Ay ben bunu okudum ve yaptım az önce bir yumuşaklık et gibi bişey var bat 31 i acaba erken mi denedim artık regl yaklaştıkça dener dururumBazılarına tuhaf gelebilir ama bana mantıklı geliyor eskiden ultrason falan yokken doktorlar böyle anlarlarmış kadının gebe olup olmadığını. Şöyle ellerini güzelce yıkıyorsun çömelir pozisyonda oturup orta parmağı vajinadan içeri sokuyorsun. Adet eğer yakınsa parmağımı sokar sokmaz ucuna sert bir şey değiyor ve aşağıda oluyor o sert şey rahim ağzı oluyor ve onu hissettikten 3-4 gün sonra adet oluyorum. Eğer adet yakın değilse de daha uzakta böyle sert olmayan daha yumuşak bir şey değiyor parmağa. Tabi bunu birkaç ay yapmak lazım anca öyle anlayabiliyorsun kendi durumunu ve herkeste farklılık gösteriyor
Ozaman bu akıntı işi de nanayHayır aşkım akıntım olmadı gebelik belirti bile yoktu hala da yokadet gecikmesinden 1 hafta sonra göğüs uvu hassasiyeti başladı
Herkeste aynı olmuyor işte aşkımOzaman bu akıntı işi de nanayama progesteronun çalıştığının göstergesiymiş yine iyi bir şey diyorlar
Aşkım ovü ile takip ettim bu ay öyle biliyorum bende sende katılır mısın bize testin var mıBen de varımdpo 8 im sat 31 temmuzdu 16 sını baz alırsam ama akıntıma göre 18-19 da çatladı diye tahmin ediyorum ona göre de dpo 5 yada 6 ayy bu hesap yapma işi de beni geriyor ikizler burcuyum ben ikilemde kalıyorum sürekli ovü de yapmadım bu ay
Baktım satış görünmüyor yaBu kanla yapma işine bende bi sıcak baktım da kanı nası akıtıcizzz
Testim yok ama her an kudurup kocama aldırabilirimAşkım ovü ile takip ettim bu ay öyle biliyorum bende sende katılır mısın bize testin var mı
Hahaha kız nasıl yaptın bende denemeye çalışırım ama erken mü acaba ne zaman yapmak lazımAy ben bunu okudum ve yaptım az önce bir yumuşaklık et gibi bişey var bat 31 i acaba erken mi denedim artık regl yaklaştıkça dener dururum
Şeker ölçme aleti ile parmağımı delip ordan damlatmistiBu kanla yapma işine bende bi sıcak baktım da kanı nası akıtıcizzz
Çok zordu dermişimHahaha kız nasıl yaptın bende denemeye çalışırım ama erken mü acaba ne zaman yapmak lazım
Ya benim 2 gündür akıntım çoğaldı. Hatta altıma kaçırır gibi geldi bugün. Ama geçen ay da akıntılarım oluyordu emin olamıyorumTestim yok ama her an kudurup kocama aldırabilirimyumurtlamadan sonra 3-4 gün uzayan akıntım sürdü o beni umutlandırdı birasss
Telefonun ekranına indirip ayarlardan bildirimi aciyosynArkadaşlar konudan alakasız birşey sorucam siteye girmeden bildirim alabiliyor muyuz ya telefona geliyor mu öyle bildirim falan gelse keşke
Ablamın da gebeliğin başlarında adet olmuş gibi akıntı geliyordu sürekli kontrol ediyorum adet sanıyorum demişti. kıvamı nasıl su gibi mi şeffaf mu yoksa beyaz mıYa benim 2 gündür akıntım çoğaldı. Hatta altıma kaçırır gibi geldi bugün. Ama geçen ay da akıntılarım oluyordu emin olamıyorum
Sulu ve beyaz oluyoAblamın da gebeliğin başlarında adet olmuş gibi akıntı geliyordu sürekli kontrol ediyorum adet sanıyorum demişti. kıvamı nasıl su gibi mi şeffaf mu yoksa beyaz mı
Nasıl indiricem peki uygulaması yok diye biliyorum buradan da beceremedim iphone a yeni geçtim de pek anlamıyorum androidde vardı uygulama sabitlemeTelefonun ekranına indirip ayarlardan bildirimi aciyosyn
Benim o uzayan akıntı azaldı ama her idrardan sonra geliyor görüyorum yani hala , acaba çok su içiyoruz ondan mı kiSulu ve beyaz oluyo
Dün dpo 6 da sarı bayağı kremsi akıntım geldi lekelenme gibi. Bugün sabah uyandım kenarı su orta kısmında sarımsı bej renkte akıntım geldi 2 kezAblamın da gebeliğin başlarında adet olmuş gibi akıntı geliyordu sürekli kontrol ediyorum adet sanıyorum demişti. kıvamı nasıl su gibi mi şeffaf mu yoksa beyaz mı
Benimki Android şey yapiyosun bak chromeden giriş yapiyosun sağ üst köşede 3cizgi oluyo ordan masa üstüne indir gibi bisey yaziyo ona tıkla ekrana geliyoNasıl indiricem peki uygulaması yok diye biliyorum buradan da beceremedim iphone a yeni geçtim de pek anlamıyorum androidde vardı uygulama sabitleme
Aa yaptım yaptım sağol aşkımBenimki Android şey yapiyosun bak chromeden giriş yapiyosun sağ üst köşede 3cizgi oluyo ordan masa üstüne indir gibi bisey yaziyo ona tıkla ekrana geliyo
Rica ederim bebek birde bildirim için ustte resmin varya oraya tıkla forum seçenekleri yaziyo ordan bildirimleri acAa yaptım yaptım sağol aşkım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?