Ben sabah akşam burdayım artık telefon yapıştı. Hoşgeldin çoğalıyoruzzzz
Eğlenceli de oluyor varya yazdıklarınızı okumak ahahhahahah böyle hcg si yüksek çıkan arkadaşların profillerine bakıp sat bat öğreniyorum ki en erken ne zaman gebelik testi yaparsam pozitifi görürüm hesap ediyorum. hızlı hızlı ellerini sağa sola sallayıp toplama işlemi yapan çocuklara döndüm

Hahaha bunu bende yapıyorum valla yalnız değilmişim

Benim de 31-1 gözüküyor dpo galiba 5 ama çatlamadan itibaren mi dpo sayılıyor yumurtlamadan itibaren mi? Ben 17 sinde yumurtlamışım uygulamaya göre 5 gün önce
Benimki çok karışık ya şimdi ondan 4 dedim çünkü 14 ünde başladı uzayan akıntı 19una kadar yoğunlaşarak devam etti geçen ay da 19unda çatlamıştı yani biraz geç yumurtlama çatlama oluyor bende , dpo çatlamaya göre hesaplanıyor chatgbt kankam öyle didi bana

İşte 19unda yoğunlaştı ve gelmedi şimdi iki gündür yine uzayan şeffaf akıntı geliyor vücudum benimle eğleniyi mi ne ediyi bilemedim Bozuldu galiba vücudum

Ay tarihlerimiz neredeyse aynıı sen ne zaman test yapacaksınn ben 25 i başlarım diye düşündüm ama çok erken galiba

İşte 19unda yoğunlaştı ve gelmedi şimdi iki gündür yine uzayan şeffaf akıntı geliyor vücudum benimle eğleniyi mi ne ediyi bilemedim Bozuldu galiba vücudum
Kendimize büyüteçle baktığımız dönem vücudumuz da hiç olmadık şeyler yapıyor yaa

Benim aslında 5 yıl oldu canım arada bi kürtajım var kürtaj dan sonra 2 yıldır uğraşıyorum kafayı yemek üzereyim artık
Oyyy Allahımm rabbim kolaylaştırsın inşallah sorun ne peki

Ay tarihlerimiz neredeyse aynıı sen ne zaman test yapacaksınn ben 25 i başlarım diye düşündüm ama çok erken galiba
Evet erken ya bence 29 da başla , bu arada ne zamandır deniyorsunuz ? Ben test yapmıcam psikolojim bozuldu artık testlere de yeminliyim en son awox ile yalancı pozitif gördükten sonra hiiiç alasım yok geciksin hele öyle alırım diyorum

Oyyy Allahımm rabbim kolaylaştırsın inşallah sorun ne peki
Yaşıma göre yumurta rezervim düşük başka sorunum yok canım bebeğimin kalbinin durmasının sebebi de pıhtılaşmaymış tabi biz bunu bayaaa bi sonra öğrendik ilk gebeliğimde de kanama yaşamıştım o tutunmuştu meğer kanama sebebim hep pıhtılaşmaymış

Kendimize büyüteçle baktığımız dönem vücudumuz da hiç olmadık şeyler yapıyor yaa
Evet ya önceden bunları yaşarken nasıl farketmedik acaba hep aynı belirtiler halbuki regl belirtileri ile aynı

Yaa bunun iğnesi felan oluyor başlamadı mı doktor benim ablam da aynı böyleydi genetik test ile öğrendi şuan 2.ye hamile. Bu arada bir gebenin günlüğü sayfasına baktın mı hiç orada düşük amh ile takviyelerle yumurta kalitesini artırıp gebe kalan çok bu ay olmazsa bende ordan takviye alcam vallahi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…