Kuzu pazartesi kan negatif gelince biraz sanırım korku sardıHadi bakalım hayırlısı canım iyi bile dayanmışsın valla o kadar silik çizgiye ben çatlardım çoktan
Canım tek çıkamıyor musun başka çocuğun mu var annene bırakabileceğin o yüzden mi anneni bekliyosun merak ettimKuzu vallahi bende stres oldum annem bir gelemediki
Evet canım kızım ve gorumcemin kızı yanımda görümcem geldi çıktılar şimdi kızla cikacazCanım tek çıkamıyor musun başka çocuğun mu var annene bırakabileceğin o yüzden mi anneni bekliyosun merak ettim
Anladım canım hayırlı haberini bekliyoruz inşallahEvet canım kızım ve gorumcemin kızı yanımda görümcem geldi çıktılar şimdi kızla cikacaz
Hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz bitanemEvet canım kızım ve gorumcemin kızı yanımda görümcem geldi çıktılar şimdi kızla cikacaz
Bence kan ile kesinleştir canım. Dpo gününe göre yeni yerleşme aşamasındasın. Hcg daha yeni yükseliyor idrarda ve kanda. Eğer yerleştiyse bu şekilde silik çıkması çok normal. Bir gün beklerim dersen yarın sabah ver dpo 12 olmuş oluyor sanırım dimiPazartesi kan negatif gelince 20 tane strip bebetime aldım belki toparlarsam elimde dursun dedim vallahi bu ay patladı kartlar. Kuzu aslında merak ettiğim yazdigindi diğer iki kaybimda biri bir gün geçmişti adetim ve baya koyu çıktı ikinci kaybım bunlar gibimiydi hatırlamadım ama beta 44 du adete 2 kala devam etmesi ne yazikki napim ya verim mi kanı bilemedim
Ben geriden geliyordum çıkmışsın bileEvet canım kızım ve gorumcemin kızı yanımda görümcem geldi çıktılar şimdi kızla cikacaz
O zaman kesinlikle değerlendir kuzum. Demekki yumurtlama geçse bile regle kadar devam etmekte fayda var baksanaakantus Hayalim kizim ElizabethBennettt K kugukusu Bahar7777 Civcivimmm Tugce yanlış ywre etiket yapmışım soryyyy
Peki benim kafamı şu karıştırıyor hepO zaman kesinlikle değerlendir kuzum. Demekki yumurtlama geçse bile regle kadar devam etmekte fayda var baksana
Sanmıyorum kuzum, bunlar büyüme potansiyeli olan yumurtalar bence. Hani doktorlar diyor ya üç tane yumurta büyümüş vs vs diye. Bir tanesi hepsinden önce büyüyor ve biz pik görüyoruz diğerleri olduğu yerde kalıyor. Demekki senin geriden gelenler de büyümüş. Çift yumurta ikizleri bu şekilde oluyor. Aynı döngüde dölleniyorlar. Yada ilki tutmayıp ikinci tutuyorsa geç döllenme olarak hesaplanıyor olabilirPeki benim kafamı şu karıştırıyor hepikinci yumurtlama olursa regl ileri atıyor mu
Aaaa şimdi anladım sağol teşekkür ederim cidden kafam basmıyorduSanmıyorum kuzum, bunlar büyüme potansiyeli olan yumurtalar bence. Hani doktorlar diyor ya üç tane yumurta büyümüş vs vs diye. Bir tanesi hepsinden önce büyüyor ve biz pik görüyoruz diğerleri olduğu yerde kalıyor. Demekki senin geriden gelenler de büyümüş. Çift yumurta ikizleri bu şekilde oluyor. Aynı döngüde dölleniyorlar. Yada ilki tutmayıp ikinci tutuyorsa geç döllenme oluyor hesaplanırken
Ne demek kuzucum inşallah tekrar yumurtlamadır şansın artarAaaa şimdi anladım sağol teşekkür ederim cidden kafam basmıyordu
İnşallah bebekNe demek kuzucum inşallah tekrar yumurtlamadır şansın artar
Kız benim aklıma da şey geldi. Gebelik oluşunca bazen ovülasyonlarda koyulaşıyor ya öyle olmasınİnşallah bebek
Bugün 12 verdim şimdi 1 bucuk saate çıkacakmışBence kan ile kesinleştir canım. Dpo gününe göre yeni yerleşme aşamasındasın. Hcg daha yeni yükseliyor idrarda ve kanda. Eğer yerleştiyse bu şekilde silik çıkması çok normal. Bir gün beklerim dersen yarın sabah ver dpo 12 olmuş oluyor sanırım dimi
Ya valla burda gebe olduğunu öyle öğrenenler oldu okudum kendim de daha önce yaşadım ama regl gününden sonra yapmıştım benKız benim aklıma da şey geldi. Gebelik oluşunca bazen ovülasyonlarda koyulaşıyor ya öyle olmasınAma daha çok erken dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?