Aaa koyulaşıyor gittikçe inşallah hcg yi algıladığı içindir

Kızlar ben çok duygusalım ya gereksiz şeylere ağlıyorum gülerken az önce de yaprak dökümü finali izledim Ali rıza öldü bir güzel ağladım belirti kovalamaca

Akıntın nasılll
Açık beyaz çok yoğun değil rakı beyazı gibi inşallah o yüzdendir yaaaa bel ağrım inanılmaz arttı ama regle bir hafta kala da böyle oluyordu
Kızlar ben çok duygusalım ya gereksiz şeylere ağlıyorum gülerken az önce de yaprak dökümü finali izledim Ali rıza öldü bir güzel ağladım belirti kovalamaca
bende aşırı ağlıyorum ama sinirimden olabilir
Kızlar awox erken gebelik testi sipariş etmiştim bugün geldi de bunun hassasiyeti 25 hcg diyor yani erken gebelik testi için hassasiyet değeri çok yüksek değil mi saçmalık
bebeğim öyle yazıyor ama düşük betaları algıladığını gördüm ben

Kızlaaaarrr benim adet beyaz akıntıya döndü ya. Birde affedersiniz ben parmakla rahim ağzı kontrolü yapıyorum yani adetten 3-4 gün önce anlayabiliyorum adet olup olmayacağımı şimdi de kontrol ettim hiç adet olacak gibi değil. Hayırlara vesile inşallah

pandelaA A aydk Hayalim kizim çok teşekkür ederim kızlar ufak tefek şeyleri var eşimin şikayetçi olacağız karışık durumlar sürücü değişmişler falan. Hala kasıklarım da sancı gibi ufak ufak şeyler giriyor çalışıyor gibi sızlama hissediyorum

Hahahah ben normalde de öyleyim galiba ya. Dün bir tane ünlü bi yargıç var hani Amerika’da ölmüş ya onun bi davasını izledim hüngür hüngür ağladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…