Kızlar ben bıde bu ay çok üzüldüm . Kaynımın sevgılısı hamıle kaldı . Bızım çocuk olmadığını bıldıgı ıcın benım yanımda garıp hareketler yaptı gozume sonmaya çalıştı neyın var dıye sorayım dıye elınden gelenı yaptı . Daha adet günü gelmemiş hamıle olduğunu ogrenmıs asansör kokuyor bınemem parfüm var mı falan dedı . Kaynanama sen onlara dua edıyordun Allah bıze nasıp ettı senı Babanne yapacam dedı o kadar çok kalbim kırıldı kı . Bır gün sonra kanaması oldu ve kımyasal gebelık olduğunu öğrendi .
Insallah bian önce gönlündeki verir rabbim
insallah canım hepımıze

Ayy ne saçma ya sevgiliyken yaptığı şeyi göze sokmak onun garantisi varmadan bebeğinin olucak kanı bozuk oladar erkek varki elinde edince atan bide bunu övünerek anlatması çok kötü çok rabbim goruyo canim herseyi bu vakti var sen ne kadarlık evlisin

Ben 1 yıldır evlıyım 7 aydır da gebelık düşünüyorum . Valla 2 kere hamıle kaldı beraber yaşıyorlar sevgılıler . Ilkınde kaynanam o kadar çok sevındı kı . 1.5 aylıkken dusuk yaptı . 2 ıse kımyasal gebelık oldu . Ne zaman bu kadar genıs oldular bılmıyorum esımde bende bu hareketlere çok üzüldük . Kaynımın umrunda bıle degıl hatta ıstemedı bıle . Evlenecek mısın dıye sorduklarında ne evlılıgı falan dıyordu hanı normalde böyle durumlarda acıl evlılık konuşulur ya . Daha ne olacağını bölmeden evlenemem dıyordu ıstemıyordu yanı . Bıde bana sana nasıl soyleyecegımızı düşündük falan dedıler yemın ederım hamıle olduğunda degıl de , ona nasıl söyleyecez üzülecek dıye aralarında konuşmuşlar en çok ona üzüldüm .

Yok hiç çıkmaz yanağımın ortasında çıkmış nasıl sevindim
Ay benimde tam tersi adet olcağım zaman saçma sapan yerlerimde sivilce çıkar özellikle boynum ve bıyık kısmı sinir oluyorum onları görünce kesin emin oluyorum bu ay da regl olcam diyorum

Ay ne insanlar var ya ama bak ona da nasip olmamış işte insanın içi kötü olmasın. Bende oğluma gebe kalmadan önce 2 yıl bekledim eşimin bi arkadaşi misafirlikte pat diye dedi ki millet ikinciyi doğuruyo sizde hala tık yok diye ve gebe kalamadığımı biliyolardı o gün o kadar üzülmüştüm ki o gün bütün gece sinirden ağlamıştım ondan sonra da misafirliğe falan gitmek istemedim zaten. Çok şükür o olaydan 3 ay sonra gebe kaldım

Benım hayret ettıgım kayınvalidemın tavırları . O bana öyle şeyler söylemez Allah yukarıda yalan söyleyemem . Ama çok sevınmesı , kımyasal gebelık olduğunu ogrendıgınde oturup ağlaması . Sankı çok normal bırsey mıs gıbı kaynım kendısıne dert etmıyor iken böyle dert etmesı bana garıp gelıyor . Kaynım agzıyla söylüyor sevmıyorum evlenmıcem böyle devam dıyor . Kı sevgılısı bıle dedıkı bana 1 kere bıle evlılık umıdı vermedi . Zaten sırf mecbur kalıp evlensın dıye hamıle kalıyor . Kaynım 32 yaşında kadın 43 yaşında . Ger ne kadar dışarıdan bakınca göstermese de

Ay yuhh tövbe yarabbim şu geldiğimiz çağın rezilliğine bak ya yerinde olsam asla görüşmezdim saygısız ya

Ay yuhh tövbe yarabbim şu geldiğimiz çağın rezilliğine bak ya yerinde olsam asla görüşmezdim saygısız ya
Zaten bızım çok samımıyetımız yoktu ama hamıle olduğu belkı olunca benım evıme gelmek istedi ve geldı . Bana duyurmak ıcın . Ben o zaman dan berı herkesle arama mesafe koydım Gıdıp gelmıyorum kımseye . Ve kendıme söz verdım . Eğer hamıle olduğumu ogrenırsem kalp atısını duyana kadar kımseye soylemıcem . Çünkü Sımdı ona okadar sevınen ınsanlar rahmı çocuk tutmuyor yaşı büyük sureklı hamılelık çıkarıyor ama olmuyor falan dıye söylemeye başladılar . Benzer şeyler yaşamak ıstemıyorum . Bu konuda esım harıc herkesı durumdan uzak tutacagım . Çok kıldım çok ıncındım .

Allah onun kalbine göre veriyor da o farkında değil zaar densiz ya. Kırıp incitip sonra noldu biz de hevesleniyoruz dua ediyoruz diyorlar ama dillerinden çıkan her söz kırıcı yaralayıcı ben kayınvalidemi bu sebepten tersledim artık her telefonda adet oldun mu diye soruyordu birdaha arayamadı yeter be olacağı varsa da oldurmuyorlar bide diyo ki cahil cahil erken menopoza giriyormuş çocuğu olmayanlar diyor varya delirmelik tam. Bende aynı böyle düşünüyorum bu arada kimseye söylemicem kimse haketmiyor sadece buraya yazarım inşallah olduğunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…