Ay ben bunu okudum ve yaptım az önce bir yumuşaklık et gibi bişey var bat 31 i acaba erken mi denedim artık regl yaklaştıkça dener dururum

Hayır aşkım akıntım olmadı gebelik belirti bile yoktu hala da yok adet gecikmesinden 1 hafta sonra göğüs uvu hassasiyeti başladı
Ozaman bu akıntı işi de nanay ama progesteronun çalıştığının göstergesiymiş yine iyi bir şey diyorlar

Aşkım ovü ile takip ettim bu ay öyle biliyorum bende sende katılır mısın bize testin var mı

Arkadaşlar konudan alakasız birşey sorucam siteye girmeden bildirim alabiliyor muyuz ya telefona geliyor mu öyle bildirim falan gelse keşke

Aşkım ovü ile takip ettim bu ay öyle biliyorum bende sende katılır mısın bize testin var mı
Testim yok ama her an kudurup kocama aldırabilirim yumurtlamadan sonra 3-4 gün uzayan akıntım sürdü o beni umutlandırdı birasss

Ay ben bunu okudum ve yaptım az önce bir yumuşaklık et gibi bişey var bat 31 i acaba erken mi denedim artık regl yaklaştıkça dener dururum
Hahaha kız nasıl yaptın bende denemeye çalışırım ama erken mü acaba ne zaman yapmak lazım

Testim yok ama her an kudurup kocama aldırabilirim yumurtlamadan sonra 3-4 gün uzayan akıntım sürdü o beni umutlandırdı birasss
Ya benim 2 gündür akıntım çoğaldı. Hatta altıma kaçırır gibi geldi bugün. Ama geçen ay da akıntılarım oluyordu emin olamıyorum

Ya benim 2 gündür akıntım çoğaldı. Hatta altıma kaçırır gibi geldi bugün. Ama geçen ay da akıntılarım oluyordu emin olamıyorum
Ablamın da gebeliğin başlarında adet olmuş gibi akıntı geliyordu sürekli kontrol ediyorum adet sanıyorum demişti. kıvamı nasıl su gibi mi şeffaf mu yoksa beyaz mı

Telefonun ekranına indirip ayarlardan bildirimi aciyosyn
Nasıl indiricem peki uygulaması yok diye biliyorum buradan da beceremedim iphone a yeni geçtim de pek anlamıyorum androidde vardı uygulama sabitleme

Ablamın da gebeliğin başlarında adet olmuş gibi akıntı geliyordu sürekli kontrol ediyorum adet sanıyorum demişti. kıvamı nasıl su gibi mi şeffaf mu yoksa beyaz mı
Dün dpo 6 da sarı bayağı kremsi akıntım geldi lekelenme gibi. Bugün sabah uyandım kenarı su orta kısmında sarımsı bej renkte akıntım geldi 2 kez

Nasıl indiricem peki uygulaması yok diye biliyorum buradan da beceremedim iphone a yeni geçtim de pek anlamıyorum androidde vardı uygulama sabitleme
Benimki Android şey yapiyosun bak chromeden giriş yapiyosun sağ üst köşede 3cizgi oluyo ordan masa üstüne indir gibi bisey yaziyo ona tıkla ekrana geliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…