Kız hep böyle diyoruz bir şey çıkmıyor ben o yüzden artık kendi kendime hayır bunlar normal diye inandırmaya çalışıyorumBenimde bat 1-2 Eylül ay bende bu sabah aşırı bir bel ağrısı ile uyandın rüyamda bile belim ağrıyordu progesteron yükselmesi iyi bı şey sanırım bu süreçte
Bu ay 6 kişi Eylül başını bekliyor umarım hayırlısı olur hepimiz içinKız hep böyle diyoruz bir şey çıkmıyor ben o yüzden artık kendi kendime hayır bunlar normal diye inandırmaya çalışıyorum
Bende her dönem belirti aramıcam diyip daha çok belirti arıyorumKız hep böyle diyoruz bir şey çıkmıyor ben o yüzden artık kendi kendime hayır bunlar normal diye inandırmaya çalışıyorum
İnşallah topluca hamile kalırız AminnBu ay 6 kişi Eylül başını bekliyor umarım hayırlısı olur hepimiz için
Amin bebek çok aminnnİnşallah topluca hamile kalırız Aminn
Sende bizim ekiptesin desene baya kalabalığız bu ayBenimde bat 1-2 Eylül ay bende bu sabah aşırı bir bel ağrısı ile uyandın rüyamda bile belim ağrıyordu progesteron yükselmesi iyi bı şey sanırım bu süreçte
Adetten sonra o hormon yükselir zaten. Eğer tutunma olursa yükselmeye devam eder ama olmazsa düşüşe geçerBenimde bat 1-2 Eylül ay bende bu sabah aşırı bir bel ağrısı ile uyandın rüyamda bile belim ağrıyordu progesteron yükselmesi iyi bı şey sanırım bu süreçte
Hayır Pcos yok akşama doğru bir test daha yaptım silikleşmişti teşekkür ederim tavsiyeniz içinCanım pcos var mı? Yoksa uzun süre pik olması iyi değil diyorlardı kızlar havuç yiyorlar bolca çatlasında diye o süreçte
Evet değerlendirmelisin. Çatlama günü de dahil değerlendirmelisin. Her gün zor oluyorsa gün aşırı deneyin her türlü karşılaşırlar canım.
Peki dpo yu ne zamandan sonra hesaplıyoruz Bilgin var mı acaba ?Canım pcos var mı? Yoksa uzun süre pik olması iyi değil diyorlardı kızlar havuç yiyorlar bolca çatlasında diye o süreçte
Ayy evet şimdi bekle ki zaman geçsinSende bizim ekiptesin desene baya kalabalığız bu ay
Haklısında insan kendini vücudunu biliyor yaRegl gelmeden karar vermiyoruzzzzz
Yumurta 12-24 saat civarı canlı kalıyor canım denk gelmişlerdir umarım içini ferah tutAkşam sekizde silikleşmişti ama ertesi gün sabah dörtte değerlendirebildim umarım olmuştun teşekkür ederim canım
Silikleştipi gün dpo 0 oluyor ertesi gün başlıyoruzPeki dpo yu ne zamandan sonra hesaplıyoruz Bilgin var mı acaba ?
Çatlama günü dpo 0, sonraki gün dpo 1 olarak devam ediyoruzPeki dpo yu ne zamandan sonra hesaplıyoruz Bilgin var mı acaba ?
İlk 1 dakika 3 dakika ve 9. Dakika predictor
Litfen yapmayın test ben mahvoldum hepsi silikti pazartesi 1.6 betayla yıkıldım şuan hala silik ama ates yüksek olunca umutlandım.Sifir belirti devam ediyorum ben kizlar dpo 7 bugun gecikirsem test yapicam diye soz verdim kendime bu sefer
Evet kuzum biraz daha belirgin geçen haftaya göre ama işte kan yarın vericem artık hala negatif çıkarsa başka bisi var demekkiAy var gibi yaa lutfen olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?