12 de olmuştu gece sabah gelmiş neyse ondandır diyelim bidaha gelirse affetmemBazen gün ortasına kadar oluyor bende beraberlikten sonra ya belki odur ama yapmadan önce geldiyse değildir
Malesef ama ben gezmeyi sevdiğim için problem değil doğu batı görüyoruz şükürÇok memnun oldummsürekli şehir değiştirmek zor ya
Evet yaa aynen öyle oldu yalnız olsam test yapmaya çekinirdim olumsuz olduğunda üzülürüm diye simdi sizler varsınız diye cok rahat yapacağım yarın testimiKüçükken oyun arkadaşı toplardık ya bende öyle hissettim ayy ne ara büyüdük de dertlerimiz de büyüdü
Sabahı dört gözle bekliyorumAşkım benim sabah akıntım geldi sulu şekilde uzanırken hissettim ama en azından hormonlarımız çalışıyor onu anlamış oluyoruz
Kasım da 28 oluyorum eylülde 2 sene olacak evliliğimiz Kocaeli’de yaşıyorummArkadaşlar bu arada memleketler neresiben Kayseriliyim eşim şanlıurfalı 28 yaşındayım 2 yıldır evliyim
Bakalım hangimizin daha temiz çıkacakEvet yaa aynen öyle oldu yalnız olsam test yapmaya çekinirdim olumsuz olduğunda üzülürüm diye simdi sizler varsınız diye cok rahat yapacağım yarın testimiolumsuz olduğunda üzülürsem bosver erken test yaptın dersiniz motive edersiniz iyi ki varsınızz
Normal gebelik testi askim buBunu nasıl temin ederizzzzz
Çok Memnun oldummKasım da 28 oluyorum eylülde 2 sene olacak evliliğimiz Kocaeli’de yaşıyorumm
Öğleden sonra yapıcam bende bebiş inşallah koyu görürüzSabahı dört gözle bekliyorumbir saat sonra da ovi yapcam sen ne zaman yapacaksın dün diğer topicde söylüyordun
Evet beraber ağlarız da güleriz deEvet yaa aynen öyle oldu yalnız olsam test yapmaya çekinirdim olumsuz olduğunda üzülürüm diye simdi sizler varsınız diye cok rahat yapacağım yarın testimiolumsuz olduğunda üzülürsem bosver erken test yaptın dersiniz motive edersiniz iyi ki varsınızz
Bugün kanda test yapabilirdim ya da yarın. Şu idrar testlerine özellikle predictor müdür nedir ona verilecek parayla özelde kan bakıyorlar yani bu yüzden kanda baktırmak istiyordum. Eşim takıntı yaparım diye müsaade etmiyorBakalım hangimizin daha temiz çıkacak
Kan damlatınca dedim neymiş buNormal gebelik testi askim bu
İdrarda çıkmayınca kan damlatmistiKan damlatınca dedim neymiş bu
Bende memnun oldum canımmm inşallah hamileliğimiz de aynı olur yani bu ay öğrenirizÇok Memnun oldummhemen hemen evlilik yılları aynıymış
Gelirse güzel bişey ya12 de olmuştu gece sabah gelmiş neyse ondandır diyelim bidaha gelirse affetmem
Bence şuan kan verme gebelik testinde görürsen ver. Kanda negatif çıkınca ayrı bi sarsıyor.. şahsen ben pozitif görsem bile reglden sonra vercem bekle bencede. Elinde Awox var predictore verme o kadar para awoxlar iyiBugün kanda test yapabilirdim ya da yarın. Şu idrar testlerine özellikle predictor müdür nedir ona verilecek parayla özelde kan bakıyorlar yani bu yüzden kanda baktırmak istiyordum. Eşim takıntı yaparım diye müsaade etmiyor
Boşver yaptırma şimdi eşin haklı canımBugün kanda test yapabilirdim ya da yarın. Şu idrar testlerine özellikle predictor müdür nedir ona verilecek parayla özelde kan bakıyorlar yani bu yüzden kanda baktırmak istiyordum. Eşim takıntı yaparım diye müsaade etmiyor
İnşallahhhhh çok çok aminnnnBende memnun oldum canımmm inşallah hamileliğimiz de aynı olur yani bu ay öğreniriz
E bizde yapsak olur mu kiİdrarda çıkmayınca kan damlatmisti
Ay denesek mü acabaİdrarda çıkmayınca kan damlatmisti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?