Yapın aşkım insan bekleyemiyor kiBenim dpo 7adetime de 7-8 gün var. Yarın ilk siftahı yapacağız bakalım bi test etkinliğimiz var. Vakit geçmiyor ki yarın o testin de muhabbetiyle 3 4 saat oyalanırız işte acaba var mı yok mu siz görüyor musunuz vs vs muhabbetiyle salıya atarız kendimizi seni unutmadıkkk sen nasılsıınn nasıl geçiyor günleriin
dpo Kaçıncı günde böyle çıkmıştııBu şekildeydi
Ayyy çok korkuyorum yaBugün dpo7 deyiz 8 de yapalım dedik bekleyemediğimizden@aydk D dahacokerken @akantus birde birkaç kişi vardı aynı gidiyoruz ama biz üçümüz erkenden başlama planındayız Seni unuturmuyuz bebiş doktor kontrolünü bekliyoruz
Ayy korkma arkadaşımm adım adım bebeğine yaklaşıyorsunnYapın aşkım insan bekleyemiyor kiinşallah görürsünüz bu ay dualarım sizinle . İyiyim ben yarın doktora gideceğim korkuyorum
Ayy korkma arkadaşımm adım adım bebeğine yaklaşıyorsunnoynaya oynaya git doktoraa
Bebişim hiç korkma Allahın izniyle güzel haberler alacağını biliyoruz. Kaç aydır deniyorsunuz vitaminleriniz tamdı sağlıksız bir sonuç olacağını düşünmüyorum Allahın izniyleAyyy çok korkuyorum yabeta falan da baktırmadım artık 6 kere verince dedim yerer o da çok strese spkuyor insanı saldım gitti doktor ne diyecek yarın bakalım. İnşallah bu ay pozitifsiniz
1 koca yılBebişim hiç korkma Allahın izniyle güzel haberler alacağını biliyoruz. Kaç aydır deniyorsunuz vitaminleriniz tamdı sağlıksız bir sonuç olacağını düşünmüyorum Allahın izniyleDualarınıda eksik etmediğin için teşekkür ederiz çiçeğim
Aminnn aminnn çokk istiyoruz hepimiz hamişlerimiz güzel bir gebelik geçirsin ve bebişlerini sağlıkla kucaklasınlar1 koca yıldilerim annesini üzmeden sağlıkla gelir
tek kullanımlık olduğu için aldığına değmiyor yaAa gerçekten mi keşke ucuz olsaymış onlardan alırdık ya
9 da çıkmıştı onundpo Kaçıncı günde böyle çıkmıştıı
Şu canımNe diye geçiyor ismii
Hayır aşkım akıntım olmadı gebelik belirti bile yoktu hala da yokAminnn aminnn çokk istiyoruz hepimiz hamişlerimiz güzel bir gebelik geçirsin ve bebişlerini sağlıkla kucaklasınlarAşkım senin yumurtlama sonrası akıntıların oluyor muydu
Valla benimkini idrar da çıkmayınca 2.de kan damlatti öyle ciktiaaa kanda daha az hcg yi algılıyor mu yanii
Öylemi bilmiyordum eskiden vardıBen baktım kaldırılmıştı en son
Ben ilkinde buradan Kasım anneleri grubunda yazıştığımız bi kızla tesadüf yan yana aynı hastanede doğurdumAy kızlar eğer bu ay hamiş olursak aynı dönem doğurucazçok duygusal değil mii
Aaaa ne güzel o kız olduğunu nasıl anladın pekiBen ilkinde buradan Kasım anneleri grubunda yazıştığımız bi kızla tesadüf yan yana aynı hastanede doğurdumaynı gün bile doğurabiliriz yani o derece imkansız değil
Ben de varımBugün dpo7 deyiz 8 de yapalım dedik bekleyemediğimizden@aydk D dahacokerken @akantus birde birkaç kişi vardı aynı gidiyoruz ama biz üçümüz erkenden başlama planındayız Seni unuturmuyuz bebiş doktor kontrolünü bekliyoruz
Evet ya beşikleri kertelim cinsiyetler zıt olursa hahahahAy kızlar eğer bu ay hamiş olursak aynı dönem doğurucazçok duygusal değil mii
Bu kanla yapma işine bende bi sıcak baktım da kanı nası akıtıcizzzBakın bu kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?