- 9 Haziran 2025
- 1.121
- 940
- 38
- 27
Çatladığı günü 0 sayacaksın ertesi gün 1. Yani benim 16 pik 17 silikleşti 18 i dpo 1 saydımPeki dpo yu ne zamandan sonra hesaplıyoruz Bilgin var mı acaba ?
Rica ederim güzel sonuçlar almanızı dilerimHayır Pcos yok akşama doğru bir test daha yaptım silikleşmişti teşekkür ederim tavsiyeniz için
En mantıklısı önden yapmanın bir manası yok. Erken yapıp çıkmayacak hala umut bitmeyecek acaba yarın çıkar mı diye sürekli kafada onun stresi ne gerek var. En güzeli beklemek.Sifir belirti devam ediyorum ben kizlar dpo 7 bugun gecikirsem test yapicam diye soz verdim kendime bu sefer
Teşekkür ederim inşallah isteyen herkes güzel sonuçlar alsın inşallahRica ederim güzel sonuçlar almanızı dilerim
İnşallah sürekli bi stres bu zamanlarda yoruldum teşekkür ederimYumurta 12-24 saat civarı canlı kalıyor canım denk gelmişlerdir umarım içini ferah tut
Senin azmine, gücüne hayranım canım. Dilerim bu yaşadıkların nihayetinde öyle mutlu bir annelik kısmetin olur ki, hepsi mazide kalır. Evet biz burada çok azim ve başarı hikayeleri, çok dertler okuyoruz. Herkesin derdi bir başka...geç olsum, güç olmasın. Hayırlısı neyse o olsun diyelim. Ben de kendime bunu diliyorum ve akışına bırakıyorum artık...Canım canım böyle yıkılacak birşey yok elhamdulliha hala yumurtlamaya potansiyelin var rezervin tükenmiş değil tedavi ile olma durumun var neden bu çöküş herkes doğal olsun ister istiyor isterdi ama ne yapalım rabbimin herkese ayrı sınavı var bak bana sağlıklıydım yeni evliydim ikizlerime gebeydim 6 aylıkken kazada kaybettim üstüne stresten menopoza girdim yıl oldu yumurta oluşmadı ilk defa yumurtam oluştu iki aydır defalerca tüp bebek denedim iğnelerden karnım süzgece döndü hepsi başarısız oldu bir senedir vitaminler bitkilerle iki aydır yumurtluyorum bir mucize yaşıyorum artık olmaz donasyon demişlerdi yine vazgeçmedim en yakınlarım bile bırak artık 1 senedir vitamin içmekten onu bunu içmekten helak oldun olmuyor dediler ama oldu olmayan oldu rabbim sabrımı gördü tevekkülümü gördü yumurtladım belki yine tutmayacak tüp bebek başarısız olacak ama en azından son defa da olsa herşeyi denedim takdiri ilahi diyeceğim bir evlat edineceğim belkide o yüzden topla kendini bir süre ara ver dinlen sonra hazır hissedince başla tedavine Allah’ın izniyle olacak olan olması gerektiği zaman olacaktır
Merhaba canım, akmaması daha iyi herşey içerde kalıyor. Sperm miktarında azalma olacağını sanmıyorum. Kaldı ki o sıvıların hepsi sperm de değil. Kafana takma bunuKızlar bir şey sormak istiyorum. Biraz açık olacak affedersiniz ilişkiden sonra ayağa kalktığımda pek bir şey akmıyor 7-8 aydır bu böyle. Eskiden ayağa kalktığımda bacaklarımdan akardı artık öyle değil. Birde şuan nasıl desem böyle sulu meni. Martta tüp bebek sürecinde sperme detaylı baktırmıştık doktor çok güzel demişti değerlere öyle ki bir tanecik takviye bile vermedi eşime. Kusura bakmayın açık açık yazdım. Neden böyle oluyor acaba gebelik olmamasındaki neden bu olabilir mi? Belki de spermler yumurtaya kadar varmıyorlar bile offff bilmiyorum
Ay canım içimi rahatlattın bu aralar baya kafaya takar oldum bunu. Hatta az önce konu bile açtımMerhaba canım, akmaması daha iyi herşey içerde kalıyor. Sperm miktarında azalma olacağını sanmıyorum. Kaldı ki o sıvıların hepsi sperm de değil. Kafana takma bunu
Bu ay bende de hiç akmadı gibi canım hatta azcık şu gibi geldi. Önceden direk kendisiydi. Acaba dedim eşimde sıkıntı olabilirmiAy canım içimi rahatlattın bu aralar baya kafaya takar oldum bunu. Hatta az önce konu bile açtım
Yok yok takma kafana tek derdimiz bu olsunAy canım içimi rahatlattın bu aralar baya kafaya takar oldum bunu. Hatta az önce konu bile açtım
Yok ya bunun için adamları yaftalamayınBu ay bende de hiç akmadı gibi canım hatta azcık şu gibi geldi. Önceden direk kendisiydi. Acaba dedim eşimde sıkıntı olabilirmi
Hah işte benim de öyle kalkıyorum çok az su gibi akıyor o kadar eskiden bacaklarımdan süzülürdü. Bende eşimde bir sıkıntı mı var diyorum. Ama sen büyük ihtimal hamilesin inşallah benim de tutmuşturBu ay bende de hiç akmadı gibi canım hatta azcık şu gibi geldi. Önceden direk kendisiydi. Acaba dedim eşimde sıkıntı olabilirmi
Ben valla çok merak ediyorum içerde neler olduğunu keşke görebilsek spermlere yol gösterirdik orası değil buradı diyeYok yok takma kafana tek derdimiz bu olsunSpermler gidiyordur da içerde neler oluyor onu merak ediyoruz hahshshs
İnsallah canim hepimizin yuzu gulsun. Bugün yine strip ve prodoctor yaptım gece çok içmiştim yaptıklarım silik çıktı 1 saat sonra tekrar yaptım oda dünle hemen hemen aynı koyu oldu ben anlamadım bu işi. Bugün dongumun 28. Gunu ilk defa geçen ay 29. Gün adet olmuştum ama onda 15. Gün lh pik yapmıştı şimdi 14. Gün pikti yani adet geldi gelecek ama hala silik. Ya bu kırmızı olması için adet geçmesimi gerek anlamadimHah işte benim de öyle kalkıyorum çok az su gibi akıyor o kadar eskiden bacaklarımdan süzülürdü. Bende eşimde bir sıkıntı mı var diyorum. Ama sen büyük ihtimal hamilesin inşallah benim de tutmuştur
Canım bence sen kan ver. Çok fazla koyuluk bekleme şimdilik çünkü atıyorum dün beta 7ise bugün 10 olmuştur bu değer testte fark yaratmaz ki. Oyüzden stres yapma testler yanıltır ayrıca idrar aralıkları çok yakın şöyle bir 3-4 saat sıvı tüketmeden yapsan daha iyi olacak aslında içtiğin su bile etkileyebiliyorİnsallah canim hepimizin yuzu gulsun. Bugün yine strip ve prodoctor yaptım gece çok içmiştim yaptıklarım silik çıktı 1 saat sonra tekrar yaptım oda dünle hemen hemen aynı koyu oldu ben anlamadım bu işi. Bugün dongumun 28. Gunu ilk defa geçen ay 29. Gün adet olmuştum ama onda 15. Gün lh pik yapmıştı şimdi 14. Gün pikti yani adet geldi gelecek ama hala silik. Ya bu kırmızı olması için adet geçmesimi gerek anlamadim
Şimdi acaba dedim aynı markanın bile içinde testleri farklı çıkarırmi iki tane strip aynı sıvıya batırdım şuan ikisi aynı gibi. O zman sabah ilk fazla su içmeden seyretti sanırım gece 4 de kalktım wc ciktim dayanamadım su içip yattım ama sonuçta 2 saat bekledi şimdi yaptığım daha koyu. Kuzu açıkçası kimyasalsa diye kandan kaciyorumCanım bence sen kan ver. Çok fazla koyuluk bekleme şimdilik çünkü atıyorum dün beta 7ise bugün 10 olmuştur bu değer testte fark yaratmaz ki. Oyüzden stres yapma testler yanıltır ayrıca idrar aralıkları çok yakın şöyle bir 3-4 saat sıvı tüketmeden yapsan daha iyi olacak aslında içtiğin su bile etkileyebiliyor
İnşallah değildir ama öyle bile olsa korkunun ecele faydası yok aklından çıkart kimyasalı kötüyü çağırma. Sen şimdi sıvı alımını kes ve 3 saat idrrını tutup yap test buraya da at bakalımŞimdi acaba dedim aynı markanın bile içinde testleri farklı çıkarırmi iki tane strip aynı sıvıya batırdım şuan ikisi aynı gibi. O zman sabah ilk fazla su içmeden seyretti sanırım gece 4 de kalktım wc ciktim dayanamadım su içip yattım ama sonuçta 2 saat bekledi şimdi yaptığım daha koyu. Kuzu açıkçası kimyasalsa diye kandan kaciyorum
Kuzu son 4 bugünün en alttakileri yarım saat oldu yapalı ama sabah niye daha silik o kafamı karistirdiİnşallah değildir ama öyle bile olsa korkunun ecele faydası yok aklından çıkart kimyasalı kötüyü çağırma. Sen şimdi sıvı alımını kes ve 3 saat idrrını tutup yap test buraya da at bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?