Kuzu orası biraz karışık bugün dpo 13 teldeki uygulamaya göre bugün adet başlangıcı. Geçen aylardaki lh pik üstüne 15. Gün adet olmuşum ya yarın adet ya da pazar o zaman
Ben reglimin geçmesinin 11.gunu 100le öğrendim şuan senin geçmemiş öyle hesap et

Kızlar suan gözüm çok zor görüyor inanın hastanede ağladım kadın istemiyormusun dedi yooo ben sasirdim çok istiyorum dedim ee tamam dedi pazar gel dedi artmasi lazım tam arada bir değer dedi allahhh ben daha da ağladım o yuzden cevap veremedigim varsa lutfen kusura bakmasin elimde tel sizleri okuyirum ama gozlerim fildir fildir odaklanamadim.Ne olur dua edin gitmesin benden.
Bu arada eğer saglikliysa bu ay atom beslenme plani hazırlamıştım saati saatine ben yumurtladiysam ve hamile kaldıysam bu sayfa en gec komple 2 aya hamile o derece şansım düşük aslında. Rabbım şu sayfadaki bütün kardeşlerime bu mutluluğu daha büyük sağlıklı değerle yaşatsın. Pazartesi günü 1.6 görünce vazgeçtim küstüm olmayacak dedim ama Rabbım dedim bir bildiği var ve o günde allahim ben olmadım buradaki kızları gör dedim. İnşallah dualarımız kabul olacak çok aminnnnn

Canimmm inşallah öyledir benimde. Rabbım duamı ne olur kabul etsin

Kızlar yanlış yazmışım lh pik günü ve ondan 1 gün önce degerlendirmisiz. Pik gününü değerlendir diyen arkadaş bu gruptandi. O demese adamı yola gönderecektim. Allah razı olsun bana cesaret verdi. İnşallah yüzü en kısa döngüsü bebisle güler

Ayyy kuzum inan gözlerim dolu okudum rabbim gönlündekini verdi bak sağlıcakla kucağına alirsin inşallah bu ay negatif görünce çok üzülmüştüm buraya girmek istemiyordum ama sırf kaç gündür sen bisey yazdinmi o güzel haberi verdinmi diye girip sürekli bakiyodum inanki aklım sen de hep dua ediyodum ve çok şükür artık bi sakın ol derin nefes al ve 2 gün sonra kan ver bak nasıl artacak annesi bebisin seninle kaç aydır beklediğin sey oldu bak tadını çıkar sakın ol

Evet burda yazdigimda gidicek demistin anneler gelcek demistin kolundan tutayım demistin iyiki tutmussun

Son düzenleme:
Canimmm inşallah öyledir benimde. Rabbım duamı ne olur kabul etsin
Bu arada sakın stres yapma canım stres kortizol hormonunu yükseltir bebeğinin gelişimini olumsuz etkileyebilir sakın kimyasal mı düşücek mi diye düşünme ben geçen gebeliğimde tam da aynı hatayı yaptım kesin düşecek doğuramıycam falan diyodum hiç olumlu düşünmüyodum olan da oldu zaten. İlk gebeliğimde de kanamalar yaşadım ama onda hiç ama hiç düşecek mi acaba diye düşünmedim ve çok şükür sağlıkla gelişti. Yani tek yapman gereken şey sakin olmak lütfen kötüyü çağırma ve düşünme ben bu bebeği doğurucam de bu sefer

Hepimiz gazlamıştık sanki İyi ki yapabilmişsin

Kuzu hastaneden dönerken çiğ kabah muz havuç depoladim iki kuzu gömdüm hemen 2 avuc kabak mideye indi bile 2. Havuca gecicem vallahi tutunsun başka ne gerekiyor bilemedim

Kuzu hastaneden dönerken çiğ kabah muz havuç depoladim iki kuzu gömdüm hemen 2 avuc kabak mideye indi bile 2. Havuca gecicem vallahi tutunsun başka ne gerekiyor bilemedim
Sadece stres yapma canım en önemlisi o. Bi de çok ayakta kalmamaya çalış ağır vs kaldırma kollarını havaya kaldırma esneme yani. Bi de en kısa zamanda bi kadın doğum doktoruna görün ona endişelerini anlat ona göre bi yön verecektir sana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…