Kızlar çok gerginim ve negatif gelecek diye tırsıyorum yaBugün 12 verdim şimdi 1 bucuk saate çıkacakmış
Sakince bekleeeee çok az kaldı güzel habereKızlar çok gerginim ve negatif gelecek diye tırsıyorum ya
Kızlar 5 günlük bir gecikmem var bak 18 ağustos'tu bugün karnımda bir çizgi fark ettim ama sizce çatlak mı hamilelikten olabilir miInsallah canım valla içime negatif doğuyor yani ne bilim hiç belirti olmadı vücutta
Bazıları belirtisiz oluyor belirtiye takılma regl ağrısı da mı yokInsallah canım valla içime negatif doğuyor yani ne bilim hiç belirti olmadı vücutta
Bana çatlak gibi gelmedi ama son aylarda oluyor o çizgi diye duymuştumKızlar 5 günlük bir gecikmem var bak 18 ağustos'tu bugün karnımda bir çizgi fark ettim ama sizce çatlak mı hamilelikten olabilir mi
Benim bir tanıdığım var o da hamile ama onda da 7-8 haftalıkken çıkmıştı bu çizgi ama benim sadece 5 günlük bir gecikmem var doktora da gidemedim yani sormak istedim bana da çatlak gibi gelmedi ama heveslenmek istemiyorumBana çatlak gibi gelmedi ama son aylarda oluyor o çizgi diye duymuştum
YaaaKizlarrrr 22 ciktiiii düşükmu anlamadim
Sana demiştim o gün iki kez yumurtluyorsun senakantus @Hayalim kizim @ElizabethBennettt @kugukusu @Bahar7777 @Civcivimmm Tugce yanlış ywre etiket yapmışım soryyyy
Kesinlikle değerlendircemSana demiştim o gün iki kez yumurtluyorsun senikiz ihtimalin bile olur valla değerlendir mutlakaaaaa
Kızlar kesin hamile demek için 25 uzeri olmaliymisYaaaHamilesin tebrik ederimmmm
Allah aşkına artık sakin ol stres yapma hamilesin demiştik sana bak. İyi düşün vallahi iyi düşün ya düşük değil değerin canım benim 1,6 değerin pazartesiydi öyle hatırlıyorum yüksek bile şu an 2 kattan da fazla artmış ay valla çok sevindim bu arada gerçektenKizlarrrr 22 ciktiiii düşükmu anlamadim
Yavrucum yumurtlamanın üzerinden daha çok yeni geçti dpo 11 falan şuan. Bu değer çok normal. Gecikme ile yada regl günü öğrenseydin 250lerde falan olurdu muhtemelenKızlar kesin hamile demek için 25 uzeri olmaliymis
Ya canım sen hastane aralığına baksanaKızlar kesin hamile demek için 25 uzeri olmaliymis
Canım şuan dpo12 tel uygulama bugün adet gösteriyor ama geriye dönük baktım hep yumurtlamadan 14 15 gün sonra adet olmuşum yani yarın adet o zman bilemedim pazar tekrar vericemYavrucum yumurtlamanın üzerinden daha çok yeni geçti dpo 11 falan şuan. Bu değer çok normal. Gecikme ile yada regl günü öğrenseydin 250lerde falan olurdu muhtemelen
2 gün sonra bir daha baktıracaksın 2 gün sonra artacak merak etmeKızlar kesin hamile demek için 25 uzeri olmaliymis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?