Sifir belirti devam ediyorum ben kizlar dpo 7 bugun gecikirsem test yapicam diye soz verdim kendime bu sefer
En mantıklısı önden yapmanın bir manası yok. Erken yapıp çıkmayacak hala umut bitmeyecek acaba yarın çıkar mı diye sürekli kafada onun stresi ne gerek var. En güzeli beklemek.

Senin azmine, gücüne hayranım canım. Dilerim bu yaşadıkların nihayetinde öyle mutlu bir annelik kısmetin olur ki, hepsi mazide kalır. Evet biz burada çok azim ve başarı hikayeleri, çok dertler okuyoruz. Herkesin derdi bir başka...geç olsum, güç olmasın. Hayırlısı neyse o olsun diyelim. Ben de kendime bunu diliyorum ve akışına bırakıyorum artık...

Kızlar bir şey sormak istiyorum. Biraz açık olacak affedersiniz ilişkiden sonra ayağa kalktığımda pek bir şey akmıyor 7-8 aydır bu böyle. Eskiden ayağa kalktığımda bacaklarımdan akardı artık öyle değil. Birde şuan nasıl desem böyle sulu meni. Martta tüp bebek sürecinde sperme detaylı baktırmıştık doktor çok güzel demişti değerlere öyle ki bir tanecik takviye bile vermedi eşime. Kusura bakmayın açık açık yazdım. Neden böyle oluyor acaba gebelik olmamasındaki neden bu olabilir mi? Belki de spermler yumurtaya kadar varmıyorlar bile offff bilmiyorum

Merhaba canım, akmaması daha iyi herşey içerde kalıyor. Sperm miktarında azalma olacağını sanmıyorum. Kaldı ki o sıvıların hepsi sperm de değil. Kafana takma bunu

Merhaba canım, akmaması daha iyi herşey içerde kalıyor. Sperm miktarında azalma olacağını sanmıyorum. Kaldı ki o sıvıların hepsi sperm de değil. Kafana takma bunu
Ay canım içimi rahatlattın bu aralar baya kafaya takar oldum bunu. Hatta az önce konu bile açtım

Ay canım içimi rahatlattın bu aralar baya kafaya takar oldum bunu. Hatta az önce konu bile açtım
Bu ay bende de hiç akmadı gibi canım hatta azcık şu gibi geldi. Önceden direk kendisiydi. Acaba dedim eşimde sıkıntı olabilirmi

Bu ay bende de hiç akmadı gibi canım hatta azcık şu gibi geldi. Önceden direk kendisiydi. Acaba dedim eşimde sıkıntı olabilirmi
Yok ya bunun için adamları yaftalamayın Spermin içinde başka sıvılar da var. Hareketli onlar gidiyordur direk tüplere, kafanızı karıştırmayın. Her zaman aynı yoğunlukta olamaz.

Hah işte benim de öyle kalkıyorum çok az su gibi akıyor o kadar eskiden bacaklarımdan süzülürdü. Bende eşimde bir sıkıntı mı var diyorum. Ama sen büyük ihtimal hamilesin inşallah benim de tutmuştur

İnsallah canim hepimizin yuzu gulsun. Bugün yine strip ve prodoctor yaptım gece çok içmiştim yaptıklarım silik çıktı 1 saat sonra tekrar yaptım oda dünle hemen hemen aynı koyu oldu ben anlamadım bu işi. Bugün dongumun 28. Gunu ilk defa geçen ay 29. Gün adet olmuştum ama onda 15. Gün lh pik yapmıştı şimdi 14. Gün pikti yani adet geldi gelecek ama hala silik. Ya bu kırmızı olması için adet geçmesimi gerek anlamadim

Canım bence sen kan ver. Çok fazla koyuluk bekleme şimdilik çünkü atıyorum dün beta 7ise bugün 10 olmuştur bu değer testte fark yaratmaz ki. Oyüzden stres yapma testler yanıltır ayrıca idrar aralıkları çok yakın şöyle bir 3-4 saat sıvı tüketmeden yapsan daha iyi olacak aslında içtiğin su bile etkileyebiliyor

Şimdi acaba dedim aynı markanın bile içinde testleri farklı çıkarırmi iki tane strip aynı sıvıya batırdım şuan ikisi aynı gibi. O zman sabah ilk fazla su içmeden seyretti sanırım gece 4 de kalktım wc ciktim dayanamadım su içip yattım ama sonuçta 2 saat bekledi şimdi yaptığım daha koyu. Kuzu açıkçası kimyasalsa diye kandan kaciyorum

İnşallah değildir ama öyle bile olsa korkunun ecele faydası yok aklından çıkart kimyasalı kötüyü çağırma. Sen şimdi sıvı alımını kes ve 3 saat idrrını tutup yap test buraya da at bakalım

Kuzu son 4 bugünün en alttakileri yarım saat oldu yapalı ama sabah niye daha silik o kafamı karistirdi

Eklentiler

• 20250822_104749.webp
    140,7 KB · Görüntüleme: 33
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…