Yavrum 5 üzeri gebelik işte ve senin değerin 22. Chatgpt bakma şuan. 2 gün sonra kan ver iki katını geçmiş olacak eminim ben tadını çıkar lütfenHastaneye göre 1 haftalik
Pik gibi geldi bana canım ama değerlendir benceakantus Hayalim kizim @ElizabethBennettt @kugukusu Bahar7777 Civcivimmm @Tugce yanlış ywre etiket yapmışım soryyyy
Ayyyy artmış işte biliyodum canım benim tebrik ederim gecikmen var mı kaçıncı günündesin ona göre düşük mü değil mi söylicemKizlarrrr 22 ciktiiii düşükmu anlamadim
Uygulamaya bakma ovülasyonda gördüğüne bak canım. Değerin başlangıç için çok yerinde, pozitif düşün artacaktır eminim değerinCanım şuan dpo12 tel uygulama bugün adet gösteriyor ama geriye dönük baktım hep yumurtlamadan 14 15 gün sonra adet olmuşum yani yarın adet o zman bilemedim pazar tekrar vericem
Aa canım kesinlikle değerlendir. Bende geçen yaptım biraz koyu çıkmıştı yine takip edemiyorum 2 tane kaldı adete yakın bakarım diye düşündümakantus Hayalim kizim @ElizabethBennettt @kugukusu Bahar7777 Civcivimmm @Tugce yanlış ywre etiket yapmışım soryyyy
Hayırlı uğurlu dlsun canım belirtilerin varmıydıKizlarrrr 22 ciktiiii düşükmu anlamadim
Aa canım kesinlikle değerlendir. Bende geçen yaptım biraz koyu çıkmıştı yine takip edemiyorum 2 tane kaldı adete yakın bakarım diye düşündüm
10. Günden sonra bak bencede…
Kuzu orası biraz karışık bugün dpo 13 teldeki uygulamaya göre bugün adet başlangıcı. Geçen aylardaki lh pik üstüne 15. Gün adet olmuşum ya yarın adet ya da pazar o zamanAyyyy artmış işte biliyodum canım benim tebrik ederim gecikmen var mı kaçıncı günündesin ona göre düşük mü değil mi söylicem
Normal canım benim önemli olar bundan sonra düzenli artması burda bat günü 9 ile ögrenen arkadaşlarımız varKızlar dpo 13 benim bu arada kafam allak bullak oldu bu değer yine de normal mi
Gebelikteki çizgi bildiginz simsiyah çizgi oluyo bu daha çok çatlama benziyo hamilelik çizgisi değil bu ki zaten o çizgi son aylarda cikiyoKızlar 5 günlük bir gecikmem var bak 18 ağustos'tu bugün karnımda bir çizgi fark ettim ama sizce çatlak mı hamilelikten olabilir mi
Canım değerin pozitif allak bullak olacak ne var bunda sevinmelisin artık. Düşük mü yüksek mi diye düşünme 2 gün sonra iki katı olursa sıkıntı yok demektir başlangıçta .Kızlar dpo 13 benim bu arada kafam allak bullak oldu bu değer yine de normal mi
Ayyy gözün aydin evetttt hayırlı olsunKizlarrrr 22 ciktiiii düşükmu anlamadim
Sen doktora bakma benim değerim 100du şuan kesin hamile diyemem değilsin demisti şuan çok yeni erken öğrendiğin için 6bile olsa gebe isteKızlar kesin hamile demek için 25 uzeri olmaliymis
Demi bide yeni en başlarken çok yavaş artiyo ve 2 kat bile artmıyor sonuctaAllah aşkına artık sakin ol stres yapma hamilesin demiştik sana bak. İyi düşün vallahi iyi düşün ya düşük değil değerin canım benim 1,6 değerin pazartesiydi öyle hatırlıyorum yüksek bile şu an 2 kattan da fazla artmış ay valla çok sevindim bu arada gerçekten
Bana 222 de kimyasal olabilir demiştiSen doktora bakma benim değerim 100du şuan kesin hamile diyemem değilsin demisti şuan çok yeni erken öğrendiğin için 6bile olsa gebe iste
Tamam canım sonuçta adetin daha geçmemiş çok yeni daha gayet normal değerinKuzu orası biraz karışık bugün dpo 13 teldeki uygulamaya göre bugün adet başlangıcı. Geçen aylardaki lh pik üstüne 15. Gün adet olmuşum ya yarın adet ya da pazar o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?