- 13 Ağustos 2023
- 318
- 178
- 33
Tamam balım sen nasılsın iyi misin nasıl gidiyorİnşallah canım habersiz bırakma bizi
Eminim çok zor bir durumdur , ama bu grupta bebek bekleyen gerçekten kötü hikayeleri olan arkadaşlarım var siz bu yazıyı bence anneler gruplarına yazsanız daha uygun olurKızlar merhaba 7+3 haftalık hamileyim 3 gündür mide bulantısından ölcem kusmam yok ama gözümü açtığım andan itibaren bulantım hiç geçmiyor su bile içsem bulanıyor hamile olanlar buna nasıl çözüm buldunuz haftaya doktor kontrolüm var o zaman doktorumdan ilaç istiycem ama o zamana kadar günler geçmiyo midem dönüyo resmen ben tüp bebekle hamile kaldım daha öncesinde hep insanlar mide bulantısından bahsederken ben hep allahım benim de çocuğum olsun bulantıya bile razıyım diyordum gerçekten ağzımızdan çıkanlara dikkat etmek lazımmış çok zor bi durummış
Sabahları çubuk kraker yiyebilirsin bastırıyor diyorlar veya beyaz leblebi .. çok geçmiş olsun kolaylıkla kucağınıza alırsınız umarımKızlar merhaba 7+3 haftalık hamileyim 3 gündür mide bulantısından ölcem kusmam yok ama gözümü açtığım andan itibaren bulantım hiç geçmiyor su bile içsem bulanıyor hamile olanlar buna nasıl çözüm buldunuz haftaya doktor kontrolüm var o zaman doktorumdan ilaç istiycem ama o zamana kadar günler geçmiyo midem dönüyo resmen ben tüp bebekle hamile kaldım daha öncesinde hep insanlar mide bulantısından bahsederken ben hep allahım benim de çocuğum olsun bulantıya bile razıyım diyordum gerçekten ağzımızdan çıkanlara dikkat etmek lazımmış çok zor bi durummış
Kusura bakmayın ben bilmiyordum hamile grubu sandım özür dilerim gerçektenEminim çok zor bir durumdur , ama bu grupta bebek bekleyen gerçekten kötü hikayeleri olan arkadaşlarım var siz bu yazıyı bence anneler gruplarına yazsanız daha uygun olurevet ağzımızdan çıkanlara dikkat etmeliyiz ama her şeye razı olacak kadar anne olmak isteyen arkadaşlarım var burada hiçbir şeyin çocuk sahibi olamamaktan daha zor olduğunu düşünmüyorum . acil şifalar dilerim
Teşekkür ederimSabahları çubuk kraker yiyebilirsin bastırıyor diyorlar veya beyaz leblebi .. çok geçmiş olsun kolaylıkla kucağınıza alırsınız umarım
EstağfurullahKusura bakmayın ben bilmiyordum hamile grubu sandım özür dilerim gerçekten
Teşekkür ederim rabbim isteyen herkese nasip etsin bende çok zor süreçten geçtim tüp bebekle nasip oldu 4 sene sonra allahım herkese kolaylık versinEstağfurullahumarım bir an önce bu zor dönemi atlatıp sağlıcakla kucaklarsınız yavrunuzu
Ne güzel hikayeniz mutlu sonla bitmişTeşekkür ederim rabbim isteyen herkese nasip etsin bende çok zor süreçten geçtim tüp bebekle nasip oldu 4 sene sonra allahım herkese kolaylık versin
İyi olmaya çalışıyorum canım benim de ovü zamanı bu aralar ama pekte düşünmemeye çalışıyorum zaten dikkat etsem de çok bi işe yaramıyor. Bat 8 eylül işte daha çok var canımTamam balım sen nasılsın iyi misin nasıl gidiyor
En güzelini yapıyorsunİyi olmaya çalışıyorum canım benim de ovü zamanı bu aralar ama pekte düşünmemeye çalışıyorum zaten dikkat etsem de çok bi işe yaramıyor. Bat 8 eylül işte daha çok var canım
Umarım canım zaten bu ay da olmazsa diyete başlıycam çok kilo aldım vermem lazımEn güzelini yapıyorsunkendini hırpalama en kısa zamanda gelsin artık
Kızlar ben güne geriden geliyorum yine, mutfaktan ancak çıkabildimGeriden okuya okuya ancak geldim Gecede baya hareketliymiş grup Gebişlik bekleyen kızçelerim nasıl gidiyor? DPO’lar kaç oldu? A aydk Civcivimmm Tugce ElizabethBennettt P Peru123lima ve ismi aklıma gelmeyenler
Kuzum benim normalde hiç sivilcem çıkmaz yanağımda sivilce ile uyandım birde gebe kaldığım zamanlarda çıkmıştı umut işteKızlar ben güne geriden geliyorum yine, mutfaktan ancak çıkabildimGeriden okuya okuya ancak geldim Gecede baya hareketliymiş grup Gebişlik bekleyen kızçelerim nasıl gidiyor? DPO’lar kaç oldu? A aydk Civcivimmm Tugce ElizabethBennettt P Peru123lima ve ismi aklıma gelmeyenler
Kilo bende de var askımUmarım canım zaten bu ay da olmazsa diyete başlıycam çok kilo aldım vermem lazım
Yaa inşallah hamilesindir çiçeğimKızlar bende bugün bi umutla uyandım.. Benim hayatım boyunca sivilce bi gebe kalmadan önceki ay bide gebe kaldığım ay çıkmıştı.. şuan yine bitane sivilce ile uyandımsinirlenmem gerekirken içimi bi umut kapladı
Benim hiç olmaz kız ancak değişik bi krem falan sürersem ama onuda sürmedimYaa inşallah hamilesindir çiçeğimBen sivilcelenirim ama adete yakı olurdu dünde ben çenemde gördüm ama genel olarak çıktığı için önemsemedim
E daha da koyulaşmış bu testKuzum benim normalde hiç sivilcem çıkmaz yanağımda sivilce ile uyandım birde gebe kaldığım zamanlarda çıkmıştı umut iştehafif akıntı da var bugün.. ovi yapmaya devam ediyorum en alttaki bugünün dpo 6 dayım pandelaA D dahacokerken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?