Bende aynı şekilde bel bacak kasık ağrısı sızlaması var

Kızlar selamm bugün normalde regl günüm ama hiç agrım yok denecek kadar çok az bir kasık ağrısı yaşadım. Tuvalete test yapmaya gittiğimde cok az seffaf akinti ile birlikte kan geldi. Peçeteyle bir daha sildim bu sefer kahverengi bir leke geldi. Testimde silik cikti. Fotograf olarakta ekledim zaten. Reglim cok duzenlidir 28 gunde bir gelir ne erken ne gec ama bugun o azcik kanamadan sonra daha da gelmedi. Kasiga vuran sizlamalar bacagimada vurdu tabi. 4-5 aydir korunmuyoruz ve ilk defa basima boyle birsey geldi ve kafam karisti. Boyle birsey yasayip hamile oldugunu ogrenen var mi aranizda? Hamile olabilir miyim sizce?

Eklentiler

• IMG_4894.webp
    19,4 KB · Görüntüleme: 36
  • IMG_4893.webp
    38,3 KB · Görüntüleme: 36
Ay bende de böyle belirtiler bide kuyruk sokumunda bir ağrı var

Kasmışssın kendini canım ya onunla gelmiş gitmiş olsun

akantus Ben daha geriden geldim merak etme Hafta içi çalışıyorum diye bugün ev işlerimi halledeyim dedim. Dpo 5 bekliyorum bebiş inşallah güzel bir bekleyiştir sen nasılsın nasıl gidiyor

Yani Awoxa güveniyorum diğeri kuruma çıkarabiliyor kararsızım
Bende de awox var birde kaset test laboquick mi neydi. Canım eve geç geldim ya gündüz hissetmiştim zaten akıntı geldiğini baktım bayağı sarımsı akıntı gelmiş. Belirtilerimiz ortak gidiyor inşallah pms değilde gebeliğin ayak izleridir Kötü bir şey yaşadım güzel haber alırım inşallah

Clearblue dimi bu marka? Bende bikac ay ince daha belirgin cizgi cikardi yanlis pozitifti bunlar cok mavi kuruma cizgisi cikariyor maleseff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…