Hani şeker ölçme cihazları oluyor ya parmağını hafif deliyosun kan geliyo çubuğa batırınca şekerinin kaç olduğunu söylüyor keşke onun hCG olanını yapsalar ya
Ben ilk oğlumda cumaydi normal idrar testi yaptık çıkmadı eczacı dediki pazartesi tekrar gel gittiğimde idrar testinin üzerine benim parmağından bikac damla kan damlası ve bildiğim hemen çizgi çıktı pozitif oldu yanj bende şaşırmıştım hatta boyledemi oluyo diye normal idrar testindendi hatta hala saklıyorum onu

Benim bugün 6 karnım adet olacakmış gibi ağrıyor şu an ama
Benimde öyle ağrım vardı dün sarı akıntım geldi bayağı bugünde uyandığımda altıma kaçırıyorum sandım resmen sulu akıntı gelmiş. Şuan her yerim ağrıyor hasta mı oluyorum acaba

Yumurtlamadan sonraki günlerde bende de öyle olmuştu şimdi yok. Bel ağrım var sabahları ama onun olmadığı gün yok “some problem bel fıtığı”

Kızlaar yarın dpo 8 de olucazz test günü geliyoo psikolojilerimizi hazırlayalımm akantus A aydk Civcivimmm Hayalim kizim Tugce
Balım ben dpo 12-13’den önce yapmıyorum genelde Hatta çoğu kez regl günü yaparım. Negatif görmek istemiyorum. Negatif görünce arttı mı artacak mı stresi istemiyorum. Gününde yaparım varsa çıkar yoksa yeni ay yeni umutlar Zaten bu ay tek kurşunum var. Elimde bir adet Predictor Early erken gebelik var. Onu yapacağım

Ben ilk gebeliğimde yaşamadım. Hiç bir fikrim yok nasıl olduğuna dair
Benim olmuştu 11. Gün gelmişti. Kahverengi az mat bir renk geliyor. 10. Gün gebeliği öğrenmiştim 11. Gün yerleşme kanaması gelmişti. Anlaşılıyor ama farklı akıntı gibi değil böyle

Ben ilk gebeliğimde yaşamadım. Hiç bir fikrim yok nasıl olduğuna dair
Aşkım zaten çok az kişide olurmuş bizede denk gelsinde hemen anlayalım diye Rüyamda gördüm birde ya haha bakıyorum akıntı gelmiş kahverengi bir şey gelmişti aa hamileyim diyordum

aaa kanda daha az hcg yi algılıyor mu yanii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…