- 3 Şubat 2025
- 583
- 948
- 18
Amin canım inşallah hepimizimAllah sağlıkla kolaylıkla duanı kabul etsin canim
Ben de belirtisiz ilerliyorum sadece sıcak basıyor .. ama genelde ateşim yüksek olur benim ondan olabilirKendini hamile gibi hisseden var mı dpo 4-5 olan kızlarbelirti var mı demeyeceğim çünkü inanmıyorum belirtilere ama bugün rahim bölgemde bir kasılma oldu bir acıdı Allah Allahhhh dedim geliyor gelmekte olan yok şaka inanmıyorum bu ay denize falan girmekten üşütmektir o haftaya dpo 11 olacak belli olur mu ki
Kuzum yumurtlama döneminin başladığını gösteriyormuş yani lh pik olmayabilir fırsatın varsa gün aşırı başla derim. Bir de dil altı ates olcerin varsa onlada takip edebilirsinKızlar benim bugün çok afedersiniz sümük gibi bi akıntım gelmiş takvime göre 2 gün var yumurtlamama acaba yumurtladım mı ovü testi de yokki elimde bakayım ya
Dil altı olan yok ama koltukaltından yapılan var o olur muKuzum yumurtlama döneminin başladığını gösteriyormuş yani lh pik olmayabilir fırsatın varsa gün aşırı başla derim. Bir de dil altı ates olcerin varsa onlada takip edebilirsin
Yok canım bu belirtileri yapan şey progesteron hormonunun yükselmesi. O da zaten yumurtlamadan sonra herkeste yükseliyor. Biz o belirtileri hamileliğe yoruyoruz ama onlar zaten psm adet öncesi sendromu belirtileri ile aynı. Hııı bir fark var sadece yerleşme kanaması o daBen de belirtisiz ilerliyorum sadece sıcak basıyor .. ama genelde ateşim yüksek olur benim ondan olabilirakıntı hala yok bugün yumurtlamaysa neden yok
Kız neden olmasın herkesin belirtisi değişik oluyor belki rahme yakınlaşıyordur şuan
Ooo haftaya dpo 10da başlarım ben teste
Kasık bel ağrım var canım yorulmaktan mı bilmiyorum amaKendini hamile gibi hisseden var mı dpo 4-5 olan kızlarbelirti var mı demeyeceğim çünkü inanmıyorum belirtilere ama bugün rahim bölgemde bir kasılma oldu bir acıdı Allah Allahhhh dedim geliyor gelmekte olan yok şaka inanmıyorum bu ay denize falan girmekten üşütmektir o haftaya dpo 11 olacak belli olur mu ki
Sen bu ara sık ilişki yap yumurtlama zamanın belkiKızlar benim bugün çok afedersiniz sümük gibi bi akıntım gelmiş takvime göre 2 gün var yumurtlamama acaba yumurtladım mı ovü testi de yokki elimde bakayım ya
Canım çok hassas değişiklik oluyor kol altı ile tesbiti çok zordur sanirim yakın eczane varsa dil altı al bence bebisede lazım olacakDil altı olan yok ama koltukaltından yapılan var o olur mu
Ben ilk iş göz dr una gidicem eğer çizgi yoksa. Canım umitlendirmim ama tam ortasında gölge gibi yokmu
Var aslında gerçekte daha net görünüyor ama aşırı silik olduğu için pek inanmadımBen ilk iş göz dr una gidicem eğer çizgi yoksa. Canım umitlendirmim ama tam ortasında gölge gibi yokmu
Hadi insallah yaaaaa ovulasyon varmiVar aslında gerçekte daha net görünüyor ama aşırı silik olduğu için pek inanmadım
Maşallah çok sevindim sağlıkla devam etsin inşallah gözünüz aydınnnnHastaneye göre 1 haftalik
İnşallah inşallahHadi insallah yaaaaa ovulasyon varmi
Sen bu ara sık ilişki yap yumurtlama zamanın belki
Eşimi ikna edebilirsem bakalım bu ara çok yorgun geliyor eve ilişki için ikna etmem zor oluyor. Ben bi eczaneye sorayım o dil altını uygunsa alırım olmadıCanım çok hassas değişiklik oluyor kol altı ile tesbiti çok zordur sanirim yakın eczane varsa dil altı al bence bebisede lazım olacakkızlar sanırım uygun diye geçen haftalarda yazmıştı burda
Sanki çok çok hafif bi gölge var gibi ama markası nedir testin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?