- 3 Şubat 2025
- 583
- 948
- 18
Yurt dışındayım canım ben normal hamilelik testi diye yazıyor. Bende görüyorum ama bu kadar silik gölgelere pek itimad etmemeyi acı da olsa öğrendimSanki çok çok hafif bi gölge var gibi ama markası nedir testin
Anladım canım kan verme şansın var mı acaba bi de reglin geçti miYurt dışındayım canım ben normal hamilelik testi diye yazıyor. Bende görüyorum ama bu kadar silik gölgelere pek itimad etmemeyi acı da olsa öğrendim
Benim gördüğüm doğru mu bilmem ama silik bi şekilde yuvarlakların orda var.. belirtin neler
Yavrum 2 ay önce ben 80 TL’ye almıştım çok uygunEşimi ikna edebilirsem bakalım bu ara çok yorgun geliyor eve ilişki için ikna etmem zor oluyor. Ben bi eczaneye sorayım o dil altını uygunsa alırım olmadı
Daha 4-5 gün var canım kan için şimdilik erken birde testte görmeden kan gitmek istemiyorum. Çünkü negatifi kanda görmek daha üzücüAnladım canım kan verme şansın var mı acaba bi de reglin geçti mi
Evet tam orada bir şeyler var ama ne kadar itimad edilir bilemiyorumBenim gördüğüm doğru mu bilmem ama silik bi şekilde yuvarlakların orda var.. belirtin neler
Çok teşekkür ederim inşallah şuan hala emin degilim inşallah değer artar darısı sağlıkla hepimize insallahMaşallah çok sevindim sağlıkla devam etsin inşallah gözünüz aydınnnn
Belirtin var mı? Regl gelmeden umut kesmeyelim biz yinede. Bu ay herkes burdan gebe çıkar inşallahEvet tam orada bir şeyler var ama ne kadar itimad edilir bilemiyorum
Artar inşallah umudunuz moraliniz hep yüksek olsunÇok teşekkür ederim inşallah şuan hala emin degilim inşallah değer artar darısı sağlıkla hepimize insallah
Anladım canım olmadı adet günü adetin gelmezse bi daha yaparsın belki koyulaşırDaha 4-5 gün var canım kan için şimdilik erken birde testte görmeden kan gitmek istemiyorum. Çünkü negatifi kanda görmek daha üzücü
İnşallah tutar kuzum. Ben son ilişkiyi bildiğin tuzakla yapmış oldum. Buraya da yazdım hatta süslendim puslendim ruj bile sürdüm ya temizlik yapıyorum süslü pusluEşimi ikna edebilirsem bakalım bu ara çok yorgun geliyor eve ilişki için ikna etmem zor oluyor. Ben bi eczaneye sorayım o dil altını uygunsa alırım olmadı
Bacılarım gördünüz mü bu yazdığımıSelam arkadaşlar benim yumurtlamam 18-19 civarı olmuştu yani o günlerde yoğun uzayan akıntım olmuştu zaten sonrasında o akıntı hep devam etti hani çatlamadan sonra kesilir ya akıntı şimdi çatlama olalı 3-4 gün oldu hala afedersiniz taharetlenirken elime gelen akıntı var belirti olabilir mi bu ilk defa yaşıyorum bunu normalde 1-2 gün olur geçerdi beyaz kremsi akıntıya dönerdi adete yakın, bu sefer öyle değil ya aranızda bunu duyan var mı devam eden uzayan akıntı belirti midir
Bakalım canım bu ara alamam sanırım çünkü haftasonu gırıyo araya eczaneler de uzak bana baya eşimden gizli almam lazım o zamana kadar da yumurtlama geçer sanırımYavrum 2 ay önce ben 80 TL’ye almıştım çok uygun
Ay inşallah. Belirti var gibi göğüs uçlarım hassaslaştı durup durup sertleşiyor. Kasıklarımda arada batmalar oluyor. Geceleri burnum tıkanıyor oysa klimaları kapatıyoruz ben hep sıcaklayan terleyen biriyim ama birkaç gündü üşüyorum ayaklarım buz gibiBelirtin var mı? Regl gelmeden umut kesmeyelim biz yinede. Bu ay herkes burdan gebe çıkar inşallah
Oğlum bi uyusa şansımı deniycem de onunda uyumayası tuttu bugünİnşallah tutar kuzum. Ben son ilişkiyi bildiğin tuzakla yapmış oldum. Buraya da yazdım hatta süslendim puslendim ruj bile sürdüm ya temizlik yapıyorum süslü puslu
Kuzum yanlış bilmiyorsam 6 gunde rahme yeni yeni geçiş yapıyor yani belki ikinci yumurtlama olmuş olabilirmiBacılarım gördünüz mü bu yazdığımı
Aynen öyle yaparım inşallah koyulaşırAnladım canım olmadı adet günü adetin gelmezse bi daha yaparsın belki koyulaşır
Bilmiyorum ki ilk defa yaşıyorum bu durumu valla sürekli akıntı hissediyorumKuzum yanlış bilmiyorsam 6 gunde rahme yeni yeni geçiş yapıyor yani belki ikinci yumurtlama olmuş olabilirmi
Ben görmemiştim de valla hiç bilemedim şuan ama uzayan akıntıyı belirti olarak söyleyenleri okudum burda bebeğim .. inşallah güzel gelişmeler için oluyordur ..Bacılarım gördünüz mü bu yazdığımı
Aaa göğüs ucu sertleşmesi bende ilk gebelikte dikkatimi çekmişti. Hatta bende çok üşüyordum ama kış diye üstüne düşmemiştim. Bence belirti olarak sayılabilir.. 2 gün sonra tekrarlayabilirsen az çok netleşir gibiAy inşallah. Belirti var gibi göğüs uçlarım hassaslaştı durup durup sertleşiyor. Kasıklarımda arada batmalar oluyor. Geceleri burnum tıkanıyor oysa klimaları kapatıyoruz ben hep sıcaklayan terleyen biriyim ama birkaç gündü üşüyorum ayaklarım buz gibi
Benim de ilk gebeliğimde olmuştu. Şu hafta sonu bir geçsin test alırım. Pek ümitli değilim ama Allahtan da ümit kesilmez bakalımBen görmemiştim de valla hiç bilemedim şuan ama uzayan akıntıyı belirti olarak söyleyenleri okudum burda bebeğim .. inşallah güzel gelişmeler için oluyordur ..
Aaa göğüs ucu sertleşmesi bende ilk gebelikte dikkatimi çekmişti. Hatta bende çok üşüyordum ama kış diye üstüne düşmemiştim. Bence belirti olarak sayılabilir.. 2 gün sonra tekrarlayabilirsen az çok netleşir gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?