- 29 Temmuz 2025
- 468
- 669
- 18
- 26
En doğrusu bu aslında bir de ufak artışı yakalamak da mutlulukla stresi beraber getiriyor. O yüzden geç öğrenmek teorikte doğru olan ama pratikte bende işlemiyormuşBalım ben dpo 12-13’den önce yapmıyorum geneldeHatta çoğu kez regl günü yaparım. Negatif görmek istemiyorum. Negatif görünce arttı mı artacak mı stresi istemiyorum. Gününde yaparım varsa çıkar yoksa yeni ay yeni umutlar Zaten bu ay tek kurşunum var. Elimde bir adet Predictor Early erken gebelik var. Onu yapacağım
Bi de öyle deneyelim olmadı çok belirti olursaBen ilk oğlumda cumaydi normal idrar testi yaptık çıkmadı eczacı dediki pazartesi tekrar gel gittiğimde idrar testinin üzerine benim parmağından bikac damla kan damlası ve bildiğim hemen çizgi çıktı pozitif oldu yanj bende şaşırmıştım hatta boyledemi oluyo diye normal idrar testindendi hatta hala saklıyorum onu
Çok silik görünüyor bakalım bize örnek olsunBu şekildeydi
Ne diye geçiyor ismiiKızlaaaarrr var ki öyle test tredyolda bakın derim ama biraz pahalı ve tek kullanımlık
Hiç hazır değilim çok korkuyorumKızlaar yarın dpo 8 de olucazz test günü geliyoo psikolojilerimizi hazırlayalımmakantus A aydk Civcivimmm @Hayalim kizim @Tugce
Ben baktım kaldırılmıştı en sonKızlaaaarrr var ki öyle test tredyolda bakın derim ama biraz pahalı ve tek kullanımlık
İdrar yoğunluğuna göre belki bebişim o an yeni yükselmeye başlamış olabilir. Biz bir heves yapacağız duramadığımızdanYani benim o kadar düşükken algılamadı mesela adete 5 gün kala tertemiz negatifti 2 gün kala öğrendim 32 ile . 5 gün kala benim de bir değer varmış demek ki ama algılamadı
Ya korkmaya gerek yok negatif çıkacak yüksek ihtimalle yani gebelik olsa bile yarın yakalamamız %10-15 ihtimal falandır. Bu yüzden üzülmeye gerek yok vakit geçireceğimiz gözlerimizi kocaman açıp çubuk inceleyeceğimiz aktivite olacak ahahahhahahahaHiç hazır değilim çok korkuyorum
İdrar yoğunluğuna göre belki bebişim o an yeni yükselmeye başlamış olabilir. Biz bir heves yapacağız duramadığımızdan
Yarın awoxu mu harcamasam mı o zamanYa korkmaya gerek yok negatif çıkacak yüksek ihtimalle yani gebelik olsa bile yarın yakalamamız %10-15 ihtimal falandır. Bu yüzden üzülmeye gerek yok vakit geçireceğimiz gözlerimizi kocaman açıp çubuk inceleyeceğimiz aktivite olacak ahahahhahahaha
Beraber olduğumuz için bende bir rahatlık var tek değilim en azından diyeHiç hazır değilim çok korkuyorum
İlk idrardıİdrar yoğunluğuna göre belki bebişim o an yeni yükselmeye başlamış olabilir. Biz bir heves yapacağız duramadığımızdan
Ay hangisi daha hassastır ki bilemedim 8 i de algılıyor demiş ya biri. Ama awoxun Prospektüsünde 25 in altını algılamıyor diyor. Dün ben öylesine test yaptım awoxla kuruma izi dahi hiiç bir şey çıkmadı yani daha güvenilir hissettirdii. Elimde başka test yok diye ben mecburen awoxla yapacağım testi.Yarın awoxu mu harcamasam mı o zaman
Kızlaaar kaçıncı günleriniz , beni unuttunuz he küstüm gidecem bu gruptan
Benim dpo 7Kızlaaar kaçıncı günleriniz , beni unuttunuz he küstüm gidecem bu gruptan
Yok bebiş zaten çok zor pozitif çıkması teşekkür ederizİlk idrardınegatif çıkarsa üzülmeyin yani ondan diyorum
Evet canım benimde awox erken gebelik sadece kaset testlerde çıkmaz daha. İsterseniz bekledik Salı yapalım
Evet bende anlayamamıştım içimde kalmasın diye kan vereyim demiştimÇok silik görünüyor bakalım bize örnek olsun
Bugün dpo7 deyiz 8 de yapalım dedik bekleyemediğimizdenKızlaaar kaçıncı günleriniz , beni unuttunuz he küstüm gidecem bu gruptan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?