Bende aynı şekilde bel bacak kasık ağrısı sızlaması varpandelaA A aydk Hayalim kizim çok teşekkür ederim kızlar ufak tefek şeyleri var eşimin şikayetçi olacağız karışık durumlar sürücü değişmişler falan. Hala kasıklarım da sancı gibi ufak ufak şeyler giriyor çalışıyor gibi sızlama hissediyorum
Evet 6 gün kalıyor geriye.
Benim awox geçen aydan kalmıştı.. 2 tane yine geçen ay ovi testinden çıkanlar duruyordu 2 tane de bu ay ovi testinden çıkanlarKizim hayirdir belediye test mi dagitti bu aybende iki tanecik var beklemem lazim
Ay bende de böyle belirtiler bide kuyruk sokumunda bir ağrı varAçık beyaz çok yoğun değil rakı beyazı gibiinşallah o yüzdendir yaaaa bel ağrım inanılmaz arttı ama regle bir hafta kala da böyle oluyordu
bende aşırı ağlıyorum ama sinirimden olabilir
bebeğim öyle yazıyor ama düşük betaları algıladığını gördüm ben
Senin çatlama tahmini ne zamandıAy bende de böyle belirtiler bide kuyruk sokumunda bir ağrı var
Kıyamam ya nolcaz böyleHahahah ben normalde de öyleyim galiba ya. Dün bir tane ünlü bi yargıç var hani Amerika’da ölmüş ya onun bi davasını izledim hüngür hüngür ağladım
En yoğun akıntı 19 u olmuştu zaten em geç 19una kadar uzuyor yumurtlamam yani o günü baz alıyorumSenin çatlama tahmini ne zamandı
Kasmışssın kendini canım ya onunla gelmiş gitmiş olsunpandelaA A aydk Hayalim kizim çok teşekkür ederim kızlar ufak tefek şeyleri var eşimin şikayetçi olacağız karışık durumlar sürücü değişmişler falan. Hala kasıklarım da sancı gibi ufak ufak şeyler giriyor çalışıyor gibi sızlama hissediyorum
Biran önce ay sonuna gelmek istiyorumEn yoğun akıntı 19 u olmuştu zaten em geç 19una kadar uzuyor yumurtlamam yani o günü baz alıyorum
Yok bugün 6. Gün8.gündü değil mi? Dur kız daha rahme yerleşiyor olabilir regl gelmeden umut kesilmez
Kız niye beklemedin pazartesiyiYok bugün 6. Gün
Pazartesi de yapıcazKız niye beklemedin pazartesiyineyse elinde vardır yine yaparız
oh misPazartesi de yapıcazbugün kargo sabah gelince hemen yaptım ahhaahahhaha
Bende sadece awox var ahhahahhha hangisi kaliteliyse onu sona bırakoh mispazartesi acaba awox mu yapsam bir gebenin günlüğü markası mı onu düşünerek uyuyacağım
Yani Awoxa güveniyorum diğeri kuruma çıkarabiliyor kararsızımBende sadece awox var ahhahahhha hangisi kaliteliyse onu sona bırak
Bende de awox var birde kaset test laboquick mi neydi. Canım eve geç geldim ya gündüz hissetmiştim zaten akıntı geldiğini baktım bayağı sarımsı akıntı gelmiş. Belirtilerimiz ortak gidiyor inşallah pms değilde gebeliğin ayak izleridirYani Awoxa güveniyorum diğeri kuruma çıkarabiliyor kararsızım
Kızlar selammbugün normalde regl günüm ama hiç agrım yok denecek kadar çok az bir kasık ağrısı yaşadım. Tuvalete test yapmaya gittiğimde cok az seffaf akinti ile birlikte kan geldi. Peçeteyle bir daha sildim bu sefer kahverengi bir leke geldi. Testimde silik cikti. Fotograf olarakta ekledim zaten. Reglim cok duzenlidir 28 gunde bir gelir ne erken ne gec ama bugun o azcik kanamadan sonra daha da gelmedi. Kasiga vuran sizlamalar bacagimada vurdu tabi. 4-5 aydir korunmuyoruz ve ilk defa basima boyle birsey geldi ve kafam karisti. Boyle birsey yasayip hamile oldugunu ogrenen var mi aranizda? Hamile olabilir miyim sizce?
Benim kara listemde artık dandik olanida bana denk geldi kesinYani Awoxa güveniyorum diğeri kuruma çıkarabiliyor kararsızım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?