahve yani kist mi gösteriyor acaba testler
Bilmiyorum ben ama kist neden gebelik testini pozitif çıkarsın ki bir daha kan ver sen

Bence var ya bukadar olamaz olmamalı kuzu.
Canım az çok senin bilgin var hamile değilsem neden hepsinde var bu gölge dr test bozuk diyip gecistirdi yani acaba başka bisimi var anlamadım sabah ateşimde 36.65 di yumurtlamadan sonra önceki 36.40 civariydi ama bugün 36.85 çıktı o zaten şaşırttı lekede olunca acaba mı demeye başladım yani allak bullak oldum yine

Çok umudum yok ama sabaha testi tekrarlicam hala silikse bırakıcam akışına çok fazla stres oldum keşke hiç erken teste kalkismasaydim

İran’da kim ? Kuzenimin doktoruda Tebriz’de embriyoyu bekletmeden transfer yaptıkları için tutmuyor onlarda bunu biliyor ama işte vicdan yok tamamen artık ticari bakıyorlar
Benimki Maşhad da canım. Nasıl bekletmeden? Taze transfer olarak mı yoksa embriyonun günü olarak mı? Ben donmuş transfer olmuştum iki adet dönemi rahim dinlendirme olmuştu. Onlar genelde embriyoyu 3.gün olarak dondurup transfer öncesi çözüp biraz daha ilerlemesini bekliyorlar. Benimkileri 3.gün olarak döndurup transferden 4 gün kadar önce çözmüştüler

Hormonlar öngürlemez ama şöyle bir ihtimal de göz ardı edilemez geç döllenme olabilir yavaş yükseliyor olabilir bence bu kadar testtin hepsinde gölge görmek normal değil şaştım eğer öyleyse bu testleri yapmayalım direk kan verelim paramıza da günah moralimizi se alt üst ediyor

Yani artık kırmızı görürsem inanırım bende. İçim çok tuhaf kendimi aptal gibi hissediyorum.

Çok tuhaf nasıl tutmamış bir sebebi olması lazım bu durumda nasıl hiç açıklama yapmazlar ya

Yani artık kırmızı görürsem inanırım bende. İçim çok tuhaf kendimi aptal gibi hissediyorum.
Estağfirullah o nasıl laf ya sakin kalmaya çalış kuzum stres hormonları çok etkiliyor bak benim stres hormonum çok yüksek çıkmış doktor bunu kontrol altına almazsan başka hormonlardaki baskısı kalkmaz dedi

Kesin tavandir stres şuan bu ay çok uğraştırdi beni

Çok umudum yok ama sabaha testi tekrarlicam hala silikse bırakıcam akışına çok fazla stres oldum keşke hiç erken teste kalkismasaydim
Canım işte yapmamak lazım yaptıkça yapası geliyor insanın. Yani bu iyi bişey değil stres oluyorsun beklentiye giriyorsun hepimiz için geçerli tabi benim içinde. Sonra olmayınca insan kendini daha da kötü hissediyor. O yüzden bu ay bekleyeceğim kendime söz verdim. Burada da test yapanları gördükçe hadi ya bizde bi yapalım belki çıkar diyoruz ama her gün yapmanın bi anlamı yok. Hele belirti olayının tamamen saçmalık ve psikolojik olduğunu çok iyi anladım. Geçen ay mide bulantısından tut göğüs sızısı olsun herşey vardı negatif çıktı ama. O yüzden en azından minimum adetten 2 gün öncesine kadar beklemek gerekiyor. Yani stres yapmamak adına

Çok haklısın ama iki kurtaj olunca öğrenir öğrenmez dr a soykim belki bu defa bir ilaç verilir diye dayanamıyorum. Rabbım hepimize sağlıkla kolaylıkla evlat nasip etsin inşallah

Çok haklısın ama iki kurtaj olunca öğrenir öğrenmez dr a soykim belki bu defa bir ilaç verilir diye dayanamıyorum. Rabbım hepimize sağlıkla kolaylıkla evlat nasip etsin inşallah
Sende haklısın canım onun korkusu var sende tabi anlıyorum ama iyi düşün inşallah iyi olcak hayırlısı ile

Bazen düşünüyorum da hiçbir engel yokken olmuyor, benim veya eşimin bir günahının bedelini mi ödüyoruz acaba

Canım benim, geçen hafta çok korktuk. Lekelenme yaşadım malesef, şükür ki kanama alanı yoktu hemen ilaç başladık. Şu an leke vs gelmiyor ama o korku içime yer etti, buna da şükür elbette.
Bugün mide bulantılarım başladı, sürekli boğazım dolu gibi.
Burada sizi de sürekli okumaya devam ediyorum, haberlerinizi de dört gözle bekliyorum. Beraber aynı gruba geçeceğiz diye sözleştik 1 eylülde önce seninle ve en kısa sürede tüm bacılarımla kalpten bir sarılma yapalım.

Çok geçmiş olsun tekrarı olmasın inşallah
Çok aminnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…