Bana çatlak gibi gelmedi ama son aylarda oluyor o çizgi diye duymuştum
Benim bir tanıdığım var o da hamile ama onda da 7-8 haftalıkken çıkmıştı bu çizgi ama benim sadece 5 günlük bir gecikmem var doktora da gidemedim yani sormak istedim bana da çatlak gibi gelmedi ama heveslenmek istemiyorum

Kizlarrrr 22 ciktiiii düşükmu anlamadim
Allah aşkına artık sakin ol stres yapma hamilesin demiştik sana bak. İyi düşün vallahi iyi düşün ya düşük değil değerin canım benim 1,6 değerin pazartesiydi öyle hatırlıyorum yüksek bile şu an 2 kattan da fazla artmış ay valla çok sevindim bu arada gerçekten

Şuan sevinemedim netten baktım chate sordum gri bolge diyor kimyasalda olabilir diyor 25 ve üstü olmalıymış ne olur dua edinnn

Kızlar kesin hamile demek için 25 uzeri olmaliymis
Yavrucum yumurtlamanın üzerinden daha çok yeni geçti dpo 11 falan şuan. Bu değer çok normal. Gecikme ile yada regl günü öğrenseydin 250lerde falan olurdu muhtemelen

Yavrucum yumurtlamanın üzerinden daha çok yeni geçti dpo 11 falan şuan. Bu değer çok normal. Gecikme ile yada regl günü öğrenseydin 250lerde falan olurdu muhtemelen
Canım şuan dpo12 tel uygulama bugün adet gösteriyor ama geriye dönük baktım hep yumurtlamadan 14 15 gün sonra adet olmuşum yani yarın adet o zman bilemedim pazar tekrar vericem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…