Takviye çok kullandım canım hala da kullanıyorum. Şimdilik kan sulandırıcı hap kullanmamın yeterli olduğunu söylemişti doktor eğer gebe kalabilirsem iğneleri gebelikte kullanıcam öyle demişti

Haklısın beklemekte fayda var. Ben yeni evliyim çocuk düşüncemiz vardı ama erken diyorduk. Geçen ay şüpheye düştüm testleri o zaman yapmaya başlamıştım kendimi çok dinlemiştim hemen oluyor sanıyordum. bu ay ilk defa hazır hissettik ve tam anlamıyla denedik. İlk denemelerde olumsuz oluyormuş diyorlar ben de çok umutlu değilim ama yine de heyecanla bekliyorum.

Takviye çok kullandım canım hala da kullanıyorum. Şimdilik kan sulandırıcı hap kullanmamın yeterli olduğunu söylemişti doktor eğer gebe kalabilirsem iğneleri gebelikte kullanıcam öyle demişti
Benim bir arkadaşım da böyle bir sorun yaşadı şuan doğum yaptı aynı durumda direkt iğnelere başlamıştı inşallah hemen kalırsın da yolunda gider herşey ya bazen bu iğneleri ömür boyu kullanmayı öneriyor doktorlar yada işte senenin 6 ayı kullanmayı öneriyor protokol kararıyla

Beklemekte fayda var tabi ki ama ben test yapmadan duramıyorum malesef.. başlarım haftaya kesin

Oooo hoşgeldiiinn dur daha hemen olur mu kız öyle gerçi istemeyip geri çekilme ile korunanlarınki oluyor valla keşke öyle yapsaydınız biraz şaka maka 6 ay hatta 1 yıl olmaması normal karşılanıyor

Beklemek iyi olurdu ama benim de erken öğrenmem lazımm 26-29 arası artık netleşir diyorum ahahhahahahh
Size böyle diyorum da evde test olsa şimdi kalkıp yapardım sjahaha çünkü arada baş dönmesi oluyor bunu söylemeyi unuttum ama kimyasal gebelik yaşadığımda baş dönmesiyle öğrenmiştim

Oooo hoşgeldiiinn dur daha hemen olur mu kız öyle gerçi istemeyip geri çekilme ile korunanlarınki oluyor valla keşke öyle yapsaydınız biraz şaka maka 6 ay hatta 1 yıl olmaması normal karşılanıyor
Ahhahaha hoşbulduk arkadaşım kendimi bildim bileli çocuk çok severim anaç tarafım hep benimleydi Rabbim hepimize nasip etsin. Ailem çok tepki gösterdi çocuk düşünceme ama çok istiyorum olur olmaz o da belli değil dediğin gibi denediğimiz halde olamayabiliyor bazen problem yokken de hemen olamayabiliyor. Helal dairede bir bebiş istiyoruz Rabbim hepimize nasip etsinn

Size böyle diyorum da evde test olsa şimdi kalkıp yapardım sjahaha çünkü arada baş dönmesi oluyor bunu söylemeyi unuttum ama kimyasal gebelik yaşadığımda baş dönmesiyle öğrenmiştim
Ahahhahahaha kııızz beni de gaza getirme 5 tane awox sipariş ettim yarın gelirse başlamaktan korkuyorum ahahhahha (sipariş gelmezse yarın sabah eczaneye uğramamız yok mu)

Ayyy mesajımın devamını yazmadımm inşAllah bu baş dönmeleri bebiş habercisidirr

Bende öyleyim çok severim bebişleri ama sana bir tavsiye vereyim bütün kontrollerini yaptır kimseye de açıklama yapma ve hep iyiyi düşün ama kontrollü ol ki en baştan herşeyden haberin olsun inşallah güzel haberlerini alırız senin de

Amin aminn sadece vitamin folat kontrolü yaptırdım geçen ay. 15 gündür de elenatal 1 kullanıyorum aile hekimim önermişti. Başka kontrol yaptırayım mı sizce

Ahahhahahaha kııızz beni de gaza getirme 5 tane awox sipariş ettim yarın gelirse başlamaktan korkuyorum ahahhahha (sipariş gelmezse yarın sabah eczaneye uğramamız yok mu)
Hahahah dur daha çocuk yolculuğunu tamamlamadı şuan hala tüplerde süzülüyor hcg yükselsin bi awox bende yalancı pozitif verdi ama onu söyliyim bide

Amin aminn sadece vitamin folat kontrolü yaptırdım geçen ay. 15 gündür de elenatal 1 kullanıyorum aile hekimim önermişti. Başka kontrol yaptırayım mı sizce
Elenatal 1 bende kullandım sonra nutraxyn 21 vitamine geçtim elenatal ile benzer ama vitamin acısından eksik kalmamak için aldım yani elenatal daha etkili yine de , işte amh baktır yumurta rezervi için bir de regl olursan 2.-3. Günü hormonlarına baktır kadın doğuma gidip, orda söyle bebiş düşündüğünü ve hormonlarıma baktırmak istediğini zaten yol gösterir doktor. İnşallahhhhh gerek kalmaz daa

Hahahah dur daha çocuk yolculuğunu tamamlamadı şuan hala tüplerde süzülüyor hcg yükselsin bi awox bende yalancı pozitif verdi ama onu söyliyim bide
Yaaa şu testler şaka gibi hcg yokken nasıl ikinci çizgiyi çıkartır anlamıyorum. Hcg yüksekken testin bozuk olup negatif çıkartmasını anlarım da gebelik yokken nasıl pembeye dönebiliyor ikinci çizgi onu hiç anlayamıyorum. Rabbim o yalancı pozitiflikle karşılaştırmasın bizleri büyük hayal kırıklığı ve bebek bekleyen insan için gerçekten büyük bir yıkım

Yaa canım arkadaşım çok teşekkür ederimm önümüzdeki ay ilk işim gebelik olsa da olmasa da kadın doğuma gitmek. Şimdiden randevusunu alayım yani 2 eylüle kadar belli olur gebeliğin olup olmadığı.

Hemde ne yıkımdı valla 2 gün sonrasında kanda koca bir 0.0 sıfır gördüm yıkılmıştım yani küsürat bile yoktu işte kimyasal olabilme durumu oluyor hani hcg yükselip geri düşebiliyor döllenme oluyor tutunamayıp vücut atıyor vs vs bu gibi durumlar için doktor gecikme olmadan test önermiyor işte Aminnnn inşallah bizde çat diye hamilelik haberi veririz yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…