- 29 Aralık 2024
- 2.295
- 1.423
- 48
Ben ilk oğlumda cumaydi normal idrar testi yaptık çıkmadı eczacı dediki pazartesi tekrar gel gittiğimde idrar testinin üzerine benim parmağından bikac damla kan damlası ve bildiğim hemen çizgi çıktı pozitif oldu yanj bende şaşırmıştım hatta boyledemi oluyo diye normal idrar testindendi hatta hala saklıyorum onuHani şeker ölçme cihazları oluyor ya parmağını hafif deliyosun kan geliyo çubuğa batırınca şekerinin kaç olduğunu söylüyor keşke onun hCG olanını yapsalar ya
Benim bugün 6Kızlaar yarın dpo 8 de olucazz test günü geliyoo psikolojilerimizi hazırlayalımmakantus A aydk Civcivimmm Hayalim kizim Tugce
Benimde öyle ağrım vardı dün sarı akıntım geldi bayağı bugünde uyandığımda altıma kaçırıyorum sandım resmen sulu akıntı gelmiş. Şuan her yerim ağrıyor hasta mı oluyorum acabaBenim bugün 6karnım adet olacakmış gibi ağrıyor şu an ama
Günaydınnn. Pazartesi sen ben A aydkKızlaar yarın dpo 8 de olucazz test günü geliyoo psikolojilerimizi hazırlayalımmakantus A aydk Civcivimmm Hayalim kizim Tugce
Yumurtlamadan sonraki günlerde bende de öyle olmuştu şimdi yok. Bel ağrım var sabahları ama onun olmadığı gün yok “some problem bel fıtığı”Ya arkadasım bende de hiç belirti yoktu. Normalde regl ağrım regl günü ya da max bir gün önce başlardı. Ama bugün ağrı denilemeyecek kadar az ama kasıklarımın yerini hissettiren bir sızı var. Acaba aklımın bir köşesinde bu olduğu için bilmeden alt karnımı mı kasıyorum dedim
Ben ilk gebeliğimde yaşamadım. Hiç bir fikrim yok nasıl olduğuna dair
Balım ben dpo 12-13’den önce yapmıyorum geneldeKızlaar yarın dpo 8 de olucazz test günü geliyoo psikolojilerimizi hazırlayalımmakantus A aydk Civcivimmm Hayalim kizim Tugce
Benim olmuştu 11. Gün gelmişti. Kahverengi az mat bir renk geliyor. 10. Gün gebeliği öğrenmiştim 11. Gün yerleşme kanaması gelmişti. Anlaşılıyor ama farklı akıntı gibi değil böyleBen ilk gebeliğimde yaşamadım. Hiç bir fikrim yok nasıl olduğuna dair
Aşkım zaten çok az kişide olurmuş bizede denk gelsinde hemen anlayalım diyeBen ilk gebeliğimde yaşamadım. Hiç bir fikrim yok nasıl olduğuna dair
Bizde de olsa şak diye anlasakBenim olmuştu 11. Gün gelmişti. Kahverengi az mat bir renk geliyor. 10. Gün gebeliği öğrenmiştim 11. Gün yerleşme kanaması gelmişti. Anlaşılıyor ama farklı akıntı gibi değil böyle
Bence öyle çok fazla awox kullandım beni hiç yanıltmadıAaa o zaman bayağı hassas aslında
Yaa çabucak gebe kalsak da rüyalar bile bizi salmıyor baksanaAşkım zaten çok az kişide olurmuş bizede denk gelsinde hemen anlayalım diyeRüyamda gördüm birde ya haha bakıyorum akıntı gelmiş kahverengi bir şey gelmişti aa hamileyim diyordum
Rüyalar mı bizi biz mi rüyaları artık orası meçhul ajsjYaa çabucak gebe kalsak da rüyalar bile bizi salmıyor baksana
Canım seninkinin fotosu duruyor mu 8 algılayanBence öyle çok fazla awox kullandım beni hiç yanıltmadı
Bu şekildeydiCanım seninkinin fotosu duruyor mu 8 algılayan
Yani benim o kadar düşükken algılamadı mesela adete 5 gün kala tertemiz negatifti 2 gün kala öğrendim 32 ile . 5 gün kala benim de bir değer varmış demek ki ama algılamadıCanım seninkinin fotosu duruyor mu 8 algılayan
aaa kanda daha az hcg yi algılıyor mu yaniiBen ilk oğlumda cumaydi normal idrar testi yaptık çıkmadı eczacı dediki pazartesi tekrar gel gittiğimde idrar testinin üzerine benim parmağından bikac damla kan damlası ve bildiğim hemen çizgi çıktı pozitif oldu yanj bende şaşırmıştım hatta boyledemi oluyo diye normal idrar testindendi hatta hala saklıyorum onu
Ayy bel fıtığı mıYumurtlamadan sonraki günlerde bende de öyle olmuştu şimdi yok. Bel ağrım var sabahları ama onun olmadığı gün yok “some problem bel fıtığı”
Aa gerçekten mi keşke ucuz olsaymış onlardan alırdık yaKızlaaaarrr var ki öyle test tredyolda bakın derim ama biraz pahalı ve tek kullanımlık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?