- 3 Şubat 2025
- 582
- 946
- 18
En alttaki iki tane aynı görünüyor aslında büyük ihtimal hem su içmişsin hemde idrarı biraz az tutmuşsunKuzu son 4 bugünün en alttakileri yarım saat oldu yapalı ama sabah niye daha silik o kafamı karistirdi
Gece çok uyandım ateşi bile 5 de ölctim uyuyamadım hep 7.00 7.30 yapardım testleri bugün 5 .30 gibi yaptım bak buda prodoctorEn alttaki iki tane aynı görünüyor aslında büyük ihtimal hem su içmişsin hemde idrarı biraz az tutmuşsun
O en alttaki aynı olan aynı sıvıya batırdım test dogrumu diyeEn alttaki iki tane aynı görünüyor aslında büyük ihtimal hem su içmişsin hemde idrarı biraz az tutmuşsun
Bence kesin var gebelik canım bu kadar da yalancı çıkarmaz diye düşünüyorum. Koyu değil diye üzülüyorsun ama ben öğrendiğimde regl gecikmenin 4. günüydü beta 180 lerdeydi ve test hala silikti öyle kopkoyu değildi düşün sen ilk test verdiğinde 1 lerde falandı hergün iki kat arttığını düşün ki atıyorum şimdi değerin 50 60 larda bile olsa yine silik çıkar çok normal. Bence kan verip artışı takip etmelisin zaten artış varsa gebelik vardır salla bu idrar testlerini hem parana hem psikolojine yazık canımKuzu son 4 bugünün en alttakileri yarım saat oldu yapalı ama sabah niye daha silik o kafamı karistirdi
Canım alttaki daha canlı pembe sanki bence azda olsa koyulaşmış. Uzaktan bakınca daha iyi anlaşılıyorGece çok uyandım ateşi bile 5 de ölctim uyuyamadım hep 7.00 7.30 yapardım testleri bugün 5 .30 gibi yaptım bak buda prodoctor
Pazartesi kan negatif gelince 20 tane strip bebetime aldım belki toparlarsam elimde dursun dedim vallahi bu ay patladı kartlar. Kuzu aslında merak ettiğim yazdigindi diğer iki kaybimda biri bir gün geçmişti adetim ve baya koyu çıktı ikinci kaybım bunlar gibimiydi hatırlamadım ama beta 44 du adete 2 kala devam etmesi ne yazikki napim ya verim mi kanı bilemedimBence kesin var gebelik canım bu kadar da yalancı çıkarmaz diye düşünüyorum. Koyu değil diye üzülüyorsun ama ben öğrendiğimde regl gecikmenin 4. günüydü beta 180 lerdeydi ve test hala silikti öyle kopkoyu değildi düşün sen ilk test verdiğinde 1 lerde falandı hergün iki kat arttığını düşün ki atıyorum şimdi değerin 50 60 larda bile olsa yine silik çıkar çok normal. Bence kan verip artışı takip etmelisin zaten artış varsa gebelik vardır salla bu idrar testlerini hem parana hem psikolojine yazık canım
Canım bence hemen ver bekleme yani bende iki gebelik yaşadım birini kaybettim biri 180 diğeri 160 lardaydı ve hala silikti.Pazartesi kan negatif gelince 20 tane strip bebetime aldım belki toparlarsam elimde dursun dedim vallahi bu ay patladı kartlar. Kuzu aslında merak ettiğim yazdigindi diğer iki kaybimda biri bir gün geçmişti adetim ve baya koyu çıktı ikinci kaybım bunlar gibimiydi hatırlamadım ama beta 44 du adete 2 kala devam etmesi ne yazikki napim ya verim mi kanı bilemedim
Hoşgeldin benimde 4. günMerhaba kızlar . Bende dpo 3 deyım . Bat 4 Eylül . Insallah bu ay herkesın yüzü güler
Vallahi korkuyorum ama vericem özele giderim annem gelsin. Rabbım ne layık gördüyse boynum kıldan ince kimyasalsa da çok şükür dicem aglicam tabi ama Rabbım büyük vardır bir hayrı. Ayy ben yine ağlıyorum... çok korkuyorumCanım bence hemen ver bekleme yani bende iki gebelik yaşadım birini kaybettim biri 180 diğeri 160 lardaydı ve hala silikti.
Silik çıkar canım benim 57 beta ile aynen bu şekildeydi çok çok silikti. Ona takılma bence ama bugün keşke kan versen kafan rahatlardıKuzu son 4 bugünün en alttakileri yarım saat oldu yapalı ama sabah niye daha silik o kafamı karistirdi
İnşallah değildir canım reglin de gelmezse sağlıkla ilerler zaten ama psikolojin açısından kan verip artış var mı diye bakman lazım en azından var mı yok mu bilirsin kafan rahat ederVallahi korkuyorum ama vericem özele giderim annem gelsin. Rabbım ne layık gördüyse boynum kıldan ince kimyasalsa da çok şükür dicem aglicam tabi ama Rabbım büyük vardır bir hayrı. Ayy ben yine ağlıyorum... çok korkuyorum
Yavrum benim beta da 222 iken silikti ve reglim 4 gün geçmişti 500lere çıkınca kırmızı olmuştu bence herkeste farklı gösteriyor. Mesela burda kırmızı görüp beta verip 20 olan da okudum. Testlere baktığımda da son olan koyulaşmış gibi geldi. Kan ver artık kimyasal olup olmadığını böyle anlayamazsın zatenVallahi korkuyorum ama vericem özele giderim annem gelsin. Rabbım ne layık gördüyse boynum kıldan ince kimyasalsa da çok şükür dicem aglicam tabi ama Rabbım büyük vardır bir hayrı. Ayy ben yine ağlıyorum... çok korkuyorum
Bak canım beta 57 ken nasıl çıkmış bende o zaman. Moralini bozma. Silik çıkmasına takılma inşallah vardır sen güzel düşün güzel olsunVallahi korkuyorum ama vericem özele giderim annem gelsin. Rabbım ne layık gördüyse boynum kıldan ince kimyasalsa da çok şükür dicem aglicam tabi ama Rabbım büyük vardır bir hayrı. Ayy ben yine ağlıyorum... çok korkuyorum
Kızlar bat 29-30 Ağustos. Bugün ilk kez bu kadar gereksiz bişiyden insan içinde kendimi tutamayarak ağladım. Bu bir belirti olabilir mi ya kendimi durduramayışıma şaşkınım. Çok içli ağladım
Normalde ağlayabilen bir insan değilim. Regl öncesi daha çok sinir olur bendegebeliğin erken belirtisi olabileceği gibi adet öncesi sendrom da olabilir. Tek başına yeterli bi belirti değil duygusal birikime bağlamak sanırım daha mantıklı bende de oluyor çünkü inşallah 29 veya 30 Ağustos da adet olmazsın
Insallah bu ay da boşa çıkmaz . Bu konuları dusunmedıgım bır an yok yaHoşgeldin benimde 4. günbakalım beklemedeyiz
Hadi bakalım hayırlısı canım iyi bile dayanmışsın valla o kadar silik çizgiye ben çatlardım çoktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?