Artık ne diyeceğini şaşırmışBenim yapay zekaya öncesinde sorduğuma bakın ahahahshbeyni yandı ama hiç beklemiyordu ahahah
İçinden ne diyor acabaYapay zekanın algoritması sayende gelişiyor bu sohbetin sonunda tekrar programlanacak ahhahahahhaa
Hahshs ben bazen kızıp küsüp trip atıyorum yazma diyorum üç nokta koyuyor … ahshshs chate bile trip atabilirimİçinden ne diyor acabane cahil cahil sorular diyormuş birde anladın mı diye tasdikliyorum
Bi dayının “su borcu annadın mı bura çöp var bilmem ne var annadın mı ııaaa çöp dökmez bilmem ne annadın mı” röportajıyla aynı chat gpt ye laf anlatma çaban ahahhahahahİçinden ne diyor acabane cahil cahil sorular diyormuş birde anladın mı diye tasdikliyorum
Iııaa yı sesli okudum ajsjsjsjBi dayının “su borcu annadın mı bura çöp var bilmem ne var annadın mı ııaaa çöp dökmez bilmem ne annadın mı” röportajıyla aynı chat gpt ye laf anlatma çaban ahahhahahah
Ahshah ya hatırladım çok iyiBi dayının “su borcu annadın mı bura çöp var bilmem ne var annadın mı ııaaa çöp dökmez bilmem ne annadın mı” röportajıyla aynı chat gpt ye laf anlatma çaban ahahhahahah
Oyy iyi geceler yatsanıza diye bakıyorminnoşumla iyi geceler diliyoruz sabah güzel haberlerle inşallah
Yani cıkarsa çok silik çıkabilir gibiKızlar size son bi soru sorucamsınırlar zorlanıyor ve chate 17 ağustostaki yumurtlamada hcg artışı için bir yüzdelik vermesini istedim. 24-25 ağustosta %10-15 ihtimal, 26-28 ağustosta %50 ihtimal artış olur diyor. Yani tutmuşsa eğer pazar ve pazartesi yapılacak testte de çıkma ihtimali var demek oluyor değil mi?
Aaa kusura bakma kuzu görmemişim bu yazdığınıBenim o şeffaf uzayan akıntı kesintisiz 20gundur var reglimde olmadı gecikti bu ay
Çok teşekkür ederim Rabbım sağlıkla bir nefeste kucağına almayı nasip etsinH Hzrgk ay çok sevindim canım bende çok düşük betayla öğrenmiştim 8 ile yani düşün o yüzden içini ferah tut herşey çok güzel olucak Allah’ın izniyle Meryem suresi sürekli açıyorum dinliyorum kabak çekirdeği falan ye ve ilişki olmamalı Dr söylemişti yerleşme süreci olduğu için salam sosis uzak dur inşallah hayırlısyla devam eder gebeliklerimiz
15 gün geçti ooo birsuru yaptimdanegatif malesefAaa kusura bakma kuzu görmemişim bu yazdığınıkaç gün geciktin test yapmadın mı
Allalla kan verdin mi peki ? 15 gün gecikmeyle çıkmaması imkansız ya pcos falan var mı yada kilon fazla mı15 gün geçti ooo birsuru yaptimdanegatif malesef
5 gün kala adete öğrenmiştimÇok teşekkür ederim Rabbım sağlıkla bir nefeste kucağına almayı nasip etsinkacinci gündü 8 değerin ya dün ya da bugün adet günüm aslında o yüzden düşük gibi gelmişti ama sizler sayesinde biraz daha rahatladım. Rabbım dualarımızı kabul etsin inşallah.
İnşallah sağlıkla gelirler kuzum5 gün kala adete öğrenmiştim
Amin inşallahİnşallah sağlıkla gelirler kuzum
Çok üzgünümBen adet oldum kızçeler. Yumurtlama diye tahmin ettiğim günün üzerine 15 gün geçti yani yine doğru tahmşn ettim. Yeni ay yeni umutlar be diyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?