Bat 28 Ağustos canım. Takip etmedim ama gün aşırı denedimİnşallahhhh.. bat ne zamandı ? Takip ettin mi ovilasyon ile yumurtlamayı
Eğlenceli de oluyor varya yazdıklarınızı okumak ahahhahahah böyle hcg si yüksek çıkan arkadaşların profillerine bakıp sat bat öğreniyorum ki en erken ne zaman gebelik testi yaparsam pozitifi görürüm hesap ediyorum. hızlı hızlı ellerini sağa sola sallayıp toplama işlemi yapan çocuklara döndümBen sabah akşam burdayım artık telefon yapıştı. Hoşgeldin çoğalıyoruzzzz
Bende bendeee beynim bulanıklaşıyor sanki öyle bi hal alıyorum artık inşallah sonunda oldu sevincini yaşarız hepimiz bu ay yoksa sıyırmama şu kadarİnşallah be kızlar. İnsan düşünmekten yorulur mu yoruldum artık.
Hahaha bunu bende yapıyorum valla yalnız değilmişimEğlenceli de oluyor varya yazdıklarınızı okumak ahahhahahah böyle hcg si yüksek çıkan arkadaşların profillerine bakıp sat bat öğreniyorum ki en erken ne zaman gebelik testi yaparsam pozitifi görürüm hesap ediyorum. hızlı hızlı ellerini sağa sola sallayıp toplama işlemi yapan çocuklara döndüm
Sen ne zaman test yapacaksınn dpo kaç ben bu topiği biraz teç keşfettimHahaha bunu bende yapıyorum valla yalnız değilmişim
Hele ben 2 yıl oldu artıkBende bendeee beynim bulanıklaşıyor sanki öyle bi hal alıyorum artık inşallah sonunda oldu sevincini yaşarız hepimiz bu ay yoksa sıyırmama şu kadarkaldı çünkü
Kizlarrrr 22 ciktiiii düşükmu anlamadim
31-1 bat valla beklicem o güne kadar dpo 4Sen ne zaman test yapacaksınn dpo kaç ben bu topiği biraz teç keşfettim
Benimde 2 yıl 3 ay dır evliyim ve ilk günden beri deniyoruz vallahiHele ben 2 yıl oldu artık
Benim de 31-1 gözüküyor dpo galiba 5 ama çatlamadan itibaren mi dpo sayılıyor yumurtlamadan itibaren mi? Ben 17 sinde yumurtlamışım uygulamaya göre 5 gün önce31-1 bat valla beklicem o güne kadar dpo 4seninki ne zamandı
Benimki çok karışık ya şimdi ondan 4 dedim çünkü 14 ünde başladı uzayan akıntı 19una kadar yoğunlaşarak devam etti geçen ay da 19unda çatlamıştı yani biraz geç yumurtlama çatlama oluyor bende , dpo çatlamaya göre hesaplanıyor chatgbt kankam öyle didi banaBenim de 31-1 gözüküyor dpo galiba 5 ama çatlamadan itibaren mi dpo sayılıyor yumurtlamadan itibaren mi? Ben 17 sinde yumurtlamışım uygulamaya göre 5 gün önce
İşte 19unda yoğunlaştı ve gelmedi şimdi iki gündür yine uzayan şeffaf akıntı geliyor vücudum benimle eğleniyi mi ne ediyi bilemedimBenimki çok karışık ya şimdi ondan 4 dedim çünkü 14 ünde başladı uzayan akıntı 19una kadar yoğunlaşarak devam etti geçen ay da 19unda çatlamıştı yani biraz geç yumurtlama çatlama oluyor bende , dpo çatlamaya göre hesaplanıyor chatgbt kankam öyle didi bana
Benim aslında 5 yıl oldu canım arada bi kürtajım var kürtaj dan sonra 2 yıldır uğraşıyorum kafayı yemek üzereyim artıkBenimde 2 yıl 3 ay dır evliyim ve ilk günden beri deniyoruz vallahi
Ay tarihlerimiz neredeyse aynııBenimki çok karışık ya şimdi ondan 4 dedim çünkü 14 ünde başladı uzayan akıntı 19una kadar yoğunlaşarak devam etti geçen ay da 19unda çatlamıştı yani biraz geç yumurtlama çatlama oluyor bende , dpo çatlamaya göre hesaplanıyor chatgbt kankam öyle didi bana
Kendimize büyüteçle baktığımız dönem vücudumuz da hiç olmadık şeyler yapıyor yaaİşte 19unda yoğunlaştı ve gelmedi şimdi iki gündür yine uzayan şeffaf akıntı geliyor vücudum benimle eğleniyi mi ne ediyi bilemedimBozuldu galiba vücudum
Oyyy AllahımmBenim aslında 5 yıl oldu canım arada bi kürtajım var kürtaj dan sonra 2 yıldır uğraşıyorum kafayı yemek üzereyim artık
Evet erken ya bence 29 da başla , bu arada ne zamandır deniyorsunuz ? Ben test yapmıcam psikolojim bozuldu artık testlere de yeminliyim en son awox ile yalancı pozitif gördükten sonra hiiiç alasım yok geciksin hele öyle alırım diyorumAy tarihlerimiz neredeyse aynıısen ne zaman test yapacaksınn ben 25 i başlarım diye düşündüm ama çok erken galiba
Yaşıma göre yumurta rezervim düşük başka sorunum yok canım bebeğimin kalbinin durmasının sebebi de pıhtılaşmaymış tabi biz bunu bayaaa bi sonra öğrendik ilk gebeliğimde de kanama yaşamıştım o tutunmuştu meğer kanama sebebim hep pıhtılaşmaymışOyyy Allahımmrabbim kolaylaştırsın inşallah sorun ne peki
Evet ya önceden bunları yaşarken nasıl farketmedik acaba hep aynı belirtiler halbuki regl belirtileri ile aynıKendimize büyüteçle baktığımız dönem vücudumuz da hiç olmadık şeyler yapıyor yaa
Yaa bunun iğnesi felan oluyor başlamadı mı doktor benim ablam da aynı böyleydi genetik test ile öğrendi şuan 2.ye hamile. Bu arada bir gebenin günlüğü sayfasına baktın mı hiç orada düşük amh ile takviyelerle yumurta kalitesini artırıp gebe kalan çok bu ay olmazsa bende ordan takviye alcam vallahiYaşıma göre yumurta rezervim düşük başka sorunum yok canım bebeğimin kalbinin durmasının sebebi de pıhtılaşmaymış tabi biz bunu bayaaa bi sonra öğrendik ilk gebeliğimde de kanama yaşamıştım o tutunmuştu meğer kanama sebebim hep pıhtılaşmaymış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?