Bence kan ile kesinleştir canım. Dpo gününe göre yeni yerleşme aşamasındasın. Hcg daha yeni yükseliyor idrarda ve kanda. Eğer yerleştiyse bu şekilde silik çıkması çok normal. Bir gün beklerim dersen yarın sabah ver dpo 12 olmuş oluyor sanırım dimi

Peki benim kafamı şu karıştırıyor hep ikinci yumurtlama olursa regl ileri atıyor mu
Sanmıyorum kuzum, bunlar büyüme potansiyeli olan yumurtalar bence. Hani doktorlar diyor ya üç tane yumurta büyümüş vs vs diye. Bir tanesi hepsinden önce büyüyor ve biz pik görüyoruz diğerleri olduğu yerde kalıyor. Demekki senin geriden gelenler de büyümüş. Çift yumurta ikizleri bu şekilde oluyor. Aynı döngüde dölleniyorlar. Yada ilki tutmayıp ikinci tutuyorsa geç döllenme olarak hesaplanıyor olabilir

Aaaa şimdi anladım sağol teşekkür ederim cidden kafam basmıyordu

Bugün 12 verdim şimdi 1 bucuk saate çıkacakmış

Kız benim aklıma da şey geldi. Gebelik oluşunca bazen ovülasyonlarda koyulaşıyor ya öyle olmasın Ama daha çok erken dimi
Ya valla burda gebe olduğunu öyle öğrenenler oldu okudum kendim de daha önce yaşadım ama regl gününden sonra yapmıştım ben şuan 5 veya 6. Gün yani bilemedim oluyor mu öyle erkenden.. yavaş yavaş koyulaşanı da gördüm. Test hassas ise erkenden gösterebilme ihtimali var diyorlar da şuan beta salgılayacak günlerde değilim
Devam edip öyle anlaşılır sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…