Ayy inşallah bebiş için oluşan bişeydirrDün dpo 6 da sarı bayağı kremsi akıntım geldi lekelenme gibi. Bugün sabah uyandım kenarı su orta kısmında sarımsı bej renkte akıntım geldi 2 kez
Ahh tamam onu da yapıyorum hemenRica ederim bebek birde bildirim için ustte resmin varya oraya tıkla forum seçenekleri yaziyo ordan bildirimleri ac
Canım memleket ikimizin de Aydın ama ilçesi aslında ama direkt Aydın demiştim ben o da öyle demiş meğer aynı ilçelerdeymişiz de. Benim doğum Egemed de oldu şu an falan derken ordan ortaya çıktı yan yana odalardaymışız meğerAaaa ne güzel o kız olduğunu nasıl anladın peki
Bende Awox denerim o zmana ya napalım sonraki günler diğerine geçerimAy hangisi daha hassastır ki bilemedim 8 i de algılıyor demiş ya biri. Ama awoxun Prospektüsünde 25 in altını algılamıyor diyor. Dün ben öylesine test yaptım awoxla kuruma izi dahi hiiç bir şey çıkmadı yani daha güvenilir hissettirdii. Elimde başka test yok diye ben mecburen awoxla yapacağım testi.
Keşke keşkeeeeeeAy kızlar eğer bu ay hamiş olursak aynı dönem doğurucazçok duygusal değil mii
İnşallah canım emin değilim işte bir ümitAyy inşallah bebiş için oluşan bişeydirr
Benim uçları acıyor ya sızlıyor gibi geçen ay yumurtlamadan itibaren şişiyor ve ağrıyordu bu ay şişmedilerİlk hamis kalacaklar gogus ucunu kontrol etsin ucu kararıyor ve cevresi genisliyo
Bunu nasıl temin ederizzzzzBakın bu kızlar
Benim bugün sulu akıntı gelmiş. Ama dün beraberlik olmuştu ondan mı kaynaklı bilemedimSulu ve beyaz oluyo
Olabilir ondan Bide 20 saniye kuralını yapıyor musun sendeBenim bugün sulu akıntı gelmiş. Ama dün beraberlik olmuştu ondan mı kaynaklı bilemedim
Birlikten kuvvet doğar düsüncesiyle Adam topluyoruz gibi hissediyorumAşkım ovü ile takip ettim bu ay öyle biliyorum bende sende katılır mısın bize testin var mı
Ben şey yapıyorum eşim rahatladığı zaman hemen çıkmıyor on on beş sn bekliyor sonra totomun altına yastık koyup üç beş dk bekliyorumOlabilir ondan Bide 20 saniye kuralını yapıyor musun sende
Bende 31 olcam kasımdaArkadaşlar bu arada memleketler neresiben Kayseriliyim eşim şanlıurfalı 28 yaşındayım 2 yıldır evliyim
Küçükken oyun arkadaşı toplardık ya bende öyle hissettim ayy ne ara büyüdük de dertlerimiz de büyüdüBirlikten kuvvet doğar düsüncesiyle Adam topluyoruz gibi hissediyorum
Hahahaha mutlulukta hüzünde beraber olmalı kendimizi avuturuzBirlikten kuvvet doğar düsüncesiyle Adam topluyoruz gibi hissediyorum
Bazen gün ortasına kadar oluyor bende beraberlikten sonra ya belki odur ama yapmadan önce geldiyse değildirBen şey yapıyorum eşim rahatladığı zaman hemen çıkmıyor on on beş sn bekliyor sonra totomun altına yastık koyup üç beş dk bekliyorumama aklıma şey geldi beraberlik yatmadan önce olmuştu su gibi akıntı sabah gelmiş o kadar zaman sonra saçma değil mi nasıl bağlıyoruz ama her şeyi bebeğe
Aşkım benim sabah akıntım geldi sulu şekilde uzanırken hissettim ama en azından hormonlarımız çalışıyor onu anlamış oluyoruzBen şey yapıyorum eşim rahatladığı zaman hemen çıkmıyor on on beş sn bekliyor sonra totomun altına yastık koyup üç beş dk bekliyorumama aklıma şey geldi beraberlik yatmadan önce olmuştu su gibi akıntı sabah gelmiş o kadar zaman sonra saçma değil mi nasıl bağlıyoruz ama her şeyi bebeğe
Çok memnun oldummBende 31 olcam kasımdaankaralıyız ama Konya’da yaşıyoruz eşim askeri personel bi ordayız bi burda 2.5 yıldır evliyiz.. martta bir kaybım var bitane de kedom var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?