Canım dr dan gizli verdim kanı soylemicem ona dün ki predictor silik diye haber verdim 27 ağustosta kan ver diyor o 1 hafta geçsin dediSadece stres yapma canım en önemlisi o. Bi de çok ayakta kalmamaya çalış ağır vs kaldırma kollarını havaya kaldırma esneme yani. Bi de en kısa zamanda bi kadın doğum doktoruna görün ona endişelerini anlat ona göre bi yön verecektir sana.
Ya benim akıntı da yok anlamsız bi şekildeBende valla ay başını bekliyorum güzel haber alırız inşallah öyle tatile gideyim
1 haftaya daha da artar daha iyi olur aslındaCanım dr dan gizli verdim kanı soylemicem ona dün ki predictor silik diye haber verdim 27 ağustosta kan ver diyor o 1 hafta geçsin dedi
Canım öncelikle tebrik ederim kaç gündür aşırı streslisin lütfen sakin ol şuan hem kendine hem bebeğine zarar bu kadar endişe. Gayet güzel değerin kaçla başladığı değil nasıl ilerlediği önemli. 2 gün sonra tekrar bakarsın. Velevki kimyasal oldu yapabileceğin bir şey yok. İyiyi çağır lütfenŞuan sevinemedim netten baktım chate sordum gri bolge diyor kimyasalda olabilir diyor 25 ve üstü olmalıymış ne olur dua edinnn
Aaaa şu pazar ne olur çabuk gelGerçekten iyce saçmalıyorlar bazilari
Allah senden razı olsun kuzum insallah kısa zamanda senden de duyacaz aminnn1 haftaya daha da artar daha iyi olur aslındainşallah sağlıkla ilerler kuzum bizi habersiz bırakma kendimden o kadar umudu kestim ki artık sizin haberlerinizi okudukça mutlu oluyorum
Burdan birisinin de hiç akıntısı olmamış ama gebeymistiYa benim akıntı da yok anlamsız bi şekilde
Benimde kesildi canım normalde akıntım olurdu çok bilemedim belki normaldirYa benim akıntı da yok anlamsız bi şekilde
İnşallah gelebilirim kuzum sadece beta degeri karşısında 1 haftaya denk geliyorum o nasıl oluyor anlamadimCanım öncelikle tebrik ederim kaç gündür aşırı streslisin lütfen sakin ol şuan hem kendine hem bebeğine zarar bu kadar endişe. Gayet güzel değerin kaçla başladığı değil nasıl ilerlediği önemli. 2 gün sonra tekrar bakarsın. Velevki kimyasal oldu yapabileceğin bir şey yok. İyiyi çağır lütfenElimizde olmayan şeylere tabi ki üzülüyoruz ama biraz da sakin olmamız gerekiyor. Seni Nisan annelerine bekliyoruz ama kendine eziyet etme lütfen
1 hafta olurmu hiç ona kalırsa regl gününe göre hesap ediyolar bebek 1 ay değil ama 1 ay diye hesap ediyolar sen o değerlere bakma ben 100le öğrendiğimde ozaman 2 haftalık olması lazımdı ama 1 aylık hamileyim onlar sadece bi değer lütfen sakin olİnşallah gelebilirim kuzum sadece beta degeri karşısında 1 haftaya denk geliyorum o nasıl oluyor anlamadim
Burdan birisinin de hiç akıntısı olmamış ama gebeymisti
İnşallah kızlarBenimde kesildi canım normalde akıntım olurdu çok bilemedim belki normaldir
O bende de var ama benim dönem dönem olduğu için aldırış etmiyorum açıkçasıKuzum benim şuan tek belirtim aşırı iştah artışı hahahahahGünlerdir açmışım gibiyim sanki. Akıntım bugün yok dün vardı.
Bende sürekli bir şey yiyorum sanki ama bu hep böylede olabilir ay yok ya hiçbir şey hissetmiyorumKuzum benim şuan tek belirtim aşırı iştah artışı hahahahahGünlerdir açmışım gibiyim sanki. Akıntım bugün yok dün vardı.
Betayla alakası yokki kuzum benim beta aşırı yüksek çıktı her gün 2 katı artıyordu ikiz gebelik dedik kesin ama kalp atışını bile pazartesi gördük bugün ancak duyduk çok şükür. Doktor beta da istemiş 86bin küsür çıkmış. Ben beta takibi bile yapmadım öğrendm tatile gittim dönüşte baktım ben şok aşırı artmış. Tatili mi de zehir etmedim keyfime baktım aklıma sadece bir şey yerken geldi bana uygun mu diye ona bile çok takılmadım her şeyi yedim valla. Sağlıklıysa ne yaparsan yap gelir.İnşallah gelebilirim kuzum sadece beta degeri karşısında 1 haftaya denk geliyorum o nasıl oluyor anlamadim
Geçen bende öyleydim ve baya belirti vardı kesin var deyip ama çıkmaması offf artık saldımO bende de var ama benim dönem dönem olduğu için aldırış etmiyorum açıkçasıneymişiz be gözümü kapatsam 1 Eylül de açsam keşke
Sonradan 2.bi bebis çıkabiliyor haftalar sonra aa bide size 2.bi sürpriz olmasnBetayla alakası yokki kuzum benim beta aşırı yüksek çıktı her gün 2 katı artıyordu ikiz gebelik dedik kesin ama kalp atışını bile pazartesi gördük bugün ancak duyduk çok şükür. Doktor beta da istemiş 86bin küsür çıkmış. Ben beta takibi bile yapmadım öğrendm tatile gittim dönüşte baktım ben şok aşırı artmış. Tatili mi de zehir etmedim keyfime baktım aklıma sadece bir şey yerken geldi bana uygun mu diye ona bile çok takılmadım her şeyi yedim valla. Sağlıklıysa ne yaparsan yap gelir.
Valla askim ben hala regl olmadım dün 1 kez bugün 1 kez yapışkan kahve akıntı geldi hadi olayım artık diyorum tik yok bide dünden beri çok hastayım.birden grip oldum.bogazim felan ağrıyor anlamadım regl sancısı belirtisidir yok ne zaman olcak onuda bilmiyorumHayalim kizim bebişim sende durumlar ne?
Benimde genelde döngümün bir kısmında yaşadığım bişeyO bende de var ama benim dönem dönem olduğu için aldırış etmiyorum açıkçasıneymişiz be gözümü kapatsam 1 Eylül de açsam keşke
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?