İnşallah ama benim içim bi kötü oldu kendim için iyi haber alamayacak gibi hissettim bi an.. neyse hangisini yapacaksın

İnşallah ama benim içim bi kötü oldu kendim için iyi haber alamayacak gibi hissettim bi an.. neyse hangisini yapacaksın
Bende geçen gün öyle hissetmiştim kendim için arada geliyorlar bize awox yaparım erken ya kasette çıkmaz hiç bebiş

Clearblue dimi bu marka? Bende bikac ay ince daha belirgin cizgi cikardi yanlis pozitifti bunlar cok mavi kuruma cizgisi cikariyor maleseff
evet clearblue ama ust uste boyle cikardi ve reglim gelmedi bugun olmam lazimdi azcik bi kan geldi peceteye daha yok gelen giden umutlanmakta iatemiyorum ama iste allah hepimizin yardimcisi olsun ya

evet clearblue ama ust uste boyle cikardi ve reglim gelmedi bugun olmam lazimdi azcik bi kan geldi peceteye daha yok gelen giden umutlanmakta iatemiyorum ama iste allah hepimizin yardimcisi olsun ya

Baska bir testle tekrar yapin bence ya da bunlarin dijital olani var onlardan deneyebilirsiniz

akantus Ben daha geriden geldim merak etme Hafta içi çalışıyorum diye bugün ev işlerimi halledeyim dedim. Dpo 5 bekliyorum bebiş inşallah güzel bir bekleyiştir sen nasılsın nasıl gidiyor
Bende yumurtlamadan 3 gün sonra falan akıntı oldu kasık ağrısı oldu ama sonra kesildi. Hepsi progesteron yükselmesinden muhtemelen. Şuan sıfır belirti kuzum, aynen bekleyiş

Yok kuzum son 2-3 gündür sıfır belirti bende. Normalde her ay regle 5-6 gün kala göğüs ucu hassasiyetim olur. Onu takipteyim. Valla dedektif olduk iyice kendimizi dinleyip bişeyler çözeceğiz diye
Ya arkadasım bende de hiç belirti yoktu. Normalde regl ağrım regl günü ya da max bir gün önce başlardı. Ama bugün ağrı denilemeyecek kadar az ama kasıklarımın yerini hissettiren bir sızı var. Acaba aklımın bir köşesinde bu olduğu için bilmeden alt karnımı mı kasıyorum dedim

Bende geçen gün öyle hissetmiştim kendim için arada geliyorlar bize awox yaparım erken ya kasette çıkmaz hiç bebiş
Laboquick düşük beta algılıyor ama awox olsun bencede
Hey hey heyyy neden olumsuzluğa kapıldın bugünn
ay bilmiyorum ya sivilce çıkınca mutlu olmuştım ama şuan modum düştü yineeee
Bende de dpo6 dayım. Sizde bugün farklı belirtiler var mııı
Kasık ve bel sızlaması ara ara ama regl yaklaşınca da oluyor

Ama regl belirtilerimiz için tarih çok erken yaa daha önceki reglimiz yeni bitti umudumuzu kaybetmeyelim kızlaarr

Ama regl belirtilerimiz için tarih çok erken yaa daha önceki reglimiz yeni bitti umudumuzu kaybetmeyelim kızlaarr
Evet doğru ama benim 6 7 gün kala başlar hani bu ay neden 8 gün kala başlamasın ya içim kötü oldu birden inşallah çabuk geçer Pazartesi sabahını iple çekiyorum

Evet doğru ama benim 6 7 gün kala başlar hani bu ay neden 8 gün kala başlamasın ya içim kötü oldu birden inşallah çabuk geçer Pazartesi sabahını iple çekiyorum
Aşkım benimde önden başlar ama şuan zamanı içinde yerinde şeyler yaşıyoruz sankiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…