İnşallah ama benim içim bi kötü oldu kendim için iyi haber alamayacak gibi hissettim bi an.. neyse hangisini yapacaksınBende de awox var birde kaset test laboquick mi neydi. Canım eve geç geldim ya gündüz hissetmiştim zaten akıntı geldiğini baktım bayağı sarımsı akıntı gelmiş. Belirtilerimiz ortak gidiyor inşallah pms değilde gebeliğin ayak izleridirKötü bir şey yaşadım güzel haber alırım inşallah
Bende geçen gün öyle hissetmiştim kendim için arada geliyorlar bizeİnşallah ama benim içim bi kötü oldu kendim için iyi haber alamayacak gibi hissettim bi an.. neyse hangisini yapacaksın
evet clearblue ama ust uste boyle cikardi ve reglim gelmedi bugun olmam lazimdi azcik bi kan geldi peceteye daha yok gelen giden umutlanmakta iatemiyorum ama iste allah hepimizin yardimcisi olsun yaClearblue dimi bu marka? Bende bikac ay ince daha belirgin cizgi cikardi yanlis pozitifti bunlar cok mavi kuruma cizgisi cikariyor maleseff
evet clearblue ama ust uste boyle cikardi ve reglim gelmedi bugun olmam lazimdi azcik bi kan geldi peceteye daha yok gelen giden umutlanmakta iatemiyorum ama iste allah hepimizin yardimcisi olsun ya
pazartesi deneyecegimBaska bir testle tekrar yapin bence ya da bunlarin dijital olani var onlardan deneyebilirsiniz
Benim sıfır belirti ile devam, bende 31 gibi yaparım muhtemelen test. Dpo 13-14 falan oluyorBenim dpo 8 oldu belirti falan yok zaten canim gecikirse test yapacagim bu ay bende bi rahatlik var neden anlamadimsenin nasil gidiyorr
Oo inşallah bebişin yan etkileridir kuzumKuzum benim normalde hiç sivilcem çıkmaz yanağımda sivilce ile uyandım birde gebe kaldığım zamanlarda çıkmıştı umut iştehafif akıntı da var bugün.. ovi yapmaya devam ediyorum en alttaki bugünün dpo 6 dayım @pandelaA D dahacokerken
Hey hey heyyy neden olumsuzluğa kapıldın bugünnİnşallah ama benim içim bi kötü oldu kendim için iyi haber alamayacak gibi hissettim bi an.. neyse hangisini yapacaksın
Bende bugün 6 ama bakalım bekleyiş sürüyorDpo 6 dayım canım. Sabah kötü bir durum yaşadık neyse ki iyiyiz. Stresten mi bilmiyorum ama o ara belim kasıklarımın ağrısını çok hissettim
Bende de dpo6 dayım. Sizde bugün farklı belirtiler var mıııBende bugün 6 ama bakalım bekleyiş sürüyor
Bende yumurtlamadan 3 gün sonra falan akıntı oldu kasık ağrısı oldu ama sonra kesildi. Hepsi progesteron yükselmesinden muhtemelen. Şuan sıfır belirti kuzum, aynen bekleyişakantus Ben daha geriden geldim merak etme Hafta içi çalışıyorum diye bugün ev işlerimi halledeyim dedim. Dpo 5 bekliyorum bebiş inşallah güzel bir bekleyiştir sen nasılsın nasıl gidiyor
Yok kuzum son 2-3 gündür sıfır belirti bende. Normalde her ay regle 5-6 gün kala göğüs ucu hassasiyetim olur. Onu takipteyim. Valla dedektif olduk iyice kendimizi dinleyip bişeyler çözeceğiz diyeBende de dpo6 dayım. Sizde bugün farklı belirtiler var mııı
Ya arkadasım bende de hiç belirti yoktu. Normalde regl ağrım regl günü ya da max bir gün önce başlardı. Ama bugün ağrı denilemeyecek kadar az ama kasıklarımın yerini hissettiren bir sızı var. Acaba aklımın bir köşesinde bu olduğu için bilmeden alt karnımı mı kasıyorum dedimYok kuzum son 2-3 gündür sıfır belirti bende. Normalde her ay regle 5-6 gün kala göğüs ucu hassasiyetim olur. Onu takipteyim. Valla dedektif olduk iyice kendimizi dinleyip bişeyler çözeceğiz diye
Laboquick düşük beta algılıyor ama awox olsun bencedeBende geçen gün öyle hissetmiştim kendim için arada geliyorlar bizeawox yaparım erken ya kasette çıkmaz hiç bebiş
ay bilmiyorum ya sivilce çıkınca mutlu olmuştım ama şuan modum düştü yineeeeHey hey heyyy neden olumsuzluğa kapıldın bugünn
Kasık ve bel sızlaması ara ara ama regl yaklaşınca da oluyorBende de dpo6 dayım. Sizde bugün farklı belirtiler var mııı
Ama regl belirtilerimiz için tarih çok erken yaa daha önceki reglimiz yeni bitti umudumuzu kaybetmeyelim kızlaarrLaboquick düşük beta algılıyor ama awox olsun bencede
ay bilmiyorum ya sivilce çıkınca mutlu olmuştım ama şuan modum düştü yineeee
Kasık ve bel sızlaması ara ara ama regl yaklaşınca da oluyor
Evet doğru ama benim 6 7 gün kala başlar hani bu ay neden 8 gün kala başlamasınAma regl belirtilerimiz için tarih çok erken yaa daha önceki reglimiz yeni bitti umudumuzu kaybetmeyelim kızlaarr
Bugün bayağı bir sarı akıntım oldu 2 gündür bir şey gelmiyordu bakalım her halukarda iyi bir şey de inşallah gebelik ile sonuçlanırBende bugün 6 ama bakalım bekleyiş sürüyor
Ahahhhahha keske evde kandaki değeri öğrenebileceğimiz bir test olsaEvet doğru ama benim 6 7 gün kala başlar hani bu ay neden 8 gün kala başlamasınya içim kötü oldu birden inşallah çabuk geçer Pazartesi sabahını iple çekiyorum
Aşkım benimde önden başlar ama şuan zamanı içinde yerinde şeyler yaşıyoruz sankiiiEvet doğru ama benim 6 7 gün kala başlar hani bu ay neden 8 gün kala başlamasınya içim kötü oldu birden inşallah çabuk geçer Pazartesi sabahını iple çekiyorum
Bir ara varmış ama kalkmış sanırım çok araştırdımAhahhhahha keske evde kandaki değeri öğrenebileceğimiz bir test olsaidrar testleri çok bekletiyor yaa
ay inşallah inşallahhhhhhAşkım benimde önden başlar ama şuan zamanı içinde yerinde şeyler yaşıyoruz sankiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?