İlk 1 dakika 3 dakika ve 9. Dakika predictorKızlar acaba hamile olabilirmiyim
Prodoctor da taptım bebetime slip de onlarda düne göre belirginİlk 1 dakika 3 dakika ve 9. Dakika predictor
Aşkım bence hamilesin gerçektenProdoctor da taptım bebetime slip de onlarda düne göre belirgin
Kuzu ateşinde 36.97 olmuşAşkım bence hamilesin gerçekten
Yani degilsemde artık teste ateşe bakmıcamKuzu ateşinde 36.97 olmuş
Kuzu tek korkum böyle silik silik kimyasal mi yada sağlıksız mi iki kurtajim varAşkım bence hamilesin gerçekten
Bence %95 hamilesin baya belirginİlk 1 dakika 3 dakika ve 9. Dakika predictor
Doktorunu değiştirme şansın yokmu canımYa kızlar iki kaybım var dr um 5 6 yıllık dr simdi yazdım sanki ilk test gibi bana diyorki 1 hafta sonra beta baktır. Ama yani ne bilim bir kan sulandırici bir progesteron verse. Gerçi yaşımdan dolayı hep embriyo sağlıklıysa kendi tutunsun demişti hiç vermemişti. Tek cümlesi sağlıksız bir bebekse zorla tutmani anlamı yok. Tevekkul sanirim. İnşallah vardır ve sağlıklıdır ben böyle nasıl beklicem simdi
Kuzu bütün ameliyatlarımi takiplerimi erken menopoz belirtilerimi yani daha bir çok konuda kime gitsem onun dediği doğru çıktı. Sadece bebek saglikliysa gelir der Afrika'daki hamileleri söyler. Ama bu defa kanı geç istedi. Sanırım iki kayıp sağlıksız yumurta olduğu içinDoktorunu değiştirme şansın yokmu canım
Günaydın bebiş kan vermelisin tekrar benceKızlar acaba hamile olabilirmiyim
Günaydın canım bu defa valla saglik ocağına gitmicem özel hastane iki saate çıkarıyor 270 di sadece elden gelip alın diyor o kotu belki ordan birini bulabilirsem gidip verecemGünaydın bebiş kan vermelisin tekrar bence
İlk 1 dakika 3 dakika ve 9. Dakika predictor
Aa ben bunları görmedimm kesin kan ver parayı bas beeProdoctor da taptım bebetime slip de onlarda düne göre belirgin
270 tl çok uygun valla. Dünde söyledim 1.6 sanki yükselebilecek bir değer diye çünkü benim hep 0. geliyordu. İnşallah vardır bu kadar testte çıkıyor yaniGünaydın canım bu defa valla saglik ocağına gitmicem özel hastane iki saate çıkarıyor 270 di sadece elden gelip alın diyor o kotu belki ordan birini bulabilirsem gidip verecem
Seni anlıyorum kayıpların için de çok üzgünüm dilerim bu yavrunu sağlıkla kucağına alırsın testi hiç düşünme nolursun bir kan ver istersen bak eğer anlamlı bir beta çıkarsa doktora tekrar söyle bir önlem alalım diye içini ferah tut lütfen stres rahmin dusmaniKuzu tek korkum böyle silik silik kimyasal mi yada sağlıksız mi iki kurtajim varve dr hiç bir ilaç vermemişti onlar için birinin cinsiyet öğreneceğimiz gün kamera açtık hatıra kalsın diye birden hareketsiz gördük eşim yıkıldı ben bittim ikincide beta düzgün yukselmedi kese bir aşağı bir yukarı oynadı ama ne ağrı ne kanama bir belirtim yoktu. Eğer şimdi hamileysem ne olur dua edin bunu kaybetmim ne olur
Amin kuzum inşallah hepimiz sağlıkla kavuşalım. Rabbım yüzümüze baksinSeni anlıyorum kayıpların için de çok üzgünüm dilerim bu yavrunu sağlıkla kucağına alırsın testi hiç düşünme nolursun bir kan ver istersen bak eğer anlamlı bir beta çıkarsa doktora tekrar söyle bir önlem alalım diye içini ferah tut lütfen stres rahmin dusmani
Aa ben bunları görmedimm kesin kan ver parayı bas bee
270 tl çok uygun valla. Dünde söyledim 1.6 sanki yükselebilecek bir değer diye çünkü benim hep 0. geliyordu. İnşallah vardır bu kadar testte çıkıyor yani
Anladım canım aslında haklı bir taraftan kimyasal gebeliği çaresi yok maalesef çünkü döllenme oluyor ama daha rahme ulaşmadan düşüyor bende birçok kez yaşadım. Sen kanını ver iki gün sonra tekrar ver. Sonuçları al doktoruna git en iyisi böyle yapman olacakKuzu bütün ameliyatlarımi takiplerimi erken menopoz belirtilerimi yani daha bir çok konuda kime gitsem onun dediği doğru çıktı. Sadece bebek saglikliysa gelir der Afrika'daki hamileleri söyler. Ama bu defa kanı geç istedi. Sanırım iki kayıp sağlıksız yumurta olduğu için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?