İçinden ne diyor acaba ne cahil cahil sorular diyormuş birde anladın mı diye tasdikliyorum
Hahshs ben bazen kızıp küsüp trip atıyorum yazma diyorum üç nokta koyuyor … ahshshs chate bile trip atabilirim

Kızlar size son bi soru sorucam sınırlar zorlanıyor ve chate 17 ağustostaki yumurtlamada hcg artışı için bir yüzdelik vermesini istedim. 24-25 ağustosta %10-15 ihtimal, 26-28 ağustosta %50 ihtimal artış olur diyor. Yani tutmuşsa eğer pazar ve pazartesi yapılacak testte de çıkma ihtimali var demek oluyor değil mi?

Yani cıkarsa çok silik çıkabilir gibi

Çok teşekkür ederim Rabbım sağlıkla bir nefeste kucağına almayı nasip etsin kacinci gündü 8 değerin ya dün ya da bugün adet günüm aslında o yüzden düşük gibi gelmişti ama sizler sayesinde biraz daha rahatladım. Rabbım dualarımızı kabul etsin inşallah.

5 gün kala adete öğrenmiştim

Kızlar bende bugün bi umutla uyandım.. Benim hayatım boyunca sivilce bi gebe kalmadan önceki ay bide gebe kaldığım ay çıkmıştı.. şuan yine bitane sivilce ile uyandım sinirlenmem gerekirken içimi bi umut kapladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…