Çubuk krater sarı leblebi ama yavaş yavaş ye belki çözüm olur bana iyi geliyodu

Dpo 6 dayım canım. Sabah kötü bir durum yaşadık neyse ki iyiyiz. Stresten mi bilmiyorum ama o ara belim kasıklarımın ağrısını çok hissettim

Benim hiç olmaz kız ancak değişik bi krem falan sürersem ama onuda sürmedim neyse sonra yıkılırım ben en iyisi düşünmeyim Pazartesi sabah erken ama test yapcam yeter
İnşallah vardır bebeğim çok isterim Ben de yaparım seni kırar mıyım

Ayyy sorma dpo 5 ile güne uyandımm gün bitti hala 5 deyim geçmiyoo zaman. Daha belirti hissetmezsin diyor gpt hissetmiyorum zaten akıntı bile yok ama içimde bi kelebek uçuşması var heyecandan herhalde
Gpt benden neler cektı başka da kına ebu kadar kartımı çekmez hamılelık belırtısı olmaz daha dedı bır sürü laf soyledım sus yazma bana dedım 3 nokta koydu

Bana da öyle geldi. Dalgalanmalar olabilir bebeğim vücudumuzda şuan karmakarışık inşalallah adete doğru kıpkırmızı olurda gebeliğini öğreniriz
İnşallah bebem isteyen herkese inşallah
Bu arada hafif kasık ağrısı bel ağrısı var ama hafiften. Zaten regle yarın bir hafta kalıyor normal sayıyorum onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…