Kendini hamile gibi hisseden var mı dpo 4-5 olan kızlar belirti var mı demeyeceğim çünkü inanmıyorum belirtilere ama bugün rahim bölgemde bir kasılma oldu bir acıdı Allah Allahhhh dedim geliyor gelmekte olan yok şaka inanmıyorum bu ay denize falan girmekten üşütmektir o haftaya dpo 11 olacak belli olur mu ki

Ben de belirtisiz ilerliyorum sadece sıcak basıyor .. ama genelde ateşim yüksek olur benim ondan olabilir akıntı hala yok bugün yumurtlamaysa neden yok
Kız neden olmasın herkesin belirtisi değişik oluyor belki rahme yakınlaşıyordur şuan
Ooo haftaya dpo 10da başlarım ben teste

Kızlar benim bugün çok afedersiniz sümük gibi bi akıntım gelmiş takvime göre 2 gün var yumurtlamama acaba yumurtladım mı ovü testi de yokki elimde bakayım ya

Kızlar benim bugün çok afedersiniz sümük gibi bi akıntım gelmiş takvime göre 2 gün var yumurtlamama acaba yumurtladım mı ovü testi de yokki elimde bakayım ya
Kuzum yumurtlama döneminin başladığını gösteriyormuş yani lh pik olmayabilir fırsatın varsa gün aşırı başla derim. Bir de dil altı ates olcerin varsa onlada takip edebilirsin

Kuzum yumurtlama döneminin başladığını gösteriyormuş yani lh pik olmayabilir fırsatın varsa gün aşırı başla derim. Bir de dil altı ates olcerin varsa onlada takip edebilirsin
Dil altı olan yok ama koltukaltından yapılan var o olur mu

Aşırı test yapasım var ama sedece bir tane testim var. Yumurtlama diye tahmin ettiğimden günün üzerinden 14 gün geçti hala adet yok demek yanılmışım yumurtlama değilmiş. Adetin 12-13 günlerinde kırmızı renkte ara kanamam olmuştu onun üzerinden de 10 gün geçti. Amaaannn yapacam bitsin testim daha iyi

Yok canım bu belirtileri yapan şey progesteron hormonunun yükselmesi. O da zaten yumurtlamadan sonra herkeste yükseliyor. Biz o belirtileri hamileliğe yoruyoruz ama onlar zaten psm adet öncesi sendromu belirtileri ile aynı. Hııı bir fark var sadece yerleşme kanaması o da

Kasık bel ağrım var canım yorulmaktan mı bilmiyorum ama

Dil altı olan yok ama koltukaltından yapılan var o olur mu
Canım çok hassas değişiklik oluyor kol altı ile tesbiti çok zordur sanirim yakın eczane varsa dil altı al bence bebisede lazım olacak kızlar sanırım uygun diye geçen haftalarda yazmıştı burda

Selam arkadaşlar benim yumurtlamam 18-19 civarı olmuştu yani o günlerde yoğun uzayan akıntım olmuştu zaten sonrasında o akıntı hep devam etti hani çatlamadan sonra kesilir ya akıntı şimdi çatlama olalı 3-4 gün oldu hala afedersiniz taharetlenirken elime gelen akıntı var belirti olabilir mi bu ilk defa yaşıyorum bunu normalde 1-2 gün olur geçerdi beyaz kremsi akıntıya dönerdi adete yakın, bu sefer öyle değil ya aranızda bunu duyan var mı devam eden uzayan akıntı belirti midir

Sen bu ara sık ilişki yap yumurtlama zamanın belki
Canım çok hassas değişiklik oluyor kol altı ile tesbiti çok zordur sanirim yakın eczane varsa dil altı al bence bebisede lazım olacak kızlar sanırım uygun diye geçen haftalarda yazmıştı burda
Eşimi ikna edebilirsem bakalım bu ara çok yorgun geliyor eve ilişki için ikna etmem zor oluyor. Ben bi eczaneye sorayım o dil altını uygunsa alırım olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…