Bende sürekli şuan göğüslerime bakıyorum değişiklik var mı diyeBenim de ilk gebeliğimde olmuştu. Şu hafta sonu bir geçsin test alırım. Pek ümitli değilim ama Allahtan da ümit kesilmez bakalım
Ay bende sürekli avuçlayıp duruyorum değişiklik var mı diyeBende sürekli şuan göğüslerime bakıyorum değişiklik var mı diyeDualarım seninle inşallah yüzün güler bu ay.
Amin bebek çoooook aminAy bende sürekli avuçlayıp duruyorum değişiklik var mı diyebende dua edicem canım inşallah hepimiz güzel haberi alırız bu ay
Hahaha kız öyle denir miAmin bebek çoooook amineşime diyorum bi sıksana diye oda tuhaf tuhaf yüzüme bakıyor
Garip şeyler yaşıyorum vallahi bu ay inşallah güzel sonuçlanır regl olursam hsg için randevu aramaya başlıcam çünkü bide o varBen görmemiştim de valla hiç bilemedim şuan ama uzayan akıntıyı belirti olarak söyleyenleri okudum burda bebeğim .. inşallah güzel gelişmeler için oluyordur ..
Aaa göğüs ucu sertleşmesi bende ilk gebelikte dikkatimi çekmişti. Hatta bende çok üşüyordum ama kış diye üstüne düşmemiştim. Bence belirti olarak sayılabilir.. 2 gün sonra tekrarlayabilirsen az çok netleşir gibi
Kendim sıkınca anlamıyorum kiHahaha kız öyle denir miaslında haklısın kendi kendine sürekli sıkınca memeler alışıyor mu ne ağrı sızı varsada belli olmuyor
başka bir belirtin var mı yavrumGarip şeyler yaşıyorum vallahi bu ay inşallah güzel sonuçlanır regl olursam hsg için randevu aramaya başlıcam çünkü bide o var
Gebe kalmaya çalışanlar grubu canım aramızda gebe kalanlarda var çok şükürKızlar merhaba bu grup gebeliğe hazırlık Grubu mu gebeler Grubu mu ?
Gebeliği hazırlık gebeliğe adım atan ve gebe kalanlar grubu olduKızlar merhaba bu grup gebeliğe hazırlık Grubu mu gebeler Grubu mu ?
HoşbuldumGebeliği hazırlık gebeliğe adım atan ve gebe kalanlar grubu olduhoşgeldin
İnşallahhhh.. bat ne zamandı ? Takip ettin mi ovilasyon ile yumurtlamayıHoşbuldumbilmiyorum faydası olur mu ama yıllarca topiklere girdim inşallah Uğur getirir
Hafif kaşık batmaları yaşıyorum ama onu her ay yaşıyorum belirti saymıyorum o yüzdenKendim sıkınca anlamıyorum kibugün ovi testim pike yakın çıktı yine değerlendircem inşallah sıktırırım bakalım hissiyat var mı benim acı eşiğim çok yüksek yani erkek eli şart
başka bir belirtin var mı yavrumgerek kalmaz umarım bebişin seni bulur bu ay başına 7 8 kişi olduk maşallah
Ayyy ne güzel ben de bir şey yok çıldırıyorumHafif kaşık batmaları yaşıyorum ama onu her ay yaşıyorum belirti saymıyorum o yüzdentuhaf bir şekilde göğüs ağrım geçti yumurtlamadan önce vardı şuan yok
Ayyy bebişlerimiz geliyordur inşallahAyyy ne güzel ben de bir şey yok çıldırıyorum
Yaaa alemsinKendim sıkınca anlamıyorum kibugün ovi testim pike yakın çıktı yine değerlendircem inşallah sıktırırım bakalım hissiyat var mı benim acı eşiğim çok yüksek yani erkek eli şart
başka bir belirtin var mı yavrumgerek kalmaz umarım bebişin seni bulur bu ay başına 7 8 kişi olduk maşallah
Benim de bat 31 ağustos-1 eylül. Kendimi dinlememeye çalışıyorum ama oturup dinlesem de hiç bir belirti yokAyyy ne güzel ben de bir şey yok çıldırıyorum
İnşallah be kızlar. İnsan düşünmekten yorulur mu yoruldum artık.Ayyy bebişlerimiz geliyordur inşallahyumurtlamada eşime dokundurtmuyordum o dereceydi valla
Ben sabah akşam burdayım artık telefon yapıştı. Hoşgeldin çoğalıyoruzzzzBenim de bat 31 ağustos-1 eylül. Kendimi dinlememeye çalışıyorum ama oturup dinlesem de hiç bir belirti yokoyalanacak bişey de bulamıyorum günlük hayatın koşuşturması bitiyor kendimi burada yazdıklarınızı okurken buluyorum kdjdjjdjdj
Ya ben yeni evliyim çocuk planımız yoktu geçen ay şüphelenip testler vs yaptım hiç bilgim yoktu buraya o zaman soru sormak için üye olmuştum yumurtlama nedir çatlama nedir burada öğrendim. Geçen ay şüphelenip olumsuz olunca (ki bu cahilliğimle olumsuz olması çok normalmişİnşallah be kızlar. İnsan düşünmekten yorulur mu yoruldum artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?