Eşimi ikna edebilirsem bakalım bu ara çok yorgun geliyor eve ilişki için ikna etmem zor oluyor. Ben bi eczaneye sorayım o dil altını uygunsa alırım olmadı
İnşallah tutar kuzum. Ben son ilişkiyi bildiğin tuzakla yapmış oldum. Buraya da yazdım hatta süslendim puslendim ruj bile sürdüm ya temizlik yapıyorum süslü puslu

Bacılarım gördünüz mü bu yazdığımı

Belirtin var mı? Regl gelmeden umut kesmeyelim biz yinede. Bu ay herkes burdan gebe çıkar inşallah
Ay inşallah. Belirti var gibi göğüs uçlarım hassaslaştı durup durup sertleşiyor. Kasıklarımda arada batmalar oluyor. Geceleri burnum tıkanıyor oysa klimaları kapatıyoruz ben hep sıcaklayan terleyen biriyim ama birkaç gündü üşüyorum ayaklarım buz gibi

İnşallah tutar kuzum. Ben son ilişkiyi bildiğin tuzakla yapmış oldum. Buraya da yazdım hatta süslendim puslendim ruj bile sürdüm ya temizlik yapıyorum süslü puslu
Oğlum bi uyusa şansımı deniycem de onunda uyumayası tuttu bugün

Kuzum yanlış bilmiyorsam 6 gunde rahme yeni yeni geçiş yapıyor yani belki ikinci yumurtlama olmuş olabilirmi
Bilmiyorum ki ilk defa yaşıyorum bu durumu valla sürekli akıntı hissediyorum

Bacılarım gördünüz mü bu yazdığımı
Ben görmemiştim de valla hiç bilemedim şuan ama uzayan akıntıyı belirti olarak söyleyenleri okudum burda bebeğim .. inşallah güzel gelişmeler için oluyordur ..
Aaa göğüs ucu sertleşmesi bende ilk gebelikte dikkatimi çekmişti. Hatta bende çok üşüyordum ama kış diye üstüne düşmemiştim. Bence belirti olarak sayılabilir.. 2 gün sonra tekrarlayabilirsen az çok netleşir gibi

Benim de ilk gebeliğimde olmuştu. Şu hafta sonu bir geçsin test alırım. Pek ümitli değilim ama Allahtan da ümit kesilmez bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…