- 9 Haziran 2025
- 1.457
- 1.438
- 48
- 27
nolurdu şöyle pembe lekelenme yaşasaydık anlardık şimdidenBir ara varmış ama kalkmış sanırım çok araştırdım
ay inşallah inşallahhhhhh
Ay evet ya nasıl bakıyorum WC gidince bir şey var mı diye
Öyle bisey hic yasamadım ama olursa ve yakalayamazsam diye cok korkuyorumm
Hani şeker ölçme cihazları oluyor ya parmağını hafif deliyosun kan geliyo çubuğa batırınca şekerinin kaç olduğunu söylüyor keşke onun hCG olanını yapsalar yaAhahhhahha keske evde kandaki değeri öğrenebileceğimiz bir test olsaidrar testleri çok bekletiyor yaa
Aklıma benim de cilt altı şeker ölçüm cihazı geldiHani şeker ölçme cihazları oluyor ya parmağını hafif deliyosun kan geliyo çubuğa batırınca şekerinin kaç olduğunu söylüyor keşke onun hCG olanını yapsalar ya
Ay valla bizde bu yok tek çizgi mi yok silik mi var mı yok mu derdinden kurtulsaydık ne güzel olurduAklıma benim de cilt altı şeker ölçüm cihazı gelditelefonun uygulamasından an ve an şeker takibi yapabiliyorsun ya onun gibi hcg testi olsa ahahhahaha
Awox benim 8 betamı algıladıKızlar awox erken gebelik testi sipariş etmiştim bugün geldi de bunun hassasiyeti 25 hcg diyor yani erken gebelik testi için hassasiyet değeri çok yüksek değil mi saçmalık
Rahim ağzı kontrolünü nasıl yapıyorsunuz ben de progesteron kullanırken bir şeyler hissediyorum ama anlayamıyorumKızlaaaarrr benim adet beyaz akıntıya döndü ya. Birde affedersiniz ben parmakla rahim ağzı kontrolü yapıyorum yani adetten 3-4 gün önce anlayabiliyorum adet olup olmayacağımı şimdi de kontrol ettim hiç adet olacak gibi değil. Hayırlara vesile inşallah
Bende bel ve bacak ağrısı var ağlatacak neredeyse. Dpo 5-10 arası görülebilir diyor. Bilemiyorum tabi ama her değişik belirtisi yoruyorum.D dahacokerken
Kızlar neden belim ağrıyor ortaya çıktı. Dinlenmemişim bilekalpli olanlar ilişki olan günler
Bende hiç sivilce çıkarmam bugün çıkınca umutlandımBende bel ve bacak ağrısı var ağlatacak neredeyse. Dpo 5-10 arası görülebilir diyor. Bilemiyorum tabi ama her değişik belirtisi yoruyorum.
Ayyy benimkini hiç sorma benim pskoloji nanay bu ayKızlaar yarın dpo 8 de olucazz test günü geliyoo psikolojilerimizi hazırlayalımmakantus A aydk Civcivimmm Hayalim kizim Tugce
Ne zaman test yapacaksınKızlaar yarın dpo 8 de olucazz test günü geliyoo psikolojilerimizi hazırlayalımmakantus A aydk Civcivimmm Hayalim kizim Tugce
Aaa o zaman bayağı hassas aslındaAwox benim 8 betamı algıladı
Bazılarına tuhaf gelebilir ama bana mantıklı geliyor eskiden ultrason falan yokken doktorlar böyle anlarlarmış kadının gebe olup olmadığını. Şöyle ellerini güzelce yıkıyorsun çömelir pozisyonda oturup orta parmağı vajinadan içeri sokuyorsun. Adet eğer yakınsa parmağımı sokar sokmaz ucuna sert bir şey değiyor ve aşağıda oluyor o sert şey rahim ağzı oluyor ve onu hissettikten 3-4 gün sonra adet oluyorum. Eğer adet yakın değilse de daha uzakta böyle sert olmayan daha yumuşak bir şey değiyor parmağa. Tabi bunu birkaç ay yapmak lazım anca öyle anlayabiliyorsun kendi durumunu ve herkeste farklılık gösteriyorRahim ağzı kontrolünü nasıl yapıyorsunuz ben de progesteron kullanırken bir şeyler hissediyorum ama anlayamıyorum
Ben onu ilişki sırasında eşime soruyorum öylede belli oluyoBazılarına tuhaf gelebilir ama bana mantıklı geliyor eskiden ultrason falan yokken doktorlar böyle anlarlarmış kadının gebe olup olmadığını. Şöyle ellerini güzelce yıkıyorsun çömelir pozisyonda oturup orta parmağı vajinadan içeri sokuyorsun. Adet eğer yakınsa parmağımı sokar sokmaz ucuna sert bir şey değiyor ve aşağıda oluyor o sert şey rahim ağzı oluyor ve onu hissettikten 3-4 gün sonra adet oluyorum. Eğer adet yakın değilse de daha uzakta böyle sert olmayan daha yumuşak bir şey değiyor parmağa. Tabi bunu birkaç ay yapmak lazım anca öyle anlayabiliyorsun kendi durumunu ve herkeste farklılık gösteriyor
Hani şeker ölçme cihazları oluyor ya parmağını hafif deliyosun kan geliyo çubuğa batırınca şekerinin kaç olduğunu söylüyor keşke onun hCG olanını yapsalar ya
Kızlaaaarrr var ki öyle test tredyolda bakın derim ama biraz pahalı ve tek kullanımlıkAklıma benim de cilt altı şeker ölçüm cihazı gelditelefonun uygulamasından an ve an şeker takibi yapabiliyorsun ya onun gibi hcg testi olsa ahahhahaha
Bilmiyorum dediğim gibi birkaç ay takip etmek lazımBen onu ilişki sırasında eşime soruyorum öylede belli oluyoama bazen değmiyor ama adet oluyorum niye öyle oluyo anlamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?