Kızlar dpo 9 da kanda negatif olup sonra sağlıklı gebelik yaşayan bildiğiniz var mi
Canım burda dpo 12 de negatif görüp dpo 14’de pozitif görenler oldu. 9 çok erken neden erkenden test yaptın? Tatlı canını strese soktun. En erken dpo 12 test yapılmalı, sen bence kan ver soru işaretleri gitsin. Bugün dpo kaç?

Kızlar bir şey soracağım benim dört beş gündür lh testim çok koyu hiç silikleşmedi silikleşene kadar değerlendirmem gerekiyor mu
Evet değerlendirmelisin. Çatlama günü de dahil değerlendirmelisin. Her gün zor oluyorsa gün aşırı deneyin her türlü karşılaşırlar canım.

Hastanenin test kitlerine ve ölçüm aletlerine bağlı olarak bu sınır değişiyor muş benimde hep 1.2 çıkardı en son verdiğimde beta hcg 2.3 çıktı dpo 9daydım evde bi gaza geldik aaa yükseliyor heralde falan meğerse bu kanın ölçüldüğü
makinenin alt limiti 2.3 müş

Kızlar bir şey soracağım benim dört beş gündür lh testim çok koyu hiç silikleşmedi silikleşene kadar değerlendirmem gerekiyor mu
Canım pcos var mı? Yoksa uzun süre pik olması iyi değil diyorlardı kızlar havuç yiyorlar bolca çatlasında diye o süreçte

Kızlar dpo 9 da kanda negatif olup sonra sağlıklı gebelik yaşayan bildiğiniz var mi
Ben burda okudum o şekilde olanları sonradan çıkan var yani. Bence sende var bu kadar testte böyle çıkmaz hadi biri yalancı test sen bi kaç kere yaptın. Bugün kan versen çıkar diye düşünüyorum cnm.

Bunu bende araştırmıştım bazı makineler hassas ölçüm yaptığı için direkt değeri verirmiş 0 ile 5 arasında. Ama bazıları direkt sıfır küsürlü sayıya yuvarlarmış. Ama inşallah vardır silik çizgi çıkmış çünkü üst üste de çıkınca var gibi görünüyor

Canım dpo 9 da kan negatif geldi bugün 12 oldu

Canım dpo 9 da kan negatif geldi bugün 12 oldu
Hamilesin bence doktoruna bakma başka yere git kan ver. En azından kan ile takip yap test ile yapmaktan iyidir. Ve tabiki sen dpo9 diyorsun ama yanlış hesaplamışsın o gün dpo8di. Yükselmiştir neden ihtimal olmasın. Bu kadar test yalancı çıkarmaz diye düşünüyorum özellikle bugünküler net çıkmış. Hakkında hayırlısı ama gebesin diye düşünüyorum

Varsa bugünden sonra çıkar ama acele etme bence cumartesiyi bekle derim Varsa iyice yükselsin erkenden öğrenince de stres oluyoruzz

Kuzu ayın 8 i pik yakalamıştım eğer senin dediğin gibiyse valla sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…