Valla benim gece yine bacağım ağrıdı ama yumurtlamadan sonra oluyor sanırım geçen ay da böyleydi sabah kalktığımda belimde ağrıyordu ama hepsi pregestron etkisinden sanırım
Evet kuzum senden bacak ağrısını hep duyuyorum sanırım çatlamadan sonraki belirtilerin böyle oluyor. Belkide magnezyum eksikliği olabilir.

Kuzu ayın 8 i pik yakalamıştım eğer senin dediğin gibiyse valla sevinirim
Canım 8 pikse 9 çatlamıştır o gün sıfırıncı gün sayılır. Bugün 12. Gün. 8. Günde de asla çıkmaz zaten hiç duymadım yani bugüne kadar 8 de öğrenen

Bence kesin hamilesin inşallah vardır kuzum insallah
İnşallah canimmm pazartesi çok ağladım yalvardım şimdi yine de aman diyorum hüsran olabilir kan görmeden heves yaptım diyorum ama bir tarafım sanki inandı. Yarın direk gidip vericem en azından emin olurum eğer kimyasal ise ya da sağlıksız ise Rabbimin takdiri yumurtluyir olmak bile mucize

Valla benim gece yine bacağım ağrıdı ama yumurtlamadan sonra oluyor sanırım geçen ay da böyleydi sabah kalktığımda belimde ağrıyordu ama hepsi pregestron etkisinden sanırım
Benimde bat 1-2 Eylül ay bende bu sabah aşırı bir bel ağrısı ile uyandın rüyamda bile belim ağrıyordu progesteron yükselmesi iyi bı şey sanırım bu süreçte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…