Canım şuan dpo12 tel uygulama bugün adet gösteriyor ama geriye dönük baktım hep yumurtlamadan 14 15 gün sonra adet olmuşum yani yarın adet o zman bilemedim pazar tekrar vericem
Uygulamaya bakma ovülasyonda gördüğüne bak canım. Değerin başlangıç için çok yerinde, pozitif düşün artacaktır eminim değerin

Aa canım kesinlikle değerlendir. Bende geçen yaptım biraz koyu çıkmıştı yine takip edemiyorum 2 tane kaldı adete yakın bakarım diye düşündüm
A aydk akantus benim 2 gündür akıntım yok gibi sanki. Birde kasıklarımızın yanması normal mi alt karın yani? Üff rahim her zaman hazırlık yapıyormuş aslında boşuna zorluyoruz
10. Günden sonra bak bencede…
Bende koyu çıktı ama benim hala akıntım yok yani yumurtlama bile olsa yok çatlamadan beri kasık yanmasını bilemedim ama

Kızlar dpo 13 benim bu arada kafam allak bullak oldu bu değer yine de normal mi

Ayyyy artmış işte biliyodum canım benim tebrik ederim gecikmen var mı kaçıncı günündesin ona göre düşük mü değil mi söylicem
Kuzu orası biraz karışık bugün dpo 13 teldeki uygulamaya göre bugün adet başlangıcı. Geçen aylardaki lh pik üstüne 15. Gün adet olmuşum ya yarın adet ya da pazar o zaman

Kızlar dpo 13 benim bu arada kafam allak bullak oldu bu değer yine de normal mi
Canım değerin pozitif allak bullak olacak ne var bunda sevinmelisin artık. Düşük mü yüksek mi diye düşünme 2 gün sonra iki katı olursa sıkıntı yok demektir başlangıçta .

Kızlar sağlıklı mi bilmiyorum ama lh pik günü ve ertesi günü adami oyuna getirip birlikte olmuştuk. İlk defa ne göğsüm aridı ne karnım şişti hiç bir belirti yoktu sadece diğer aylardan farki ben her yumurtlama sonrasi hafif adet sızısı hissederdim o yoktu ya da çok çok nadirdi sadece bu anlık batma dediklerini 7 8 gündür yaşıyorum birden bıçak gibi batıp kısa sürüyor son zamanlarda da alt tarafım dolu gibi içten. Daha yeni dün göğsüm biraz dolgunlasti o kadar yani belirti sanırım çok önemli değilmis onu anladim

Demi bide yeni en başlarken çok yavaş artiyo ve 2 kat bile artmıyor sonucta

Kuzu orası biraz karışık bugün dpo 13 teldeki uygulamaya göre bugün adet başlangıcı. Geçen aylardaki lh pik üstüne 15. Gün adet olmuşum ya yarın adet ya da pazar o zaman
Tamam canım sonuçta adetin daha geçmemiş çok yeni daha gayet normal değerin diyorum ya ben gecikmemin 4. günü silik çizgiyle öğrendim 5. gün kan verdim o kadar gecikmeye rağmen 180 lerdeydi ve oğlum 6 yaşında şuan çok şükür yani gecikmemin ilk günü bile test yapsam silik bile çıkmazmış boşuna moralimi bozarmışım. Sakın negatif düşünme tadını çıkar çok şükür kalabilmişsin bundan sonrası artık inşallah sağlıkla ilerler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…