- 29 Aralık 2024
- 2.244
- 1.329
- 48
Benimde öyle olsa bi 2 senedir çenemde aynı yerde kocaman cikiyo sönüyor geri cikiyo gicik oluyorumYok hiç çıkmazyanağımın ortasında çıkmış nasıl sevindim
Yok ya olmadimSen hala regl olmadin miii
Patlat gelsin bakalımErgenlikte bile çıkmadı hiçkahvaltıdan sonra ovi patlatayım bakayım
Düşün artimed yaptım onda bile silik çizgi çıkmadı ilkkezEvet baya oldu senin
İnşallahhhhhhGerçekten degıl hamılelık belırtılerı , adet oncesı belırtıler bıle ne kadar farklılık gösteriyor . Bız adet oncesı çıkan sıvılceye sınır olurken , bır başkası hamılelık belırtısınde yaşadığı ıcın sevıyorınsallah hamılesındır burda güzel haberler okuyunca o kadar çok sevınıyorum kı yemın ederım umut oluyor bana
Çenedeki iz yapmaz kız boşver çıksın geçer. Çay ağacı yağı sür hemen kurutur sivilceyiBenimde öyle olsa bi 2 senedir çenemde aynı yerde kocaman cikiyo sönüyor geri cikiyo gicik oluyorum
Artimed ben gebeyken bende negatif vermiştiDüşün artimed yaptım onda bile silik çizgi çıkmadı ilkkezokadar yok
Demekki düzeni bozuyor hsg yaa bakalım hayırlısıyla olursun inşallahNegatif çıktı geçen hafta cuma vermiştim hayır hiç bi sorun yok hatta bu ay hsg cekinmistim ondada sorun çıkmadı burdan hsg geçiştiriyorum demistimarmelad01 inda öyle olmuş bende bekliyorum
Ucu bucagida yok çıban gibi bisey acayipte aciyo yok kiz acayip iz oldu ciddiyete gittim baktı istersen ameliyatla alalim felan yok dedimÇenedeki iz yapmaz kız boşver çıksın geçer. Çay ağacı yağı sür hemen kurutur sivilceyi
Vallahi artimed değişmiş çünkü kaç kez yaptım önceden hep silikti bu sefer kuruşa dahi çıkarmadı sasirdimArtimed ben gebeyken bende negatif vermişti
Ay gülsem mi üzülsem mi bilemedim. Kasık bölgene yumurtalıkların olduğu bölgeye dairesel hareketlerle hafif hafif masaj yap canım o da adeti söküyorDüşün artimed yaptım onda bile silik çizgi çıkmadı ilkkezokadar yok
Deneyim bugün kuzum onu ya olsam yoluma bakarım cunkuAy gülsem mi üzülsem mi bilemedim. Kasık bölgene yumurtalıkların olduğu bölgeye dairesel hareketlerle hafif hafif masaj yap canım o da adeti söküyor
Ay geçen ay benimde yanağımda öyle kistik sivilce cıktı regl öncesi bu kadar büyük çıkmazdı diye sevinmiştim pat regl oldum meğer çekirdektenmişUcu bucagida yok çıban gibi bisey acayipte aciyo yok kiz acayip iz oldu ciddiyete gittim baktı istersen ameliyatla alalim felan yok dedimorayı çok seviyo gidiyo geri geliyo
Benim minik çıkmış ya büyük olsa takardım kesinUcu bucagida yok çıban gibi bisey acayipte aciyo yok kiz acayip iz oldu ciddiyete gittim baktı istersen ameliyatla alalim felan yok dedimorayı çok seviyo gidiyo geri geliyo
Evet bir gebenin günlüğü o hareketi öneriyor be de görmüştümAy gülsem mi üzülsem mi bilemedim. Kasık bölgene yumurtalıkların olduğu bölgeye dairesel hareketlerle hafif hafif masaj yap canım o da adeti söküyor
Aynen aynen sebepsiz gecikmek çok kötü ya adet olsan evet üzülüyorsun ama yine yoluna devam edebiliyorsunDeneyim bugün kuzum onu ya olsam yoluma bakarım cunku
Neler denedim neler sönüyor ama bidahaki dongumde aynı yerde yine cikiyoAy geçen ay benimde yanağımda öyle kistik sivilce cıktı regl öncesi bu kadar büyük çıkmazdı diye sevinmiştim pat regl oldum meğer çekirdektenmiş2. Döngüm geldi hala izi geçmedi çay ağacı yağı biraz kuruttu ama 3 gözenek birden dolmuş
Insallah bebişin habercisidirBenim minik çıkmış ya büyük olsa takardım kesin
Onu kabul et sessizceNeler denedim neler sönüyor ama bidahaki dongumde aynı yerde yine cikiyo
Yani regl sivilcesi çene alın boyun bölgesinde çıkarmışInsallah bebişin habercisidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?