Aaa koyulaşıyor gittikçe inşallah hcg yi algıladığı içindirKuzum benim normalde hiç sivilcem çıkmaz yanağımda sivilce ile uyandım birde gebe kaldığım zamanlarda çıkmıştı umut iştehafif akıntı da var bugün.. ovi yapmaya devam ediyorum en alttaki bugünün dpo 6 dayım pandelaA D dahacokerken
Akıntın nasılllKuzum benim normalde hiç sivilcem çıkmaz yanağımda sivilce ile uyandım birde gebe kaldığım zamanlarda çıkmıştı umut iştehafif akıntı da var bugün.. ovi yapmaya devam ediyorum en alttaki bugünün dpo 6 dayım pandelaA D dahacokerken
Hadi inşallah olacakAyyy evet sonradan aşka geldik istemeyip istemeyip
Geçmiş gitmiş olsun Allah korusun canımSağ canım maddi hasarlı bir kaza ama eşimden haber alana kadar bittim yani neyse ki iyi
Çok geçmiş olsun canim.kotu bisey yok inşallahSağ canım maddi hasarlı bir kaza ama eşimden haber alana kadar bittim yani neyse ki iyi
Bugün dpo 6. pazartesi dpo 8 olacakSenin kaçıncı gün bugün pazartesi kaç olacak yani
yaadüne göre açık geldi bana
Kimisinde 10u bile algiliyomus ama bende silik cikardi bende hüsranlar listesinde awoxtaKızlar awox erken gebelik testi sipariş etmiştim bugün geldi de bunun hassasiyeti 25 hcg diyor yani erken gebelik testi için hassasiyet değeri çok yüksek değil mi saçmalık
Açık beyaz çok yoğun değil rakı beyazı gibiAkıntın nasılll
bende aşırı ağlıyorum ama sinirimden olabilirKızlar ben çok duygusalım ya gereksiz şeylere ağlıyorum gülerkenaz önce de yaprak dökümü finali izledim Ali rıza öldü bir güzel ağladım belirti kovalamaca
bebeğim öyle yazıyor ama düşük betaları algıladığını gördüm benKızlar awox erken gebelik testi sipariş etmiştim bugün geldi de bunun hassasiyeti 25 hcg diyor yani erken gebelik testi için hassasiyet değeri çok yüksek değil mi saçmalık
Bilmiyorum ki utanmasam test yapardım elimde bitane awox var dayaabana buradan sanki daha koyu gibi geldii
Ay teşekkür ederiim ben de boşuna aldım diye düsündüm üzülmüştümmKimisinde 10u bile algiliyomus ama bende silik cikardi bende hüsranlar listesinde awoxta
Yapma yapma ben öylesine yaptım bugün bembeyaz ahhaahahhahaBilmiyorum ki utanmasam test yapardım elimde bitane awox var da
Yapma yapma ben öylesine yaptım bugün bembeyaz ahhaahahhaha
Geçmiş olsun canımSağ canım maddi hasarlı bir kaza ama eşimden haber alana kadar bittim yani neyse ki iyi
Hahahah ben normalde de öyleyim galiba ya. Dün bir tane ünlü bi yargıç var hani Amerika’da ölmüş ya onun bi davasını izledim hüngür hüngür ağladımKızlar ben çok duygusalım ya gereksiz şeylere ağlıyorum gülerkenaz önce de yaprak dökümü finali izledim Ali rıza öldü bir güzel ağladım belirti kovalamaca
Eğer çıksaydı biyolojiye kafa tuttu diye gündem olurdunYapma yapma ben öylesine yaptım bugün bembeyaz ahhaahahhaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?