O kadar doğru dedin ki saglikliysa.... allahim nasip etsinBetayla alakası yokki kuzum benim beta aşırı yüksek çıktı her gün 2 katı artıyordu ikiz gebelik dedik kesin ama kalp atışını bile pazartesi gördük bugün ancak duyduk çok şükür. Doktor beta da istemiş 86bin küsür çıkmış. Ben beta takibi bile yapmadım öğrendm tatile gittim dönüşte baktım ben şok aşırı artmış. Tatili mi de zehir etmedim keyfime baktım aklıma sadece bir şey yerken geldi bana uygun mu diye ona bile çok takılmadım her şeyi yedim valla. Sağlıklıysa ne yaparsan yap gelir.
Ah kuzum ya iyice yılan hikayesine döndü senin bu döngü acaba doktora mı gitsen söktürücü vs yazardı. Test yaptın mı peki bu aralarValla askim ben hala regl olmadım dün 1 kez bugün 1 kez yapışkan kahve akıntı geldi hadi olayım artık diyorum tik yok bide dünden beri çok hastayım.birden grip oldum.bogazim felan ağrıyor anlamadım regl sancısı belirtisidir yok ne zaman olcak onuda bilmiyorum
Başım gözüm üstüne ya sağlıklı olsunda kabülüm yaSonradan 2.bi bebis çıkabiliyor haftalar sonra aa bide size 2.bi sürpriz olmasn
Pazartesi gitcektim randevu almistim.ama iğne için yatisim yapılınca randevum geçti gelincede 15 gün atliyo ya mecbur artık ozamana kadar gelir belki ama hsg etkiledi büyük ihtimal burada ondan sonra gecikenler olmuşAh kuzum ya iyice yılan hikayesine döndü senin bu döngü acaba doktora mı gitsen söktürücü vs yazardı. Test yaptın mı peki bu aralar
Evet hatırladım yazmıştın kuzum. Öyle bir etkisi mi varmış hiç bilmiyordum. Umarım hemen başlar yeni döngüye başlarsınPazartesi gitcektim randevu almistim.ama iğne için yatisim yapılınca randevum geçti gelincede 15 gün atliyo ya mecbur artık ozamana kadar gelir belki ama hsg etkiledi büyük ihtimal burada ondan sonra gecikenler olmuş
Insallah kuşum Saldım bakalim ne zaman canım isterseEvet hatırladım yazmıştın kuzum. Öyle bir etkisi mi varmış hiç bilmiyordum. Umarım hemen başlar yeni döngüye başlarsınstres yapma lütfen
Yaaaa canım hayırlı olsun çok sevindim biliyordum hamile olduğunu. Sağlıcakla ilerlesin inşallahHastaneye göre 1 haftalik
Çok sağol canimmm. Şuan netten dua Araştırıyorum ya inşallah bu bir hafta hızlıca güzelce gecer özellikle şu iki gün baya stres oldumYaaaa canım hayırlı olsun çok sevindim biliyordum hamile olduğunu. Sağlıcakla ilerlesin inşallah
Meryem suresini de oku canım biraz uzun ama iyi geliyor. İnşallah çok güzel artacak değerinÇok sağol canimmm. Şuan netten dua Araştırıyorum ya inşallah bu bir hafta hızlıca güzelce gecer özellikle şu iki gün baya stres oldum
Ben sabahları işe giderken yolda açıp dinliyorum bir faydası olur mu sizceMeryem suresini de oku canım biraz uzun ama iyi geliyor. İnşallah çok güzel artacak değerin
Olur canım okuyamayanlar dinlesin deniyor zaten. Ben ilk gebeliğimde hergün okumuştum gebelik için 40 gün okunması gerek deniyor. Ben 40 güne tamamlayamadan hamile olduğumu öğrenmiştimBen sabahları işe giderken yolda açıp dinliyorum bir faydası olur mu sizce
İşte yoğun bir zamandayım en azından dinleyeyim dedim annemde yasin okuyor inşallah dualarımız kabul olurOlur canım okuyamayanlar dinlesin deniyor zaten. Ben ilk gebeliğimde hergün okumuştum gebelik için 40 gün okunması gerek deniyor. Ben 40 güne tamamlayamadan hamile olduğumu öğrenmiştim
Amin canım inşallah hepimizin kabul olurİşte yoğun bir zamandayım en azından dinleyeyim dedim annemde yasin okuyor inşallah dualarımız kabul olur
Geceleri dinlesem olurmuMeryem suresini de oku canım biraz uzun ama iyi geliyor. İnşallah çok güzel artacak değerin
Olur canım elini karnına koy dinleGeceleri dinlesem olurmu
Masallah Rabbım bütün isteyenin duasını kabul etsin insalalhOlur canım okuyamayanlar dinlesin deniyor zaten. Ben ilk gebeliğimde hergün okumuştum gebelik için 40 gün okunması gerek deniyor. Ben 40 güne tamamlayamadan hamile olduğumu öğrenmiştim
Saol kuzum. Birde El Musavvir zikri önemliymiş Allahim kabul eder insallahOlur canım elini karnına koy dinle
Amin canımMasallah Rabbım bütün isteyenin duasını kabul etsin insalalh
Tamam canım onu da okurumSaol kuzum. Birde El Musavvir zikri önemliymiş Allahim kabul eder insallah
Allah sağlıkla kolaylıkla duanı kabul etsin canimAmin canımbugün başlayacağım okumaya inşallah sağlıkla nasip olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?