Aaa hadi hayırlısı bakalım bende sivilce çıkmazsa ümitlenicem

Allalla kan verdin mi peki ? 15 gün gecikmeyle çıkmaması imkansız ya pcos falan var mı yada kilon fazla mı
Negatif çıktı geçen hafta cuma vermiştim hayır hiç bi sorun yok hatta bu ay hsg cekinmistim ondada sorun çıkmadı burdan hsg geçiştiriyorum demisti marmelad01 inda öyle olmuş bende bekliyorum

Aa adet donemınde çıkmıyor mu sızde . Benım her adet olacağım zaman bıyık bölgemde kaşımın ortasında yada çenemde çıkar . Bu kadın adetlı dıye bagırır ınsallah hamılesındır

Herkeste farklı calisiyo demekkibende regl yaklaşırken de sivilce cikiyo hamileyken de senin böyle farklı alarmlar vermesi bence umut et aşkım

Aaa hadi hayırlısı bakalım bende sivilce çıkmazsa ümitlenicem
Bende öyleyim her adette kocaman birkaç tane çıkar adet biyince de kendiliğinden söner. Ahhhh ikizlerimde tek bir sivilce bile çıkmamıştı gören herkes çok güzel olmuşsun diyordu çok özledim o günleri dün de fotoğraflara bakarak bir tur ağladım. Bende duygusallık neden diyorum meğer adet gliyormuş

Evet bakıldı ilk spermde sperm sayısı 2.9du şuan 31m oldu ileri hareket yoktu şimdi var sonuçlar 2 hafta sonra goturcez ocak ayından beri deniyoruınsa
İnsallah bır an önce hamılelık olusır . Bende 7 aydır denıyorum olmadı . Yumurtlama gunlerımı yanlış bılıyormusum ben takvıme göre ılerlıyordum . 2 aydır ovulasyon testı ıle denıyorum . Esımın sperm ı ıyı durumda bana hormon testlerım ıyı olmasına ve hıc bır belırtım olmamasına rağmen Polıkıstık teshısı konuldu aylarca çok üzüldüm . Bu ay tekrar hormon testlerı yaptırıp başka doktora gıttım . Degıl Polıkıstık normal basıt kıst bıle yok sende Polıkıstık olman mümkün degıl dedı . Ama bana kıst gosterdı dedım . Kıllanman yok , kılo sorunu yok adetın çok duzenlı ultrason da da yok o zaman basıt kıstler vardır zamanla atılmıştır ona dırekt Polıkıstık demıstır dedı . Yemın ederım ıcım rahatladı . O kadar çok üzülmüştüm kı

Herkeste farklı calisiyo demekkibende regl yaklaşırken de sivilce cikiyo hamileyken de senin böyle farklı alarmlar vermesi bence umut et aşkım
Yok hiç çıkmaz yanağımın ortasında çıkmış nasıl sevindim

Yok hiç çıkmaz yanağımın ortasında çıkmış nasıl sevindim
Gerçekten degıl hamılelık belırtılerı , adet oncesı belırtıler bıle ne kadar farklılık gösteriyor . Bız adet oncesı çıkan sıvılceye sınır olurken , bır başkası hamılelık belırtısınde yaşadığı ıcın sevıyor ınsallah hamılesındır burda güzel haberler okuyunca o kadar çok sevınıyorum kı yemın ederım umut oluyor bana

Insallah bian önce gönlündeki verir rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…