Yapın aşkım insan bekleyemiyor ki inşallah görürsünüz bu ay dualarım sizinle . İyiyim ben yarın doktora gideceğim korkuyorum

Ayyy çok korkuyorum ya beta falan da baktırmadım artık 6 kere verince dedim yerer o da çok strese spkuyor insanı saldım gitti doktor ne diyecek yarın bakalım. İnşallah bu ay pozitifsiniz

Ayyy çok korkuyorum ya beta falan da baktırmadım artık 6 kere verince dedim yerer o da çok strese spkuyor insanı saldım gitti doktor ne diyecek yarın bakalım. İnşallah bu ay pozitifsiniz
Bebişim hiç korkma Allahın izniyle güzel haberler alacağını biliyoruz. Kaç aydır deniyorsunuz vitaminleriniz tamdı sağlıksız bir sonuç olacağını düşünmüyorum Allahın izniyle Dualarınıda eksik etmediğin için teşekkür ederiz çiçeğim

1 koca yıl dilerim annesini üzmeden sağlıkla gelir

Aminnn aminnn çokk istiyoruz hepimiz hamişlerimiz güzel bir gebelik geçirsin ve bebişlerini sağlıkla kucaklasınlar Aşkım senin yumurtlama sonrası akıntıların oluyor muydu
Hayır aşkım akıntım olmadı gebelik belirti bile yoktu hala da yok adet gecikmesinden 1 hafta sonra göğüs uvu hassasiyeti başladı

Ben ilkinde buradan Kasım anneleri grubunda yazıştığımız bi kızla tesadüf yan yana aynı hastanede doğurdum aynı gün bile doğurabiliriz yani o derece imkansız değil
Aaaa ne güzel o kız olduğunu nasıl anladın peki

Ben de varım dpo 8 im sat 31 temmuzdu 16 sını baz alırsam ama akıntıma göre 18-19 da çatladı diye tahmin ediyorum ona göre de dpo 5 yada 6 ayy bu hesap yapma işi de beni geriyor ikizler burcuyum ben ikilemde kalıyorum sürekli ovü de yapmadım bu ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…