- 29 Temmuz 2025
- 440
- 592
- 18
- 26
Pazartesi erken ama o erken dediğimiz pazartesi bile gelmiyoBenim hiç olmaz kız ancak değişik bi krem falan sürersem ama onuda sürmedimneyse sonra yıkılırım ben en iyisi düşünmeyim Pazartesi sabah erken ama test yapcam yeter
Ayyy sorma dpo 5 ile güne uyandımmKızlar dpo 4 deyım zaman hıc gecmıyor ya
Senin kaçıncı gün bugün pazartesi kaç olacak yaniPazartesi erken ama o erken dediğimiz pazartesi bile gelmiyo(((
düne göre açık geldi banaE daha da koyulaşmış bu testyanlış mı görüyoruumm
Biliyorum erken de napıyım geçmiyor zamanPazartesi erken ama o erken dediğimiz pazartesi bile gelmiyo(((
Biliyorum erken de napıyım geçmiyor zaman
Evet 6 gün kalıyor geriye.Pazartesi test derken gebelik testi mi?
Ayyy evet sonradan aşka geldik istemeyip istemeyipSenin isminden de belli kız bebiş mi istiyordun
Bu sefer sabret biseyler yap ama sabret o heyecandan strese sokuyor acele etme kuşum bu seferEvet 6 gün kalıyor geriye.
Çubuk krater sarı leblebi ama yavaş yavaş ye belki çözüm olur bana iyi geliyoduKızlar merhaba 7+3 haftalık hamileyim 3 gündür mide bulantısından ölcem kusmam yok ama gözümü açtığım andan itibaren bulantım hiç geçmiyor su bile içsem bulanıyor hamile olanlar buna nasıl çözüm buldunuz haftaya doktor kontrolüm var o zaman doktorumdan ilaç istiycem ama o zamana kadar günler geçmiyo midem dönüyo resmen ben tüp bebekle hamile kaldım daha öncesinde hep insanlar mide bulantısından bahsederken ben hep allahım benim de çocuğum olsun bulantıya bile razıyım diyordum gerçekten ağzımızdan çıkanlara dikkat etmek lazımmış çok zor bi durummış
Bu sefer sabret biseyler yap ama sabret o heyecandan strese sokuyor acele etme kuşum bu sefer
Dpo 6 dayım canım. Sabah kötü bir durum yaşadık neyse ki iyiyiz. Stresten mi bilmiyorum ama o ara belim kasıklarımın ağrısını çok hissettimKızlar ben güne geriden geliyorum yine, mutfaktan ancak çıkabildimGeriden okuya okuya ancak geldim Gecede baya hareketliymiş grup Gebişlik bekleyen kızçelerim nasıl gidiyor? DPO’lar kaç oldu? A aydk Civcivimmm Tugce ElizabethBennettt @Peru123lima ve ismi aklıma gelmeyenler
Kızzzz dikkat et aman deyim geçmiş olsun durum her neyseDpo 6 dayım canım. Sabah kötü bir durum yaşadık neyse ki iyiyiz. Stresten mi bilmiyorum ama o ara belim kasıklarımın ağrısını çok hissettim
İnşallah vardır bebeğim çok isterimBenim hiç olmaz kız ancak değişik bi krem falan sürersem ama onuda sürmedimneyse sonra yıkılırım ben en iyisi düşünmeyim Pazartesi sabah erken ama test yapcam yeter
Gpt benden neler cektı başka da kına ebu kadar kartımı çekmezAyyy sorma dpo 5 ile güne uyandımmgün bitti hala 5 deyim geçmiyoo zaman. Daha belirti hissetmezsin diyor gpt hissetmiyorum zaten akıntı bile yok ama içimde bi kelebek uçuşması var heyecandan herhalde
Bana da öyle geldi. Dalgalanmalar olabilir bebeğim vücudumuzda şuan karmakarışık inşalallah adete doğru kıpkırmızı olurda gebeliğini öğrenirizdüne göre açık geldi bana
İnşallah bebem isteyen herkese inşallahBana da öyle geldi. Dalgalanmalar olabilir bebeğim vücudumuzda şuan karmakarışık inşalallah adete doğru kıpkırmızı olurda gebeliğini öğreniriz
Sağ canım maddi hasarlı bir kaza ama eşimden haber alana kadar bittim yani neyse ki iyiKızzzz dikkat et aman deyim geçmiş olsun durum her neyse
Çok geçmiş olsunSağ canım maddi hasarlı bir kaza ama eşimden haber alana kadar bittim yani neyse ki iyi
Benim dpo 8 oldu belirti falan yok zaten canim gecikirse test yapacagim bu ay bende bi rahatlik var neden anlamadimsenin nasil gidiyorr
Ben de bu sekilde heralde 50 tane test bitirdim kuzu dayanabilirsen dpo 9 da başla testenegatif görmeye alıştım nolacak ki elimde var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?