Kızlar merhaba 7+3 haftalık hamileyim 3 gündür mide bulantısından ölcem kusmam yok ama gözümü açtığım andan itibaren bulantım hiç geçmiyor su bile içsem bulanıyor hamile olanlar buna nasıl çözüm buldunuz haftaya doktor kontrolüm var o zaman doktorumdan ilaç istiycem ama o zamana kadar günler geçmiyo midem dönüyo resmen ben tüp bebekle hamile kaldım daha öncesinde hep insanlar mide bulantısından bahsederken ben hep allahım benim de çocuğum olsun bulantıya bile razıyım diyordum gerçekten ağzımızdan çıkanlara dikkat etmek lazımmış çok zor bi durummış

Eminim çok zor bir durumdur , ama bu grupta bebek bekleyen gerçekten kötü hikayeleri olan arkadaşlarım var siz bu yazıyı bence anneler gruplarına yazsanız daha uygun olur evet ağzımızdan çıkanlara dikkat etmeliyiz ama her şeye razı olacak kadar anne olmak isteyen arkadaşlarım var burada hiçbir şeyin çocuk sahibi olamamaktan daha zor olduğunu düşünmüyorum . acil şifalar dilerim

Sabahları çubuk kraker yiyebilirsin bastırıyor diyorlar veya beyaz leblebi .. çok geçmiş olsun kolaylıkla kucağınıza alırsınız umarım

Kusura bakmayın ben bilmiyordum hamile grubu sandım özür dilerim gerçekten

Teşekkür ederim rabbim isteyen herkese nasip etsin bende çok zor süreçten geçtim tüp bebekle nasip oldu 4 sene sonra allahım herkese kolaylık versin
Ne güzel hikayeniz mutlu sonla bitmiş hamilelerin duası kabul olurmuş buradaki arkadaşlarım ve dileyen tüm güzel anne adaylarına dua ederseniz çok sevinirim

İyi olmaya çalışıyorum canım benim de ovü zamanı bu aralar ama pekte düşünmemeye çalışıyorum zaten dikkat etsem de çok bi işe yaramıyor. Bat 8 eylül işte daha çok var canım
En güzelini yapıyorsun kendini hırpalama en kısa zamanda gelsin artık

Kuzum benim normalde hiç sivilcem çıkmaz yanağımda sivilce ile uyandım birde gebe kaldığım zamanlarda çıkmıştı umut işte hafif akıntı da var bugün.. ovi yapmaya devam ediyorum en alttaki bugünün dpo 6 dayım pandelaA D dahacokerken

Eklentiler

• IMG_2869.webp
    37,9 KB · Görüntüleme: 23
Yaa inşallah hamilesindir çiçeğim Ben sivilcelenirim ama adete yakı olurdu dünde ben çenemde gördüm ama genel olarak çıktığı için önemsemedim

Yaa inşallah hamilesindir çiçeğim Ben sivilcelenirim ama adete yakı olurdu dünde ben çenemde gördüm ama genel olarak çıktığı için önemsemedim
Benim hiç olmaz kız ancak değişik bi krem falan sürersem ama onuda sürmedim neyse sonra yıkılırım ben en iyisi düşünmeyim Pazartesi sabah erken ama test yapcam yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…