En doğrusu bu aslında bir de ufak artışı yakalamak da mutlulukla stresi beraber getiriyor. O yüzden geç öğrenmek teorikte doğru olan ama pratikte bende işlemiyormuş eğer tuttuysa hemen öğrenmek istiyorum

Bi de öyle deneyelim olmadı çok belirti olursa

Yani benim o kadar düşükken algılamadı mesela adete 5 gün kala tertemiz negatifti 2 gün kala öğrendim 32 ile . 5 gün kala benim de bir değer varmış demek ki ama algılamadı
İdrar yoğunluğuna göre belki bebişim o an yeni yükselmeye başlamış olabilir. Biz bir heves yapacağız duramadığımızdan

İdrar yoğunluğuna göre belki bebişim o an yeni yükselmeye başlamış olabilir. Biz bir heves yapacağız duramadığımızdan
Yarın awoxu mu harcamasam mı o zaman

Yarın awoxu mu harcamasam mı o zaman
Ay hangisi daha hassastır ki bilemedim 8 i de algılıyor demiş ya biri. Ama awoxun Prospektüsünde 25 in altını algılamıyor diyor. Dün ben öylesine test yaptım awoxla kuruma izi dahi hiiç bir şey çıkmadı yani daha güvenilir hissettirdii. Elimde başka test yok diye ben mecburen awoxla yapacağım testi.

Kızlaaar kaçıncı günleriniz , beni unuttunuz he küstüm gidecem bu gruptan
Benim dpo 7 adetime de 7-8 gün var. Yarın ilk siftahı yapacağız bakalım bi test etkinliğimiz var. Vakit geçmiyor ki yarın o testin de muhabbetiyle 3 4 saat oyalanırız işte acaba var mı yok mu siz görüyor musunuz vs vs muhabbetiyle salıya atarız kendimizi seni unutmadıkkk sen nasılsıınn nasıl geçiyor günleriin

Kızlaaar kaçıncı günleriniz , beni unuttunuz he küstüm gidecem bu gruptan
Bugün dpo7 deyiz 8 de yapalım dedik bekleyemediğimizden A aydk D dahacokerken akantus birde birkaç kişi vardı aynı gidiyoruz ama biz üçümüz erkenden başlama planındayız Seni unuturmuyuz bebiş doktor kontrolünü bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…