O kadar doğru dedin ki saglikliysa.... allahim nasip etsin

Ah kuzum ya iyice yılan hikayesine döndü senin bu döngü acaba doktora mı gitsen söktürücü vs yazardı. Test yaptın mı peki bu aralar

Ah kuzum ya iyice yılan hikayesine döndü senin bu döngü acaba doktora mı gitsen söktürücü vs yazardı. Test yaptın mı peki bu aralar
Pazartesi gitcektim randevu almistim.ama iğne için yatisim yapılınca randevum geçti gelincede 15 gün atliyo ya mecbur artık ozamana kadar gelir belki ama hsg etkiledi büyük ihtimal burada ondan sonra gecikenler olmuş

Pazartesi gitcektim randevu almistim.ama iğne için yatisim yapılınca randevum geçti gelincede 15 gün atliyo ya mecbur artık ozamana kadar gelir belki ama hsg etkiledi büyük ihtimal burada ondan sonra gecikenler olmuş
Evet hatırladım yazmıştın kuzum. Öyle bir etkisi mi varmış hiç bilmiyordum. Umarım hemen başlar yeni döngüye başlarsın stres yapma lütfen

Olur canım okuyamayanlar dinlesin deniyor zaten. Ben ilk gebeliğimde hergün okumuştum gebelik için 40 gün okunması gerek deniyor. Ben 40 güne tamamlayamadan hamile olduğumu öğrenmiştim
İşte yoğun bir zamandayım en azından dinleyeyim dedim annemde yasin okuyor inşallah dualarımız kabul olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…