Aaaa ne güzel o kız olduğunu nasıl anladın peki
Canım memleket ikimizin de Aydın ama ilçesi aslında ama direkt Aydın demiştim ben o da öyle demiş meğer aynı ilçelerdeymişiz de. Benim doğum Egemed de oldu şu an falan derken ordan ortaya çıktı yan yana odalardaymışız meğer çok şaşırmıştık cidden

Bende Awox denerim o zmana ya napalım sonraki günler diğerine geçerim
Ay kızlar eğer bu ay hamiş olursak aynı dönem doğurucaz çok duygusal değil mii
Keşke keşkeeeeee

Dpo7 deyiz bugün genel olarak nryyy
pandelaA benim memeler fıs bir şey yok valla ama sabah şeffaf su gibi akıntı gelmiş. Dün beraberlik oldu ondan kaynaklı da olabilir saat bir buçuk 2 olsun ovi yapcam koyulaşma yoksa yumurtlamadır diye düşünüyorum

Olabilir ondan Bide 20 saniye kuralını yapıyor musun sende
Ben şey yapıyorum eşim rahatladığı zaman hemen çıkmıyor on on beş sn bekliyor sonra totomun altına yastık koyup üç beş dk bekliyorum ama aklıma şey geldi beraberlik yatmadan önce olmuştu su gibi akıntı sabah gelmiş o kadar zaman sonra saçma değil mi nasıl bağlıyoruz ama her şeyi bebeğe

Arkadaşlar bu arada memleketler neresi ben Kayseriliyim eşim şanlıurfalı 28 yaşındayım 2 yıldır evliyim
Bende 31 olcam kasımda ankaralıyız ama Konya’da yaşıyoruz eşim askeri personel bi ordayız bi burda 2.5 yıldır evliyiz.. martta bir kaybım var bitane de kedom var

Bazen gün ortasına kadar oluyor bende beraberlikten sonra ya belki odur ama yapmadan önce geldiyse değildir

Aşkım benim sabah akıntım geldi sulu şekilde uzanırken hissettim ama en azından hormonlarımız çalışıyor onu anlamış oluyoruz

Bende 31 olcam kasımda ankaralıyız ama Konya’da yaşıyoruz eşim askeri personel bi ordayız bi burda 2.5 yıldır evliyiz.. martta bir kaybım var bitane de kedom var
Çok memnun oldumm sürekli şehir değiştirmek zor ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…