Hani şeker ölçme cihazları oluyor ya parmağını hafif deliyosun kan geliyo çubuğa batırınca şekerinin kaç olduğunu söylüyor keşke onun hCG olanını yapsalar ya
Aklıma benim de cilt altı şeker ölçüm cihazı geldi telefonun uygulamasından an ve an şeker takibi yapabiliyorsun ya onun gibi hcg testi olsa ahahhahaha

Rahim ağzı kontrolünü nasıl yapıyorsunuz ben de progesteron kullanırken bir şeyler hissediyorum ama anlayamıyorum

D dahacokerken

Kızlar neden belim ağrıyor ortaya çıktı. Dinlenmemişim bile kalpli olanlar ilişki olan günler

Eklentiler

• IMG_2882.webp
    20,2 KB · Görüntüleme: 30
Bende bel ve bacak ağrısı var ağlatacak neredeyse. Dpo 5-10 arası görülebilir diyor. Bilemiyorum tabi ama her değişik belirtisi yoruyorum.
Bende hiç sivilce çıkarmam bugün çıkınca umutlandım ama ağrılarım o kadar yoğun değil ara ara sızlama şeklinde. Bacak ağrım çatlama olduğu gün olmuştu . Siz kaçıncı gündesiniz

Hiç belirtim yok be göğsüm sızlamıyor karnım ağrımıyor belirtilere inanmam dedim diye hepsi küstü azıcık akıntı gelmiş az önce o kadar aman o da zaten hep gelen bişey

Kızlaar yarın dpo 8 de olucazz test günü geliyoo psikolojilerimizi hazırlayalımm akantus A aydk Civcivimmm Hayalim kizim Tugce
Ayyy benimkini hiç sorma benim pskoloji nanay bu ay leke demişsiniz benim 11.gun gelmisti tek damla beni bu ay o çok umutkandirmisti o gelince umutlanmistim neyse reglim geçti ayın 20si. Ve 21inde yine leke geldi ayy yine yok 2.oglumda 2gun hafif regl gibi olmuştu o yerlesmeydi bunda niye bütün olasılıklar çürüyor anlamış değilim artık sizden güzel haber bekliyorum kızlar biriniz patlatin

Rahim ağzı kontrolünü nasıl yapıyorsunuz ben de progesteron kullanırken bir şeyler hissediyorum ama anlayamıyorum
Bazılarına tuhaf gelebilir ama bana mantıklı geliyor eskiden ultrason falan yokken doktorlar böyle anlarlarmış kadının gebe olup olmadığını. Şöyle ellerini güzelce yıkıyorsun çömelir pozisyonda oturup orta parmağı vajinadan içeri sokuyorsun. Adet eğer yakınsa parmağımı sokar sokmaz ucuna sert bir şey değiyor ve aşağıda oluyor o sert şey rahim ağzı oluyor ve onu hissettikten 3-4 gün sonra adet oluyorum. Eğer adet yakın değilse de daha uzakta böyle sert olmayan daha yumuşak bir şey değiyor parmağa. Tabi bunu birkaç ay yapmak lazım anca öyle anlayabiliyorsun kendi durumunu ve herkeste farklılık gösteriyor

Ben onu ilişki sırasında eşime soruyorum öylede belli oluyo ama bazen değmiyor ama adet oluyorum niye öyle oluyo anlamadim

Hani şeker ölçme cihazları oluyor ya parmağını hafif deliyosun kan geliyo çubuğa batırınca şekerinin kaç olduğunu söylüyor keşke onun hCG olanını yapsalar ya
Aklıma benim de cilt altı şeker ölçüm cihazı geldi telefonun uygulamasından an ve an şeker takibi yapabiliyorsun ya onun gibi hcg testi olsa ahahhahaha
Kızlaaaarrr var ki öyle test tredyolda bakın derim ama biraz pahalı ve tek kullanımlık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…