Kızlar bir şey soracağım benim dört beş gündür lh testim çok koyu hiç silikleşmedi silikleşene kadar değerlendirmem gerekiyor mu

Aşkım bence hamilesin gerçekten
Kuzu tek korkum böyle silik silik kimyasal mi yada sağlıksız mi iki kurtajim var ve dr hiç bir ilaç vermemişti onlar için birinin cinsiyet öğreneceğimiz gün kamera açtık hatıra kalsın diye birden hareketsiz gördük eşim yıkıldı ben bittim ikincide beta düzgün yukselmedi kese bir aşağı bir yukarı oynadı ama ne ağrı ne kanama bir belirtim yoktu. Eğer şimdi hamileysem ne olur dua edin bunu kaybetmim ne olur

Ya kızlar iki kaybım var dr um 5 6 yıllık dr simdi yazdım sanki ilk test gibi bana diyorki 1 hafta sonra beta baktır. Ama yani ne bilim bir kan sulandırici bir progesteron verse. Gerçi yaşımdan dolayı hep embriyo sağlıklıysa kendi tutunsun demişti hiç vermemişti. Tek cümlesi sağlıksız bir bebekse zorla tutmani anlamı yok. Tevekkul sanirim. İnşallah vardır ve sağlıklıdır ben böyle nasıl beklicem simdi

Doktorunu değiştirme şansın yokmu canım

Doktorunu değiştirme şansın yokmu canım
Kuzu bütün ameliyatlarımi takiplerimi erken menopoz belirtilerimi yani daha bir çok konuda kime gitsem onun dediği doğru çıktı. Sadece bebek saglikliysa gelir der Afrika'daki hamileleri söyler. Ama bu defa kanı geç istedi. Sanırım iki kayıp sağlıksız yumurta olduğu için

İlk 1 dakika 3 dakika ve 9. Dakika predictor
Prodoctor da taptım bebetime slip de onlarda düne göre belirgin
Aa ben bunları görmedimm kesin kan ver parayı bas bee
Günaydın canım bu defa valla saglik ocağına gitmicem özel hastane iki saate çıkarıyor 270 di sadece elden gelip alın diyor o kotu belki ordan birini bulabilirsem gidip verecem
270 tl çok uygun valla. Dünde söyledim 1.6 sanki yükselebilecek bir değer diye çünkü benim hep 0. geliyordu. İnşallah vardır bu kadar testte çıkıyor yani

Seni anlıyorum kayıpların için de çok üzgünüm dilerim bu yavrunu sağlıkla kucağına alırsın testi hiç düşünme nolursun bir kan ver istersen bak eğer anlamlı bir beta çıkarsa doktora tekrar söyle bir önlem alalım diye içini ferah tut lütfen stres rahmin dusmani

Kızlar dpo 9 da kanda negatif olup sonra sağlıklı gebelik yaşayan bildiğiniz var mi

Amin kuzum inşallah hepimiz sağlıkla kavuşalım. Rabbım yüzümüze baksin

Kuzu geçen ayda 1.38 gelmişti hani ondan çok umudum kirilmisti

Anladım canım aslında haklı bir taraftan kimyasal gebeliği çaresi yok maalesef çünkü döllenme oluyor ama daha rahme ulaşmadan düşüyor bende birçok kez yaşadım. Sen kanını ver iki gün sonra tekrar ver. Sonuçları al doktoruna git en iyisi böyle yapman olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…