Evet kuzum iyi olur rica ederimYaa canım arkadaşım çok teşekkür ederimm önümüzdeki ay ilk işim gebelik olsa da olmasa da kadın doğuma gitmek. Şimdiden randevusunu alayım yani 2 eylüle kadar belli olur gebeliğin olup olmadığı.
İnşallahhhhh aminnnn kuzuuAyyy mesajımın devamını yazmadımminşAllah bu baş dönmeleri bebiş habercisidirr
Keşke pıhtılaşma sorunum olduğunu o zaman öğrenebilseydim o zaman iğne kullanırdım bebeğim de ölmezdi karnımda kaç tane doktor gezdim hiç biri genetik test yapma zahmetine girmedi. Ta ki en son gittiğim doktora gidene kadar sağolsun ne kadar sorunum varsa hepsini onda öğrendimBenim bir arkadaşım da böyle bir sorun yaşadı şuan doğum yaptı aynı durumda direkt iğnelere başlamıştı inşallah hemen kalırsın da yolunda gider herşey ya bazen bu iğneleri ömür boyu kullanmayı öneriyor doktorlar yada işte senenin 6 ayı kullanmayı öneriyor protokol kararıyla
Evet biliyorum öyle malesefSenin psikoloji nanaydır bacım
bencede az çok kendini belli eder heraldeBeklemek iyi olurdu ama benim de erken öğrenmem lazımm 26-29 arası artık netleşir diyorum ahahhahahahh
Ben en geç 26sı yapıyorumBen 26 27 de başlarım kesin dpo 5 teyim
O anlık yükselip düşen hcg yi de idrar testinde yalancı pozitif olarak görüyoruz galiba. O kadar kötü bir durum ki. Bu ay baş dönmenin olması beni bile ümitlendirdi. Eskiden off çektiğimiz şeyler şimdi bebek belirtisi mi diye mutlu ediyorHemde ne yıkımdı valla 2 gün sonrasında kanda koca bir 0.0 sıfır gördüm yıkılmıştım yani küsürat bile yoktuişte kimyasal olabilme durumu oluyor hani hcg yükselip geri düşebiliyor döllenme oluyor tutunamayıp vücut atıyor vs vs bu gibi durumlar için doktor gecikme olmadan test önermiyor işte Aminnnn inşallah bizde çat diye hamilelik haberi veririz yaaa
Bişey diyim mi buna o kadar katılıyorum ki buradaki arkadaşlar kadın doğum uzmanı gibi. Her terime hakimler benim yan sekmede chat gpt var burada yabancı kelime görünce hemen orada aratıyorum. Burası hazine gibi. Bilmek iyi değil haklısın ama burası inşAllah biz gebe kalırsak eğer gebelik sonrası da çok işimize yarayacak. Gebelik alışverişi, gebelik süreci, tahliller test sonuçları ultrason görüntüleri ne ararsak var. Kadınlar krallığına hoşgeldik hahahahhahahEvet kuzum iyi olur rica ederimben artık herşeyi araştırmaktan uzmanlaştım resmen doktorlar söylemeden ben söylüyorum çok bilmek de iyi değil ama napalım düştük bir yola işte
Ah evet işinin ehline rastlamak zor bu devirde Allahım kimseyi uğraştırmasın cidden zor birde herşey uçmuş fiyat olarak yani imkanı olmayan boynunu büküp bekliyor o kadar zor ki Allah yardımcımız olsun inşallah sizin güzel haberinizi de alırız çok içten diledim bunuKeşke pıhtılaşma sorunum olduğunu o zaman öğrenebilseydim o zaman iğne kullanırdım bebeğim de ölmezdi karnımda kaç tane doktor gezdim hiç biri genetik test yapma zahmetine girmedi. Ta ki en son gittiğim doktora gidene kadar sağolsun ne kadar sorunum varsa hepsini onda öğrendim
Ben de ben de sizle birlikte yapacağım hem hepimiz yaparsak 26 sında negatif gelirse üzülmeyiz erkenmiş hepimiz için deriz ahahhahahaO zaman bende yapacağım
Farkımız yokkiEvet biliyorum öyle malesef
bencede az çok kendini belli eder heralde
Her ay yaptığımız şeyBen de ben de sizle birlikte yapacağım hem hepimiz yaparsak 26 sında negatif gelirse üzülmeyiz erkenmiş hepimiz için deriz ahahhahaha
Ayyynenn öyle vallahi nokta atışı yaptınO anlık yükselip düşen hcg yi de idrar testinde yalancı pozitif olarak görüyoruz galiba. O kadar kötü bir durum ki. Bu ay baş dönmenin olması beni bile ümitlendirdi. Eskiden off çektiğimiz şeyler şimdi bebek belirtisi mi diye mutlu ediyormesela eskiden (2 ay öncesine kadar ) çok şükür aydan aya adet görüyorum diyordum şimdi bat günü adet görmeyeyim de hamilelik haberi alayım diyorum senin baş dönmen de belki eski hayatında şikayet edeceğin bir problemken şimdi acaba bebek geliyor mu mutluluğunu yaşatıyor ahahhahah kimisi kasık ağrısına mutlu oluyor kimisi adet gecikmesine kimisi yoğun bel ağrısına... Sağlık sorunlarımızı gebelik düşüncesiyle sevinç haline getiriyoruz ahahhahhahaha
Amin aminn bu ay hepimiz için çoook güzel geçsin hayırlı haberler alalımm
Kalpli olanlar beraberliğin olduğu günler ne kolayı bacım dahaAyyynenn öyle vallahi nokta atışı yaptınumarım fazla bekletmez bebişler bizi yaa bu günler gülerek hatırlayalım inşallah herşeyin hayırlısı kolaylıkla nasip olsun inşallah hepimize
Kadınlar krallığı netttt oldu bu isim vallahiBişey diyim mi buna o kadar katılıyorum ki buradaki arkadaşlar kadın doğum uzmanı gibi. Her terime hakimler benim yan sekmede chat gpt var burada yabancı kelime görünce hemen orada aratıyorum. Burası hazine gibi. Bilmek iyi değil haklısın ama burası inşAllah biz gebe kalırsak eğer gebelik sonrası da çok işimize yarayacak. Gebelik alışverişi, gebelik süreci, tahliller test sonuçları ultrason görüntüleri ne ararsak var. Kadınlar krallığına hoşgeldik hahahahhahah
Bende yapıcam çünkü gaza gelmişimdirBen de ben de sizle birlikte yapacağım hem hepimiz yaparsak 26 sında negatif gelirse üzülmeyiz erkenmiş hepimiz için deriz ahahhahaha
Olumsuz düşüncelerini hemen at ve bu ay pozitif düşüncelerimiz testlerimizi de pozitifleştirsinHer ay yaptığımız şeyregl gelmeden umut var diyeceğiz sonra da ben elendim kızlar Allahım sen gör yazdırma bize bunları
Bana burası o kadar şey kattı ki.. evet psikolojik olarak bozduğu da oluyor ama kaybımla alakalı çoğu şeyi okudum. Allah bir daha yaşatmasın.. herkese sağlıkla kolaylıkla versin inşallahKadınlar krallığı netttt oldu bu isim vallahinapalım sora sora araştıra araştıra beynimiz boşa bulanmadı valla neyse bebiş olsun da kafayı toparlarız
Omaygatttt aşkom maşallah maşallah hahahaha enerjinizi neye borçlusunuz acabasıııKalpli olanlar beraberliğin olduğu günler ne kolayı bacım daha
Sabah erkenden yapabilir misin işe gitmeden yapacağımO zaman bende yapacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?