Cumartesi eşim gelir kuzu ona söylemek istemiyorum kan degeri takibi bitsin ki varsa tabi netlesince soylicemVarsa bugünden sonra çıkar ama acele etme bence cumartesiyi bekle derimVarsa iyice yükselsin erkenden öğrenince de stres oluyoruzz
Dün acilden ulturasyona girmek istedim oradaki ebe daha çok erken dedi kan degerim de bu 6 haftalık gebeliğimEki Görüntüle 3633229 kızlar bu değer normal dimi dış gebelik değil
Bende bugün bişey yok canlar. Zaten daha çok erken döllenme olduysa bile henüz hala tüplerden rahme doğru iniyor belirti yerleştikten sonra çıkıyor.
Bence kesin hamilesin inşallah vardır kuzum insallahGünaydın canım bu defa valla saglik ocağına gitmicem özel hastane iki saate çıkarıyor 270 di sadece elden gelip alın diyor o kotu belki ordan birini bulabilirsem gidip verecem
Evet kuzum senden bacak ağrısını hep duyuyorum sanırım çatlamadan sonraki belirtilerin böyle oluyor. Belkide magnezyum eksikliği olabilir.Valla benim gece yine bacağım ağrıdı ama yumurtlamadan sonra oluyor sanırım geçen ay da böyleydisabah kalktığımda belimde ağrıyordu ama hepsi pregestron etkisinden sanırım
Değerin çok güzel artmış canım maşallahEki Görüntüle 3633229 kızlar bu değer normal dimi dış gebelik değil
Görünseydin çıkardı aslında canım. Sen bir kadın doğuma randevu al kuzum. Kese kalp atışını gör için rahat etsinDün acilden ulturasyona girmek istedim oradaki ebe daha çok erken dedi kan degerim de bu 6 haftalık gebeliğim
5 haftalık dedi daha erken bende randevu aldım öyle gidip bakacam inşallahDeğerin çok güzel artmış canım maşallah
Ya bakmamak için kafasından saldı sinirim bozuldu kendi doktorum var ona görünecemGörünseydin çıkardı aslında canım. Sen bir kadın doğuma randevu al kuzum. Kese kalp atışını gör için rahat etsin
Hmm 5 haftalıkken biraz erken olabilir ama şimdi gidebilirsin neredeyse sen gidene kadar 7 haftalık olacak maşallah5 haftalık dedi daha erken bende randevu aldım öyle gidip bakacam inşallah
Canım 8 pikse 9 çatlamıştır o gün sıfırıncı gün sayılır. Bugün 12. Gün. 8. Günde de asla çıkmaz zaten hiç duymadım yani bugüne kadar 8 de öğrenenKuzu ayın 8 i pik yakalamıştım eğer senin dediğin gibiyse valla sevinirim
Çok normal artık kan testine gerek yok benceDün acilden ulturasyona girmek istedim oradaki ebe daha çok erken dedi kan degerim de bu 6 haftalık gebeliğim
İnşallah Zaten randevu önümüzdeki ayın 5indeHmm 5 haftalıkken biraz erken olabilir ama şimdi gidebilirsin neredeyse sen gidene kadar 7 haftalık olacak maşallah
Evet bir kaç aydır böyle duruma göre doktora giderim artık geceleri sinirlerim zıplıyorEvet kuzum senden bacak ağrısını hep duyuyorum sanırım çatlamadan sonraki belirtilerin böyle oluyor. Belkide magnezyum eksikliği olabilir.
İnşallah canimmm pazartesi çok ağladım yalvardım şimdi yine de aman diyorum hüsran olabilir kan görmeden heves yaptım diyorum ama bir tarafım sanki inandı. Yarın direk gidip vericem en azından emin olurum eğer kimyasal ise ya da sağlıksız ise Rabbimin takdiri yumurtluyir olmak bile mucizeBence kesin hamilesin inşallah vardır kuzum insallah
O zamn pazartesi 9 oluyor dimi beta 1.6 çıktı isteCanım 8 pikse 9 çatlamıştır o gün sıfırıncı gün sayılır. Bugün 12. Gün. 8. Günde de asla çıkmaz zaten hiç duymadım yani bugüne kadar 8 de öğrenen
Evet 9 olur ama 9 da erken. Yani bugün yapsan çıkmazsa olasılığın iyice düşer ama bugün varsa kesin çıkar. İdrarda silik görüp kanda çıkmamazlık olmaz.O zamn pazartesi 9 oluyor dimi beta 1.6 çıktı iste
Benimde bat 1-2 Eylül ay bende bu sabah aşırı bir bel ağrısı ile uyandın rüyamda bile belim ağrıyordu progesteron yükselmesi iyi bı şey sanırım bu süreçteValla benim gece yine bacağım ağrıdı ama yumurtlamadan sonra oluyor sanırım geçen ay da böyleydisabah kalktığımda belimde ağrıyordu ama hepsi pregestron etkisinden sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?